Vis / skjul menu
Du meget velkommen
til at kontakte os på:Luk kurven for at tilføje flere varer
0 varer
0,00 kr.Din kurv er tom

Gå til kurv

Hvad er COCOHAGEN?

Hvad er COCOHAGEN?

Frugtkurven er en af Danmarks største leverandører af firmafrugt. Men vidste du, at vi også forhandler snacks til den lille sult, der melder sig til mødet eller ved computeren i de sene eftermiddagstimer? Mød fx de luksuriøse og veganske snacks fra COCOHAGEN.

Asbjørn er manden bag de populære kakaotrøfler, der scorer højt på både udseende, smag og konsistens. I dag ved han alt om dadler, chokolade og fabelagtige smagssammensætninger. Men sådan har det ikke altid været. Før udskrev han bøder og gik med uniform. Han var nemlig politibetjent og lovens lange arm. Det har heldigvis ændret sig – hvilket landets søde tænder nok vil takke ham for.

I 2015 slog COCOHAGEN dørene op på Strandvejen i Humlebæk med deres kerneprodukt, PURE COCOA. En moppedreng af en daddelsnack på 50 gram, som begejstrede alle, der fik fingrene i den. Dadlerne blev nøjsomt udstenet i hånden, og udsøgte ingredienser blev indkøbt fra hele verden. Og her startede succesen. Men vejen dertil var lang – og fyldt med passion og en kæmpe kærlighed til god smag og naturlige ingredienser.

COCOHAGEN – økologisk plantebaserede kakaotrøfler
Asbjørn og team COCOHAGEN ønskede at skabe en snack i verdensklasse. En snack, som vinkede farvel til raffineret sukker, tilsætningsstoffer, palmeolie og konserveringsmidler. Men som stadig var både sød, lækker og megasyndig. For hvorfor skal snacks og snolder kun være lig med alt dét, der ikke rimer på naturlige ingredienser og gennemsigtighed?

PURE COCOA blev en realitet. En plantebaseret kakaotrøffel skabt med kun naturlige ingredienser såsom 100% mørk, ren kakao, ristede mandler, cashewnødder og dadler. Kakaotrøflen henleder tankerne på syndige trøfler og svampede brownies, som fremkalder mundvandet hos de fleste. Men ingredienserne er langt fra de samme. De søde daddelkugler fremtrylles fx uden brug af raffineret sukker og mælkeprodukter.

Den populære, klassiske og ikoniske smagsvariant, PURE COCOA, findes stadig i dag. Den har blot ændret navn til COCOHAGEN COCOA. Et navn helt uden nonsens. Ligesom den snack, der gemmer sig bag folien. Og smagsvarianten er stadig blandt favoritterne hos alle dem, der elsker at snige en lækker snack ind i løbet af arbejdsdagen.

En passion for den gode, søde smag
COCOHAGEN er en virksomhed fyldt med passion. For økologi, bæredygtighed og ikke mindst for den gode smag. Derfor ville de ikke acceptere, at en syndig snack ikke kunne skabes udelukkende af naturlige ingredienser. For naturen har masser af smag – men hvilke ingredienser er bedst, og hvordan skal de indpakkes, så de ikke mister smag?

Det arbejde har COCOHAGEN dykket ned i siden 2015. Både dadler, nødder og kakao er nøje udvalgt fra producenter og plantager i hele verden, så hver enkelt kakaotrøffel emmer af smag i topklasse. I hver bid.

Resultatet er et stort udvalg af økologiske, plantebaserede og næringsrige kakaotrøfler med lækre smage, der tilfredsstiller selv den mest stride craving. Her er både noget til dem, der elsker syrlige toner, og dem, der ikke kan få nok af bitterhed, der hiver lidt i tungen. Og kakaotrøflerne gøres ekstra smagfulde med dadlernes naturlige indhold af sukker. For det skal der altid være plads til.

COCOHAGEN ønsker at gå væk fra tanken om, at slik, snacks og snolder absolut skal være syndigt og fy-fy. Det må dog gerne smage syndigt, så det passer perfekt til kaffen og den søde tand.

COCOHAGEN – bæredygtighed og socialt ansvar i højsædet
Det er ikke kun smag i verdensklasse, der står på COCOHAGENs dagsorden. Den danske konfektproducent brillerer også inden for både økologi og bæredygtighed.

Det lækre daddelslik fra COCOHAGEN er 100% økologisk. Her går den københavnske virksomhed ikke på kompromis. De mener nemlig, at økologi er den rigtige tilgang, når vi vælger vores madvarer – men også, når man som producent dyrker jorden. Derfor er samtlige smagsvarianter skabt af naturlige, rene ingredienser, der er 100% økologiske.

Jorden er vores hjem. Og det betyder noget for COCOHAGEN. Derfor tænker de også bæredygtigt, når de plantebaserede kakaotrøfler skal pakkes ind og sendes afsted:

- Trøflerne er pakket i en blød plastfolie, som kan affaldssorteres og genanvendes. Kvaliteten af folien er særligt vigtig, da kakaotrøflerne ikke indeholder konserveringsmidler.
- COCOHAGEN bruger FSC-certificeret bølgepap og biobaseret papirtape ved afsendelse. Materialer, som er produceret i hhv. Danmark og Sverige.

Vil du gerne forkæle dine medarbejdere med økologisk frugt og snacks? Så vælg en frugtkurv med økologisk frugt, og krydr medarbejdernes hverdag med økologiske, plantebaserede daddelkugler fra COCOHAGEN.

COCOHAGEN i procenter
Der kan skrives mange ord om COCOHAGEN, de lækre, plantebaserede kakaotrøfler og den nydelse, der spreder sig i kroppen, når man sætter tænderne i de uimodståelige daddelkugler.

Men vi kan også lige tage den én gang til for prins Knud. Helt simpelt. I procenter.

COCOHAGEN er:

100% ØKOLOGISK

100% PLANTEBASERET

100% GENNEMSKUELIGT

0% TILSAT SUKKER

0% GLUTEN

0% LAKTOSE

0% TILSÆTNINGSSTOFFER

0% KONSERVERINGSMIDLER

0% PALMEOLIE

Det lyder måske kedeligt. Men vi lover, at kakaotrøflerne scorer højt, når det gælder syndighed, lækkerhed og god smag.

Frugtkurven er din COCOHAGEN forhandler
Har du fået lyst til at forkæle dine medarbejderes smagsløg med de uimodståelige kakaotrøfler fra COCOHAGEN? Det er der ikke noget at sige til. Heldigvis er der ikke langt fra tanke til handling hos os.

Læg de frugtkurve eller frugtkasser i kurven, som du ønsker at få leveret lige til døren. Tilføj dernæst de COCOHAGEN snacks, som du gerne vil forsøde medarbejdernes hverdag med. Måske det er den klassiske COCOA, I skal smage? Eller er I mere til den bitre ORANGE? Du kan også vælge en god blanding, så der er noget for enhver smag.

Hos Frugtkurven får du lækre snacks og nøglehulsmærket frugt, der passer til sæsonen. Det hele pakker vi i vores 1.000 kvadratmeter store frugtpakkeri på Grønttorvet i Taastrup. Herefter sætter vores chauffører sig bag rattet og kører ud til virksomheder i hele landet. Uanset om du arbejder i smukke Ribe, naturskønne Viborg eller pulserende København.

Her er ingen binding eller opsigelsesvarsler – og det er selvfølgelig altid gratis at tilpasse dine fremtidige bestillinger. For hvem siger, at en frugtkurv og dertilhørende snacks skal være de samme hver uge?

Har du spørgsmål? Så giv os et kald. Vi vægter personlig service højt og står altid klar til at hjælpe dig med at sammensætte en uimodståelig frugtkasse til dine medarbejdere. Det fortjener de.

FrugtKurven forhandler Cocohagens Økologiske Plantebaserede Kakaotrøfler, som du let kan tilføje til din personlige Frugt- & GrøntKasse. Dette lækre dadelslik er konfekture, som er lavet på en base af lækre Medjouldadler.

Når du bestiller Cocohagens Økologiske Plantebaserede Kakaotrøfler, som tidligere er gået under navnet Cocohagen, vælger du et vaskeægte kvalitetsprodukt, som er produceret af den danske konfektureproducent Cocohagen.

Cocohagens Plantebaserede dadelkugler er naturligvis 100% Økologiske, 100% Veganske, 100% Glutenfri, 100% Laktosefri og består i det hele taget kun af 100% naturlige råvare.

Med en blanding af bitter og mørk belgisk kakao fra det verdensberømte Callebaut, som har mere end 100 års erfaring, Pink Himalayasalt og Kakaosmør skaber man en unik og gennemtrængende smag.

Cocohagens Fantastiske Plantebaserede dadelkugler er et fantastisk tillægsprodukt, som supplement til din friske Frugt. De kvalitetsbevidste dadelkugler kan desuden bidrage til at stille lækkersulten, fremfor andre vaner.

Cocohagens Plantebaserede Kakaotrøfler har tidligere gået under navnet Cocohagen, men du skal ikke være urolig, for produktet og kvaliteten er naturligvis uændret, så det stadig er det samme lækre produkt du bestiller, når du bestiller lækre Cocohagens lækre Plantebaserede dadelslik.

Forkæl medarbejderne med frugt og økologiske snacks

Har du et fantastisk hold af medarbejdere, som hver dag knokler for at opnå virksomhedens vision og målsætninger? Så husk at vise dem, at du værdsætter dem.

Du kan forkæle dine medarbejdere på mange måder. Med et ugentligt kagebord, en månedlig spilleaften med pizza og snolder eller en lønforhøjelse. Eller alle tre. Men husk nu også at forsøde medarbejdernes hverdag. For det er nu hverdagene, der er flest af.

Frugtkurven er en af landets største leverandører af firmafrugt. Her finder du et stort udvalg af både ‘almindelig’ og økologisk frugt. Men det er ikke det eneste, vi kan pakke i din frugtkasse og køre til virksomhedens dør. Vi har også et bredt udvalg af lækre snacks til mødet, pausen eller den lille sult.

Giv dine medarbejdere lidt forkælelse til den søde tand – fx i form af bløde, knasende daddelkugler, som er luksuriøse alternativer til både kiks og kage. Frugtkurven er COCOHAGEN forhandler, og hos os finder du alle otte smagsvarianter. Det er bare at tage for sig.

COCOHAGEN – hvilke smage kan jeg vælge imellem?
Plantebaserede kakaotrøfler. Daddelslik. Bliss Bites. Daddelkugler. Konfekt. Vegansk slik.

COCOHAGEN må i sandhed være et kært barn, for navne har de lækre snacks nok af. Men de dækker alle over det samme. Nemlig en lang række økologiske, plantebaserede kakaotrøfler, som de færreste kan modstå.

Heller ikke os hos Frugtkurven. Og derfor er vi selvfølgelig forhandler af samtlige COCOHAGENs smagsvarianter. Her er noget for enhver smag og selv de mest besværlige smagsløg.

Mød de uimodståelige, naturlige og gennemarbejdede smagsvarianter lige her.

● COCOHAGEN COCOA: Den allerførste variant på tegnebrættet – og stadig en bestseller. Den syndige browniesmag er enhver kakaoelskers drøm. 100% mørk, ren kakao, ristede mandler, fede cashewnødder og dadler. Rullet i kokos.

● COCOHAGEN KIHOSKH: Navngivet efter grundlæggerens første hæng ud-sted på Vesterbro. 100% mørk, ren kakao, ristede mandler, fede cashewnødder og dadler. Vendt i kakaopulver.

● COCOHAGEN CURRANT: Ribs, dadler og kakao med et twist af abrikos, appelsin og himalayasalt. Det er lige, hvad du får i denne variant, der er svær at modstå.

● COCOHAGEN HAZEL: Kan du lide smagen af hasselnødder? HAZEL har ristede hasselnødder både indeni og udenpå, som giver en lækker smag, der minder om nougat. Hasselnødderne har bl.a. besøg af 100% mørk, ren kakao, dadler og kakaopulver.

● COCOHAGEN TRIPLE: Hvad er bedre end smagen af kakao? Smagen af tre forskellige typer kakao på én gang: nemlig kakaomasse, kakaopulver og kakaosmør. TRIPLE har konsistens som en brownie og er produceret helt uden nødder.

● COCOHAGEN BARISTA: Har du medarbejdere, der er ægte kaffenørder, er BARISTA et must. Denne kakaotrøffel har en perfekt balance mellem kaffe og kakao. Resultatet er så eminent, at den vandt produktprisen 2020 i kategorien ‘Konfekture’ hos Sol over Gudhjem.

● COCOHAGEN ORANGE: En klassisk appelsinsmag er svær at slå. Her møder 100% mørk, ren og bitter kakao en syrlig, frisk smag af appelsin. Kakaotrøflen er skabt uden nødder.

● COCOHAGEN MINT: Kakao og mint passer sammen som fod i hose. Derfor er MINT et hit hos de fleste. Med 100% mørk, ren kakao, bitre kakaonibs og frisk smag af mynte. Skabt uden nødder.

Daddelslik til den søde tand
Når du gerne vil servere snacks for dine medarbejdere, tænker du måske på de helt klassiske søde og salte sager. Det kunne fx være en svampet banankage, sprøde chips, en omgang bland-selv-slik eller chokoladekiks. Det er snacks, som flertallet kan lide.

Men COCOHAGEN og os hos Frugtkurven vil gerne bidrage til lidt balance i hverdagen. Også når det gælder det, vi putter i munden. Og denne balance kan heldigvis sagtens skabes, uden at dine smagsløg lider nød. Tværtimod faktisk.

COCOHAGEN er lækkert daddelslik til søde tænder med hang til syndige fornøjelser. Og selvom kakaotrøflerne kun indeholder økologiske, naturlige ingredienser, er der ikke skruet ned for smagen. Hver enkelt kakaotrøffel smager både syndigt, luksuriøst og verdensklasse-godt. Det kan vi takke dadlens naturlige sukker for. Derfor rammer de små kakaotrøfler som regel plet, når den lille craving indtræffer i eftermiddagens sene timer. Helt uden brug af raffineret sukker.

Perfekt til det lange møde, den lille pause eller i hånden på vej ud af døren til kundemøde. Serveres gerne med en kop kaffe og hyggelige kollega-snakke.

COCOHAGEN – økologiske daddelkugler til møder
De plantebaserede kakaotrøfler er ikke kun en fornøjelse at spise. De er også smukke at se på. Derfor er de ideelle at lægge i en skål på bordet, når du inviterer medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere på konstruktive samtaler i mødelokalet.

Hver smagsvariant er nem at kende. Hver variant har nemlig fået tildelt hver sin farve. Det enkle, moderne og legesyge design er en luksuriøs tilføjelse i mødelokalet, som uden tvivl vil få mødets deltagere til at løfte øjenbrynene.

Og når mødedeltagerne sætter tænderne i de lækre snacks, kan du med stolthed fortælle, at de er skabt med naturlige ingredienser. Og intet andet.

Til den lille sult i løbet af dagen
Vi befinder os på arbejdspladsen i mange timer i løbet af dagen. Og derfor er der heller ikke noget at sige til, at den lille sult banker på et par gange – især om formiddagen og i de sene eftermiddagstimer, når aftensmaden stadig synes langt væk.

Heldigvis behøver et mellemmåltid ikke være en kedelig ostemad, en halvbrun banan eller tørt knækbrød med smør. Stil frisk og indbydende frugt i kantinen eller i det åbne kontormiljø, så medarbejderne har lidt at tage af. Og hvorfor ikke forkæle dem lidt ekstra?

Tilføj lækre daddelsnacks fra COCOHAGEN som supplement til virksomhedens frugtkasse eller frugtkurv. Så er der lidt ekstra energi at hente til de arbejdsopgaver, der trækker tænder ud. Med frisk frugt og naturlige kakaotrøfler som mellemmåltid skabes der en god balance, så smagsløgene får forskellige indspark i løbet af dagen.

Og hvad passer allerbedst til en dampende kop kaffe og gode snakke ved kaffeautomaten? Lidt til den søde tand selvfølgelig. Og her leverer kakaotrøflerne fra COCOHAGEN i dén grad. Den luksuriøse og fyldige smag er svær at glemme og gør dem til uimodståelige snacks til virksomheder.

Lækre kakaotrøfler – leveret lige til døren
Hos Frugtkurven er vi vilde med de uimodståelige, plantebaserede kakaotrøfler fra COCOHAGEN. Derfor er det en selvfølge, at du kan bestille lækre daddelsnacks til firmaets frugtkurv hos os.

Faktisk har vi været stolt forhandler af COCOHAGEN gennem flere år. Vi mener nemlig, at det er vigtigt at sætte fokus på naturlige alternativer til de konventionelle snacks, der ofte findes på danske arbejdspladser. Og vigtigst af alt – så er der jo ikke en finger at sætte på smagen.

Hver uge leverer vi mere end 230.000 stykker frugt til virksomheder i hele landet. Hos os har du mulighed for selv at sammensætte lige netop den frugtkurv, du synes bedst om. Om frugtkassenkassen skal fyldes med bananer, appelsiner eller blommer – det er op til dig. Dog fører vi kun sæsonens frugter, så du altid er sikret smag i topklasse.

Vi leverer selvfølgelig ikke kun frugt. Vi byder også på en perlerække af snacks til virksomheder. Smid lækre kakaotrøfler fra COCOHAGEN i snackkurven, og lad os køre det hen til din virksomhed. Vi leverer lige til døren i hele landet.

Nemt, bekvemt og altid til at stole på.

Hvordan bestiller jeg snacks fra COCOHAGEN?
Du finder et stort udvalg af plantebaserede kakaotrøfler fra COCOHAGEN hos Frugtkurven. Bare gå på udkig i udvalget her ovenfor, og læs mere om de forskellige smage. Det sværeste er ikke at bestille. Det er at vælge, hvilke smagsvarianter du og dine medarbejdere skal sætte tænderne i. Resten er heldigvis helt simpelt.

Vælg kasserne med 100 stk. kakaotrøfler, hvis du ønsker at købe COCOHAGEN separat – dvs. uden en frugtkasse. Du kan også vælge at købe de lækre snacks til virksomheder som tillægsprodukt til både din FirmaFrugt og Frugtordning. Her lægger du blot kakaotrøflerne i kurven, når du samtidigt vælger hvilke og hvor mange frugter, du skal bruge til dine medarbejdere.

Og bare rolig. Du er ikke fastlåst, når du vælger at have en frugtordning hos os. Her er ingen binding eller opsigelsesvarsler. Og det er altid gratis at tilpasse dine valg, hvis du senere ønsker andre snacks som tillæg til din frugtordning.

Du kan også sætte frugtordningen på pause. Det kan være belejligt, hvis dine medarbejdere fx skal deltage i et eksternt kursus i flere dage.