Vis / skjul menu
Du meget velkommen
til at kontakte os på:
Luk kurven for at tilføje flere varer
0 varer
0,00 kr.Din kurv er tom

Gå til kurv

BasisFrugt 30 stk.


115 KR

pr. kurv

Bedømmelse 1 vurderinger

BasisFrugt 30 stk. er perfekt til dig der leder efter en god og kvalitetsorienteret frugtordning
med mulighed for helt selv at sammensætte kurven efter behov. Med BasisFrugt kan du nemlig tilføje FrugtSnacks til kurven. Se mere under Frugtsnack i menuen.

Indhold


Basis Frugtkurv til ca. 4-7 pers. Basis-kurven indeholder 30 stykker håndfrugt med 5 typer frisk frugt.
Bananer Æbler Pærer + 2 x sæson frugt

FÅ ET GODT TILBUD PÅ JERES
FIRMAFRUGT & FRUGTORDNING

Ønsker I et friskt tilbud, fra FrugtKurven, på en eksisterende frugtordning eller ønsker I at starte på at få leveret firmafrugt
til virksomheden, så fremsender vi et friskt tilbud på en kvalitetsorienteret frugtordning.

Send os dit telefonnummer. og e-mail - så kontakter vi dig snarest muligt!

FRUGTLEVERING I DAG FIRMAFRUGT & FRUGTORDNING

Vi mener kun at det giver mening at du ved, hvor din frugt kommer fra. Derfor kan du hver dag kan du følge hvilket oprindelsessted og sort vi har fundet som værende den bedste til dine kurve. Herunder ses en oversigt over dette.

DU HAR MÅSKE OGSÅ LYST TIL AT SE...

Du er velkommen til at kontakte os i FrugtKurven

Skriv til os om jeres ønsker til Firmafrugt, Frugtordning, Frugtlevering som Frugtkurv eller FrugtKasser, Økologisk frugt eller måske sunde snacks til virksomheden.
FrugtKurven leverer i hele landet lige fra Firmafrugt København, Frugtordning Odense, Frugt til firma Aarhus/Århus eller Økologisk firmafrugt Aalborg, Jylland, Fyn og hele Sjælland
- Dansk FirmaFrugt og Frugtlevering til hele Danmark.

Beskriv jeres ønsker til jeres firmafrugt eller frugtordning - lille som stor, og FrugtKurven kontakter jer med et frisk tilbud på jeres næste FrugtKurv eller FrugtKasse.
Vi glæder os til at byde jer på frisk frugt, Økologisk frugt, Sunde snacks og meget andet til virksomheden.

Nedenstående tekst er udarbejdet i samarbejde med de gode folk fra a-kasse-guiden.dk.

Frugtlevering til virksomheder med FrugtKurven
Ovenfor finder du vores udvalg af FirmaFrugt i kategorien ’BasisFrugt’.

Som du kan se, varierer udvalget af FrugtKurve en del i størrelse. Derfor kan vi uden besvær skabe den helt rigtige Frugtordning til dig, uanset om du er på jagt efter en lækker, frisk Frugtordning til en lille eller stor flok.

Vores mindste FrugtKurve til din FirmaFrugtordning, er som udgangspunkt målrettet 3-5 personer, mens vores største FrugtKurve med BasisFrugt er målrettet omkring 15 personer.

Hvis du er på jagt efter en skræddersyet løsning på jeres Frugtordning, skal du være velkommen til at tage fat i os på 51 50 11 95, så bestræber vi os på at lave præcis den løsning på frugt til virksomheden, der passer til dine ønsker og behov.

Hvad er BasisFrugt?
Udtrykket BasisFrugt refererer hos FrugtKurven til Frugt i Kurve og Frugt i Kasser, indeholdende de frugtklassikere, mange af os elsker højt, og som vi ikke rigtig kan leve foruden. Det være sig blandt andet æbler, pærer og bananer.

Med andre ord er der altså tale om en række frugttyper, der dels smager rigtig, rigtig godt, men som samtidigt indeholder en masse vitaminer og andre gode stoffer, der hjælper med at holde energiniveauet og humøret højt, når du får frugt leveret på arbejdspladsen.

Blandt andet derfor er Frugtordning med BasisFrugt et hit på langt de fleste arbejdspladser. I løbet af en travl hverdag er det nemlig – for langt de fleste – yderst værdsat at kunne indtage en sund, velsmagende snack, der ikke blot smager godt, men som også tilfører energi til krop og sind.

Få BasisFrugt på arbejdspladsen
Hos FrugtKurven har vi gjort en dyd ud af at levere FirmaFrugt og Frugtodninger til virksomheder i mere end 22 år. Derfor kan du roligt vælge at få frugt på arbejdspladsen hos os , hvis du – på vegne af arbejdspladsen - er interesseret i en fleksibel løsning med levering af frugt, personligt leveret af vores chauffører inden kl. 12.

Når vi skriver ’fleksibel løsning’, er dette i al beskedenhed nærmest en underdrivelse.
Hos FrugtKurven.dk ved vi nemlig, at intet er vigtigere end kundernes tilfredshed med deres frugtlevering, og netop derfor går vi altid hellere end en ekstra mil for kunderne, hvis det er det, der skal til at fremmale et tilfredst smil på deres læber, når de får leveret FrugtKurve og FrugtKasser fra FrugtKurven.

Gennem vores mange år i branchen har vi lært, at det – at være fleksibel og agil – er meget centralt i forhold til at holde kunderne tilfredse med deres Firma Frugtordning.

Derfor bestræber vi os på at levere en indsats, der animerer vores kunder til at beskrive os med blandt andet disse tillægsord.
Vores indsats vedrører blandt andet, at vi tillader vores kunder at vælge præcist det antal frugter i deres Frugtordning, de ønsker, uanset om det er årstidernes frugt eller andre typer håndfrugt.

Ydermere lader vi kunderne få indflydelse på frugtfordelingen, hvilket betyder, at vi hellere end gerne sammensætter en frugtkurv med en majoritet af frugttyper, som I holder særligt meget af på din arbejdsplads.

Endvidere er det værd at nævne, at vi dækker hele Danmark, så uanset om du ønsker en Frugtordning i København, en FirmaFrugtordning i Odense, Frugtlevering i Aarhus eller anden jysk FirmaFrugt, vil du kunne få leveret lækker BasisFrugt med FrugtKurven som leverandør af din frugt på arbejdspladsen alle de dage, du ønsker.

Levering inden klokken 12
Hvis du vælger FrugtKurven som din kommende leverandør af BasisFrugt, vil du kunne se frem til at modtage lækker, frisk frugt på arbejdspladsen alle de dage, du ønsker, inden klokken 12.

Det er desuden værd at nævne, at det ikke er utænkeligt, at du ender med at være på fornavn med den chauffør, der leverer din Frugtordning på arbejdspladsen, da FrugtKurven arbejder med faste chauffører til faste områder.

Dette er der flere årsager til.

Dels er det vigtigt for FrugtKurven, at vores chauffører har et indgående kendskab til de ruter, som de kører, da dette ganske enkelt er centralt i forhold til at kunne overholde en tidsplan, hvilket vi sætter en stor ære i, når I modtager jeres Frugtlevering.

Derudover skyldes det, at vi vægter joviale relationer højt, og vores erfaring fortæller os, at vores samarbejdspartnere værdsætter at få besøg af et velkendt ansigt, når de modtager deres FirmaFrugt fra FrugtKurven.

Har du nogen særønsker til en Frugtordning?
Hvis du har nogen særønsker eller -behov til en Frugtordning, så tøv ikke med at tage kontakt til os på enten 51 50 11 95 eller mail@frugtkurven.dk, så undersøger vi, hvordan vi bedst muligt kan imødekomme netop dine ønsker og behov – hos FrugtKurven bestræber vi os på at lave præcis den Frugtordning I ønsker.

Fordele ved en frugtordning på arbejdspladsen

Hos FrugtKurven er der rigtig, rigtig mange fordele ved at tilmelde sig en Frugtordning på arbejdspladsen, og i dette afsnit vil vi fremhæve de allerstørste af slagsen.

Glade medarbejdere
Langt de fleste mennesker holder af Frugt, dels af smagen, men også alt det, som Frugt gør for kroppen og sindet.
Derfor værdsætter de fleste mennesker da også fri adgang til frisk Frugt på arbejdspladsen.

Spar tid og bekymringer på din Frugtlevering
Med en Frugtordning skal du ikke bruge tid på at sammensætte og handle Frugt til dine medarbejdere. Frugten leveres nemlig hver eneste dag lige til døren.

Du kan til enhver tid tilpasse din ordning
Det er ikke unormalt, at en virksomhed vækster, og hvis dette skulle ske for din virksomhed, er det sandsynligt, at dine behov til jeres FirmaFrugt forandres.

Dette er heldigvis ikke en udfordring, som ikke vil kunne løses.

Skulle det ske, at dine behov til en frugtordning forandrer sig, hiver du nemlig bare fat i os på enten 51 50 11 95 eller mail@frugtkurven.dk, og så sørger vi for at tilpasse din virksomheds FirmaFrugt, så den imødekommer dine forandrede behov.

Vil du vide mere?

Via ovenstående har vi forsøgt at besvare de mest oplagte spørgsmål, i forbindelse med levering af frugt på arbejdspladsen, som vi kunne forestille os potentielle kunder ville have omkring vores Frugtordning med BasisFrugt.

Vi anerkender dog gerne, at det nødvendigvis ikke er lykkedes os at besvare samtlige spørgsmål, som vores kunder kunne have omkring levering af FirmaFrugt

Hvis dette er tilfældet for dig, og du nu sidder med et eller flere spørgsmål angående vores Frugtlevering med Basisfrugt, så tøv endelig ikke med at tage kontakt til os; vi vil hellere end gerne hjælpe dig.

Hvis du ønsker hjælp via telefon, skal du give os et kald på 51 50 11 95. Hvis rådgivning via mail passer dig bedre, skal du sende os en mail på mail@frugtkurven.dk.

">Frugtlevering til virksomheder med en Frugtordning hos FrugtKurven
Ovenfor finder du vores udvalg af FirmaFrugt i kategorien ’BasisFrugt’.

Som du kan se, varierer udvalget af FrugtKurve en del i størrelse. Derfor kan vi uden besvær skabe den helt rigtige Frugtordning til dig, uanset om du er på jagt efter en lækker, frisk Frugtordning til en lille eller stor flok.

Vores mindste FrugtKurve til din FirmaFrugtordning, er som udgangspunkt målrettet 3-5 personer, mens vores største FrugtKurve med BasisFrugt er målrettet omkring 15 personer.

Hvis du er på jagt efter en skræddersyet løsning på jeres Frugtordning, skal du være velkommen til at tage fat i os på 51 50 11 95, så bestræber vi os på at lave præcis den løsning på frugt til virksomheden, der passer til dine ønsker og behov.

Hvad er BasisFrugt?
Udtrykket BasisFrugt refererer hos FrugtKurven til Frugt i Kurve og Frugt i Kasser, indeholdende de frugtklassikere, mange af os elsker højt, og som vi ikke rigtig kan leve foruden. Det være sig blandt andet æbler, pærer og bananer.

Med andre ord er der altså tale om en række frugttyper, der dels smager rigtig, rigtig godt, men som samtidigt indeholder en masse vitaminer og andre gode stoffer, der hjælper med at holde energiniveauet og humøret højt, når du får frugt leveret på arbejdspladsen.

Blandt andet derfor er Frugtordning med BasisFrugt et hit på langt de fleste arbejdspladser. I løbet af en travl hverdag er det nemlig – for langt de fleste – yderst værdsat at kunne indtage en sund, velsmagende snack, der ikke blot smager godt, men som også tilfører energi til krop og sind.

Få BasisFrugt på arbejdspladsen
Hos FrugtKurven har vi gjort en dyd ud af at levere FirmaFrugt og Frugtodninger til virksomheder i mere end 22 år. Derfor kan du roligt vælge at få frugt på arbejdspladsen hos os , hvis du – på vegne af arbejdspladsen - er interesseret i en fleksibel løsning med levering af frugt, personligt leveret af vores chauffører inden kl. 12.

Når vi skriver ’fleksibel løsning’, er dette i al beskedenhed nærmest en underdrivelse.
Hos FrugtKurven.dk ved vi nemlig, at intet er vigtigere end kundernes tilfredshed med deres frugtlevering, og netop derfor går vi altid hellere end en ekstra mil for kunderne, hvis det er det, der skal til at fremmale et tilfredst smil på deres læber, når de får leveret FrugtKurve og FrugtKasser fra FrugtKurven.

Gennem vores mange år i branchen har vi lært, at det – at være fleksibel og agil – er meget centralt i forhold til at holde kunderne tilfredse med deres Firma Frugtordning.

Derfor bestræber vi os på at levere en indsats, der animerer vores kunder til at beskrive os med blandt andet disse tillægsord.
Vores indsats vedrører blandt andet, at vi tillader vores kunder at vælge præcist det antal frugter i deres Frugtordning, de ønsker, uanset om det er årstidernes frugt eller andre typer håndfrugt.

Ydermere lader vi kunderne få indflydelse på frugtfordelingen, hvilket betyder, at vi hellere end gerne sammensætter en frugtkurv med en majoritet af frugttyper, som I holder særligt meget af på din arbejdsplads.

Endvidere er det værd at nævne, at vi dækker hele Danmark, så uanset om du ønsker en Frugtordning i København, en FirmaFrugtordning i Odense, Frugtlevering i Aarhus eller anden jysk FirmaFrugt, vil du kunne få leveret lækker BasisFrugt med FrugtKurven som leverandør af din frugt på arbejdspladsen alle de dage, du ønsker.

Levering inden klokken 12
Hvis du vælger FrugtKurven som din kommende leverandør af BasisFrugt, vil du kunne se frem til at modtage lækker, frisk frugt på arbejdspladsen alle de dage, du ønsker, inden klokken 12.

Det er desuden værd at nævne, at det ikke er utænkeligt, at du ender med at være på fornavn med den chauffør, der leverer din Frugtordning på arbejdspladsen, da FrugtKurven arbejder med faste chauffører til faste områder.

Dette er der flere årsager til.

Dels er det vigtigt for FrugtKurven, at vores chauffører har et indgående kendskab til de ruter, som de kører, da dette ganske enkelt er centralt i forhold til at kunne overholde en tidsplan, hvilket vi sætter en stor ære i, når I modtager jeres Frugtlevering.

Derudover skyldes det, at vi vægter joviale relationer højt, og vores erfaring fortæller os, at vores samarbejdspartnere værdsætter at få besøg af et velkendt ansigt, når de modtager deres FirmaFrugt fra FrugtKurven.

Har du nogen særønsker til en Frugtordning?
Hvis du har nogen særønsker eller -behov til en Frugtordning, så tøv ikke med at tage kontakt til os på enten 51 50 11 95 eller mail@frugtkurven.dk, så undersøger vi, hvordan vi bedst muligt kan imødekomme netop dine ønsker og behov – hos FrugtKurven bestræber vi os på at lave præcis den Frugtordning I ønsker.

Fordele ved en frugtordning på arbejdspladsen

Hos FrugtKurven er der rigtig, rigtig mange fordele ved at tilmelde sig en Frugtordning på arbejdspladsen, og i dette afsnit vil vi fremhæve de allerstørste af slagsen.

Glade medarbejdere
Langt de fleste mennesker holder af Frugt, dels af smagen, men også alt det, som Frugt gør for kroppen og sindet.
Derfor værdsætter de fleste mennesker da også fri adgang til frisk Frugt på arbejdspladsen.

Spar tid og bekymringer på din Frugtlevering
Med en Frugtordning skal du ikke bruge tid på at sammensætte og handle Frugt til dine medarbejdere. Frugten leveres nemlig hver eneste dag lige til døren.

Du kan til enhver tid tilpasse din ordning
Det er ikke unormalt, at en virksomhed vækster, og hvis dette skulle ske for din virksomhed, er det sandsynligt, at dine behov til jeres FirmaFrugt forandres.

Dette er heldigvis ikke en udfordring, som ikke vil kunne løses.

Skulle det ske, at dine behov til en frugtordning forandrer sig, hiver du nemlig bare fat i os på enten 51 50 11 95 eller mail@frugtkurven.dk, og så sørger vi for at tilpasse din virksomheds FirmaFrugt, så den imødekommer dine forandrede behov.

Vil du vide mere?

Via ovenstående har vi forsøgt at besvare de mest oplagte spørgsmål, i forbindelse med levering af frugt på arbejdspladsen, som vi kunne forestille os potentielle kunder ville have omkring vores Frugtordning med BasisFrugt.

Vi anerkender dog gerne, at det nødvendigvis ikke er lykkedes os at besvare samtlige spørgsmål, som vores kunder kunne have omkring levering af FirmaFrugt

Hvis dette er tilfældet for dig, og du nu sidder med et eller flere spørgsmål angående vores Frugtlevering med Basisfrugt, så tøv endelig ikke med at tage kontakt til os; vi vil hellere end gerne hjælpe dig.

Hvis du ønsker hjælp via telefon, skal du give os et kald på 51 50 11 95. Hvis rådgivning via mail passer dig bedre, skal du sende os en mail på mail@frugtkurven.dk.

">Vi leverer BasisFrugt til både små og store flokke
Ovenfor finder du vores udvalg af FirmaFrugt i kategorien ’BasisFrugt’.

Som du kan se, varierer udvalget af FrugtKurve en del i størrelse. Derfor kan vi uden besvær skabe den helt rigtige Frugtordning til dig, uanset om du er på jagt efter en lækker, frisk Frugtordning til en lille eller stor flok.

Vores mindste FrugtKurve til din FirmaFrugtordning, er som udgangspunkt målrettet 3-5 personer, mens vores største FrugtKurve med BasisFrugt er målrettet omkring 15 personer.

Hvis du er på jagt efter en skræddersyet løsning på jeres Frugtordning, skal du være velkommen til at tage fat i os på 51 50 11 95, så bestræber vi os på at lave præcis den løsning på frugt til virksomheden, der passer til dine ønsker og behov.

Hvad er BasisFrugt?
Udtrykket BasisFrugt refererer hos FrugtKurven til Frugt i Kurve og Frugt i Kasser, indeholdende de frugtklassikere, mange af os elsker højt, og som vi ikke rigtig kan leve foruden. Det være sig blandt andet æbler, pærer og bananer.

Med andre ord er der altså tale om en række frugttyper, der dels smager rigtig, rigtig godt, men som samtidigt indeholder en masse vitaminer og andre gode stoffer, der hjælper med at holde energiniveauet og humøret højt, når du får frugt leveret på arbejdspladsen.

Blandt andet derfor er Frugtordning med BasisFrugt et hit på langt de fleste arbejdspladser. I løbet af en travl hverdag er det nemlig – for langt de fleste – yderst værdsat at kunne indtage en sund, velsmagende snack, der ikke blot smager godt, men som også tilfører energi til krop og sind.

Få BasisFrugt på arbejdspladsen
Hos FrugtKurven har vi gjort en dyd ud af at levere FirmaFrugt og Frugtodninger til virksomheder i mere end 22 år. Derfor kan du roligt vælge at få frugt på arbejdspladsen hos os , hvis du – på vegne af arbejdspladsen - er interesseret i en fleksibel løsning med levering af frugt, personligt leveret af vores chauffører inden kl. 12.

Når vi skriver ’fleksibel løsning’, er dette i al beskedenhed nærmest en underdrivelse.
Hos FrugtKurven.dk ved vi nemlig, at intet er vigtigere end kundernes tilfredshed med deres frugtlevering, og netop derfor går vi altid hellere end en ekstra mil for kunderne, hvis det er det, der skal til at fremmale et tilfredst smil på deres læber, når de får leveret FrugtKurve og FrugtKasser fra FrugtKurven.

Gennem vores mange år i branchen har vi lært, at det – at være fleksibel og agil – er meget centralt i forhold til at holde kunderne tilfredse med deres Firma Frugtordning.

Derfor bestræber vi os på at levere en indsats, der animerer vores kunder til at beskrive os med blandt andet disse tillægsord.
Vores indsats vedrører blandt andet, at vi tillader vores kunder at vælge præcist det antal frugter i deres Frugtordning, de ønsker, uanset om det er årstidernes frugt eller andre typer håndfrugt.

Ydermere lader vi kunderne få indflydelse på frugtfordelingen, hvilket betyder, at vi hellere end gerne sammensætter en frugtkurv med en majoritet af frugttyper, som I holder særligt meget af på din arbejdsplads.

Endvidere er det værd at nævne, at vi dækker hele Danmark, så uanset om du ønsker en Frugtordning i København, en FirmaFrugtordning i Odense, Frugtlevering i Aarhus eller anden jysk FirmaFrugt, vil du kunne få leveret lækker BasisFrugt med FrugtKurven som leverandør af din frugt på arbejdspladsen alle de dage, du ønsker.

Levering inden klokken 12
Hvis du vælger FrugtKurven som din kommende leverandør af BasisFrugt, vil du kunne se frem til at modtage lækker, frisk frugt på arbejdspladsen alle de dage, du ønsker, inden klokken 12.

Det er desuden værd at nævne, at det ikke er utænkeligt, at du ender med at være på fornavn med den chauffør, der leverer din Frugtordning på arbejdspladsen, da FrugtKurven arbejder med faste chauffører til faste områder.

Dette er der flere årsager til.

Dels er det vigtigt for FrugtKurven, at vores chauffører har et indgående kendskab til de ruter, som de kører, da dette ganske enkelt er centralt i forhold til at kunne overholde en tidsplan, hvilket vi sætter en stor ære i, når I modtager jeres Frugtlevering.

Derudover skyldes det, at vi vægter joviale relationer højt, og vores erfaring fortæller os, at vores samarbejdspartnere værdsætter at få besøg af et velkendt ansigt, når de modtager deres FirmaFrugt fra FrugtKurven.

Har du nogen særønsker til en Frugtordning?
Hvis du har nogen særønsker eller -behov til en Frugtordning, så tøv ikke med at tage kontakt til os på enten 51 50 11 95 eller mail@frugtkurven.dk, så undersøger vi, hvordan vi bedst muligt kan imødekomme netop dine ønsker og behov – hos FrugtKurven bestræber vi os på at lave præcis den Frugtordning I ønsker.

Fordele ved en frugtordning på arbejdspladsen

Hos FrugtKurven er der rigtig, rigtig mange fordele ved at tilmelde sig en Frugtordning på arbejdspladsen, og i dette afsnit vil vi fremhæve de allerstørste af slagsen.

Glade medarbejdere
Langt de fleste mennesker holder af Frugt, dels af smagen, men også alt det, som Frugt gør for kroppen og sindet.
Derfor værdsætter de fleste mennesker da også fri adgang til frisk Frugt på arbejdspladsen.

Spar tid og bekymringer på din Frugtlevering
Med en Frugtordning skal du ikke bruge tid på at sammensætte og handle Frugt til dine medarbejdere. Frugten leveres nemlig hver eneste dag lige til døren.

Du kan til enhver tid tilpasse din ordning
Det er ikke unormalt, at en virksomhed vækster, og hvis dette skulle ske for din virksomhed, er det sandsynligt, at dine behov til jeres FirmaFrugt forandres.

Dette er heldigvis ikke en udfordring, som ikke vil kunne løses.

Skulle det ske, at dine behov til en frugtordning forandrer sig, hiver du nemlig bare fat i os på enten 51 50 11 95 eller mail@frugtkurven.dk, og så sørger vi for at tilpasse din virksomheds FirmaFrugt, så den imødekommer dine forandrede behov.

Vil du vide mere?

Via ovenstående har vi forsøgt at besvare de mest oplagte spørgsmål, i forbindelse med levering af frugt på arbejdspladsen, som vi kunne forestille os potentielle kunder ville have omkring vores Frugtordning med BasisFrugt.

Vi anerkender dog gerne, at det nødvendigvis ikke er lykkedes os at besvare samtlige spørgsmål, som vores kunder kunne have omkring levering af FirmaFrugt

Hvis dette er tilfældet for dig, og du nu sidder med et eller flere spørgsmål angående vores Frugtlevering med Basisfrugt, så tøv endelig ikke med at tage kontakt til os; vi vil hellere end gerne hjælpe dig.

Hvis du ønsker hjælp via telefon, skal du give os et kald på 51 50 11 95. Hvis rådgivning via mail passer dig bedre, skal du sende os en mail på mail@frugtkurven.dk.

Vi bruger cookies 🍪

Ja du læser sikkert ikke hvad der står, men vi bruger cookies ligesom alle andre hjemmesider, som du accepterer ved at bruge siden.
Læs mere om vores cookies

Jeg har ikke læst noget, men ok