Vis / skjul menu
Du meget velkommen
til at kontakte os på:Luk kurven for at tilføje flere varer
0 varer
0,00 kr.Din kurv er tom

Gå til kurv

Levering af sodavand til virksomheder og erhverv

FrugtKurven leverer meget andet end FirmaFrugt - nu også sodavands flasker, dåsesodavand, mineralvand og juice - ja kort sagt alle slags sodavand og drikkevarer til virksomheder.

Som leverandør af sodavand tilbyder vi naturligvis GRATIS levering og bærer naturligvis helt op til kontoret, køkkenet eller til fredagsbaren.
Leveringen sker i samarbejde med Sluktørsten, som, med mange års erfaring sikre den samme oplevelse med levering af sodavand til virksomheden som I kender det fra FrugtKurven.

Faste lave priser = Billig sodavand til virksomheder i alle størrelser
Hos FrugtKurven mener vi at drikkevarer, sodavand, juice mineralvand og KildeVand skal koste det samme for alle. Derfor er vores priser naturligvis faste, uden skjulte gebyrer, gratis levering til døren og levering fra dag til dag.

Uanset om du leder efter sodavand eller andre drikkevarer til virksomheden, om I er store eller små, om der er tale om sodavandsabonnement eller enkeltlevering, så er prisen altid som var det på tilbud.

Alle de kendte mærker + special og Øko sodavand
Vi har naturligvis alle de kendte sodavandsmærker som du leder efter og som alle kender.
Dette er lige fra Coca Cola, Coca Cola Light, Coca Cola Zero, Pepsi Cola, Pepsi Max, Pepsi max Lime, Tuborg Squash, Fanta, Nikoline Appelsin sodavand, Ramlösa, danskvand, Harboe Apollinaris, Sprite, San Pellegrino mineralvand, Red Bull, Red Bull Sugarfree og Red Bull Zero, Økologiske Sodavand fra Søbogaard og meget meget mere.

Du er velkommen til at kontakte os i FrugtKurven

Skriv til os om jeres ønsker til Firmafrugt, Frugtordning, Frugtlevering som Frugtkurv eller FrugtKasser, Økologisk frugt eller måske lækre snacks til virksomheden.
FrugtKurven leverer i hele landet lige fra Firmafrugt København, Frugtordning Odense, Frugt til firma Aarhus/Århus eller Økologisk firmafrugt Aalborg, Jylland, Fyn og hele Sjælland
- Dansk FirmaFrugt og Frugtlevering til hele Danmark.

Beskriv jeres ønsker til jeres firmafrugt eller frugtordning - lille som stor, og FrugtKurven kontakter jer med et frisk tilbud på jeres næste FrugtKurv eller FrugtKasse.
Vi glæder os til at byde jer på frisk frugt, Økologisk frugt, lækre snacks og meget andet til virksomheden.
Sodavand og drikkevarer til virksomheden - Gratis levering


Læskende drikke er et hit på arbejdspladsen – uanset om de nydes til møder, frokost, fredagsbaren eller i løbet af eftermiddagen. Hos FrugtKurven har vi i samarbejde med Sluktørsten et stort udvalg af alle de drikkevarer, dine kollegaer kan tørste efter.

Udvalget omfatter nemlig sodavand som blandt andre Faxe Kondi, Pepsi, Fanta og Coca Cola, som kan vælges på flaske eller dåse. Samtidig finder du energidrik fra blandt andre Redbull og økologisk saft fra Søbogaard.

Bestil drikkevarer til virksomheden i dag, læn dig tilbage, og lad os klare resten. Vi tilbyder nemlig dag-til-dag-levering direkte til hoveddøren. Nemmere bliver det ikke.

Billig sodavand til virksomheder


Hos FrugtKurven finder du et stort udvalg af prisvenlige sodavand til virksomheder med faste lave priser. Når du bestiller sodavand og drikkevarer hos os, er der naturligvis gratis levering til døren, ligesom du ikke oplever nogen skjulte gebyrer.

Vores udvalg består af de populære mærker såsom Pepsi, Faxe Kondi og Coca Cola, hvor du kan finde både med og uden sukker. Vi har sodavand, mineralvand, energidrik og juice til gode priser, der gør det nemt for dig at få læskende drikke til dig og dine kollegaer.

Gratis levering af sodavand til erhverv


Når du bestiller sodavand og drikkevarer hos FrugtKurven, forsøger vi altid at gøre det så nemt som overhovedet muligt. Du skal blot vælge, hvilke varianter, du ønsker, og om det skal være flasker eller dåser. Herefter pakker vi nænsomt dine drikkevarer og leverer dem afsted til din virksomhed – naturligvis med gratis levering direkte til døren.

Uanset om din virksomhed er stor eller lille, og om du vil ønsker et sodavandsabonnement eller en enkeltlevering, kan vi altid klare leveringen. Vi gør os nemlig altid umage for at imødekomme dine ønsker og behov, så du kan skræddersy den løsning, der passer allerbedst til dig og din virksomhed.

Bestil prisbillige rammer af sodavand hos FrugtKurven i dag, og nyd godt af vores lynhurtige og gratis levering til døren!

Drikkevarer til virksomheden


Der er mange grunde til at helgardere sig med sodavand og læskende drikke. Nogle lever for kaffe, andre foretrækker te, og så er der dem, der elsker en god sodavand. Hos FrugtKurven mener vi, at der skal være plads til alle. Sodavandene kan stilles frem til mødet eller placeres tilgængeligt for medarbejdere i køleskabet, ligesom de kan nydes til fredagsbaren – det er helt op til jer, hvordan jeres sodavand skal drikkes.

Har du spørgsmål til vores levering af sodavand til virksomheder, eller skal vi hjælpe dig med at skræddersy en løsning, der passer til dine behov og ønsker. Kontakt os enten på telefon eller mail, hvis du har brug for hjælp. Vores dygtige medarbejdere sidder klar til at rådgive og vejlede dig.

Vi glæder os til at høre fra dig!