Vis / skjul menu
Du meget velkommen
til at kontakte os på:Luk kurven for at tilføje flere varer
0 varer
0,00 kr.Din kurv er tom

Gå til kurv
vitamin, vitamin well, Hydrate, Rabarber, Jordbær

Vitamin Well Hydrate - Rabarber Jordbær


168 KR

Pr. kolli med 12 stk.

Bedømmelse 1 vurderinger

Nyd kvaliteten med Vitamin Well Hydrate

Giv medarbejdernes vandpause en lækker twist med Vitamin Well Hydrate - Rabarber Jordbær fra FrugtKurven. Denne pakke, bestående af 12 x 50cl flasker, er den perfekte måde at tilføje en smagfuld overraskelse til jeres eksisterende frugtlevering.

Opleve en unik smagsoplevelse med rabarber og jordbær


Vitamin Well Hydrate - Rabarber Jordbær bringer en unik kombination af smage direkte til jeres kontor, og tilbyder en forfriskende oplevelse, der adskiller sig fra traditionelle drikkevarer. Dette er en fantastisk mulighed for at vise jeres team, at der tænkes på deres præferencer, ved at tilføje en drik, der både er tiltalende og forskellig fra det sædvanlige.

At inkludere denne drik i jeres FirmaFrugt sortiment viser et ønske om at investere i arbejdspladsens dynamik og medarbejdertilfredshed. Det er en enkel, men effektfuld måde at berige den daglige rutine på og sørge for, at alle på kontoret føler sig værdsatte og betænkte.

Integrer Vitamin Well Hydrate - Rabarber Jordbær fra FrugtKurven i jeres frugtordning i dag, og mærk forskellen det gør for stemningen og samarbejdet på arbejdspladsen. Dette lille tilføjelse vil uden tvivl blive mødt med stor begejstring.