Vis / skjul menu
Du meget velkommen
til at kontakte os på:Luk kurven for at tilføje flere varer
0 varer
0,00 kr.Din kurv er tom

Gå til kurv
vitamin, vitamin well, Upgrade, Citron, Kaktus

Vitamin Well Upgrade - Citron Kaktus


168 KR

Pr. kolli med 12 stk.

Bedømmelse 1 vurderinger

Nyd friskheden med Vitamin Well Upgrade

Berig jeres eksisterende frugtordning med Vitamin Well Upgrade - Citron Kaktus fra FrugtKurven. Dette sæt indeholder 12 x 50cl flasker, der lover at tilføre en frisk og unik smagsoplevelse til medarbejdernes pausemomenter.

En uventet smagskombination


Vitamin Well Upgrade - Citron Kaktus tilbyder en sjælden og forfriskende kombination, der kombinerer den velkendte syrlighed fra citron med den subtile, men spændende smag af kaktus. Denne drik er ideel for medarbejdere, der søger en anderledes og fornyende smag til at pifte deres dag op.

At vælge at inkludere denne drik i jeres Frugtlevering er et klart signal til medarbejderne om, at deres præferencer og smagsløg er taget i betragtning. Det viser en dedikation til at tilbyde noget udover det sædvanlige, hvilket kan bidrage til at øge arbejdsglæden og teamets samhørighedsfølelse.

Integrer Vitamin Well Upgrade - Citron Kaktus fra FrugtKurven i jeres firmafrugt sortiment, og skab en mere inspirerende og dynamisk arbejdsplads. Denne lille tilføjelse vil være et bevis på jeres engagement i at skabe en behagelig og motiverende arbejdsmiljø.