Vis / skjul menu
Du meget velkommen
til at kontakte os på:Luk kurven for at tilføje flere varer
0 varer
0,00 kr.Din kurv er tom

Gå til kurv
firmafrugt

Firmafrugt

FÅ ET GODT TILBUD PÅ JERES
FIRMAFRUGT & FRUGTORDNING

Ønsker I et friskt tilbud, fra FrugtKurven, på en eksisterende frugtordning eller ønsker I at starte på at få leveret firmafrugt
til virksomheden, så fremsender vi et friskt tilbud på en kvalitetsorienteret frugtordning.

Send os dit telefonnummer. og e-mail - så kontakter vi dig snarest muligt!

FRUGTLEVERING I DAG
FIRMAFRUGT & FRUGTORDNING

Skiltene til venstre viser dagens sammensætning
af vores Firmafrugt i Frugtkurve og Frugtkasser.
Skiltene til højre viser sortimentet for vores Økologiske Frugtordninger.

UGE 28 LøRDAG

INGEN OPSIGELSER ELLER BINDINGSPERIODER

Hos os i FrugtKurven er der naturligvis ingen opsigelsesvarsler eller lange bindingsperioder på vores firmafrugt eller firmafrugtordninger. I kan derfor og til enhver tid trygt vælge FrugtKurven som jeres leverandør af firmafrugt på arbejdspladsen. I kan nemt justere og tilpasse jeres frugtkurve, basisfrugt og frugtkasser til jeres ønsker og behov. Det er 100% garanti for tilfredshed og et frugtbart samarbejde i årene fremover.

FIRMAFRUGT SOM I ØNSKER DET

Firmafrugt hos FrugtKurven.dk er 100% valgfrihed, tilpasselighed og garanti for tilfredshed. I kan nemt og enkelt vælge mellem vores mange størrelser indenfor firmafrugt i FrugtKasser, Basisfrugt eller FrugtKurve.

Skulle I ønske en særlig størrelse som fx passer specifikt til et antal medarbejdere i en afdeling, på arbejdspladsen eller virksomheden – laver vi naturligvis netop denne størrelse. Dette koster ikke ekstra – naturligvis. Kontakt os i dag for et friskt tilbud på firmafrugt og firmafrugtordning.

MINERALVAND & LOGOVAND

Få leveret billig mineralvand sammen med jeres firmafrugt – nemt og enkelt. Med frugtlevering fra FrugtKurven kan du gratis få leveret mineralvand til virksomheden. Vælg det interval som passer jer – hver mandag, hver onsdag, hver 14. dag eller hver 4 uge.

Spørg også til jeres helt egen logovand – med jeres design og logo. Dette er reklame for hver en tår og giver jeres kunder og samarbejdspartnere et stærkt indtryk af virksomheden. Vi designer og producerer, og du kan vælge mellem 8 forskellige kapselfarver - nemt så du ikke skal tænke på noget. Dette er naturligvis inkluderet i prisen – for hos FrugtKurven er prisen – prisen.

Læs mere om Mineralvand her

SODAVAND & ØKOLOGISK SAFT TIL VIRKSOMHEDER

Hos FrugtKurven kan du også få leveret alle de kendte mærker af sodavand, økologiske saft og øko sodavand fra Søbogaard samt energidrik fra Red Bull og meget andet.

Læs mere om Sodavand her

FIRMAFRUGT OG DET LILLE EKSTRA I HVERDAGEN

FrugtKurven er meget mere end frisk, varieret og personlig firmafrugt på arbejdspladsen. Vi har også et stort udvalg af lækre FrugtSnacks. FrugtSnack er en samling af nødder, Nøddebakker, SnackGrønt, Snackgulerødder, Meloner & Ananas og Økologiske snacks til virksomheden.

I kan nemt og enkelt vælge om disse snaks skal i alle jeres frugtkurve, basisfrugt eller frugtkasser. Hver dag, hver mandag, hver 14. dag eller hver 4. uge. Dette er firmafrugt, der er skræddersyet til jeres ønsker – naturligvis.

Læs mere om FrugtSnacks her

FRUGTKURVEN LEVERER I HELE DANMARK

FrugtKurven leverer firmafrugt og firmafrugtordninger i hele Danmark. Vi pakker alle frugtkurve, frugtkasser og basisfrugt i vores helt eget 1.000m2 store frugt-pakkeri og afsender direkte til dig.

Dette er uanset, om det er firmafrugt til København, Odense, Aarhus, Aalborg, Randers eller firmafrugtordning andre steder på Sjælland, Fyn, Jylland og øerne. FrugtKurven er jeres landsdækkende frugtlevering og frugtleverandør.

MØDEFRUGT – DEN GODE MØDEFORPLEJNING

Med frugtlevering af firmafrugt kan I nu også få Mødefrugt. Mødefrugt er små og særlig designet frugtkurve som passer til et hvert møde. Med en unik kombination af frisk frugt, Nødder og Stenfrie Vindruer er dette det lækre valg af mødeforplejning. Mødefrugt leveres gratis sammen med jeres firmafrugt og firmafrugtordning – friskt og lækkert lige til at stille på bordet.

Læs mere om Mødefrugt her

Du er velkommen til at kontakte os i FrugtKurven

Skriv til os om jeres ønsker til Firmafrugt, Frugtordning, Frugtlevering som Frugtkurv eller FrugtKasser, Økologisk frugt eller måske lækre snacks til virksomheden.
FrugtKurven leverer i hele landet lige fra Firmafrugt København, Frugtordning Odense, Frugt til firma Aarhus/Århus eller Økologisk firmafrugt Aalborg, Jylland, Fyn og hele Sjælland
- Dansk FirmaFrugt og Frugtlevering til hele Danmark.

Beskriv jeres ønsker til jeres firmafrugt eller frugtordning - lille som stor, og FrugtKurven kontakter jer med et frisk tilbud på jeres næste FrugtKurv eller FrugtKasse.
Vi glæder os til at byde jer på frisk frugt, Økologisk frugt, lækre snacks og meget andet til virksomheden.
FirmaFrugt hos FrugtKurven
Byder på en unik og frisk måde at forkæle dine medarbejdere og kollegaer, hvor du har mulighed for at lave en særtilpasset og skræddersyet Frugtordning til lige netop jeres behov.

Med en FirmaFrugtordning hos FrugtKurven, kan du både få den nemme og simple ordning, med frisk frugt i en af vores FrugtKurve eller FrugtKasser, hvor frugten varierer fra levering til levering, baseret både på sæson, men også en helt unik og skræddersyet løsning, så du nemt og enkelt kan få frugt til firmaet.

Med mere end 22 års erfaring i levering af frugt til virksomheder, har FrugtKurven over tid dannet sig en god forståelse for hvordan fordelingen af en Frugtordning til virksomheder oftest hænger sammen, hvilket har ledt til en god varieret fordeling af frugt, fra uge til uge.

Af samme årsag, vil du hos FrugtKurven altid modtage minimum 25% bananer i din FrugtKasse eller FrugtKurv til virksomheden, da vores erfaring viser, at netop bananen er den mest populære type af frugt i din FirmaFrugt.

Så simpel kan frugt til virksomheden være hos FrugtKurven, som naturligvis leverer kvalitet og sæsonbestemt variation, så du roligt kan læne dig tilbage og nyde en eller flere faste leveringer af frisk og lækker firmafrugt til din virksomhed, hvor det du ser er hvad du får.

Hos FrugtKurven har vi valgt at bygge vores frugtunivers op så simpelt som muligt, så der ikke pludselig kommer uønskede produkter med – bestiller du 50 stykker frugt, så modtager du 50 stykker frugt i din FirmaFrugtordning.

Du har dog naturligvis mulighed for at kunne tilpasse din frugt til virksomheden, så den bliver skræddersyet til lige netop jeres behov, helt ned til det enkelte stykke frugt, både i antal og sort.

Har du brug for 32 stykker frugt til virksomheden, så laver vi glædeligt en kurv med 32 stykker frugt, og så har du endda mulighed for at lave en specialfordeling i din FirmaFrugt, hvor du bestemmer selve fordelingen af typer af frugt – naturligvis helt uden merpris eller andre former for tillæg eller gebyr.

Tillægsprodukter hos FrugtKurven
Giver dig mulighed for at kunne skabe endnu mere variation i din FirmaFrugt og din helt unikke løsning, skræddersyet til din virksomheds behov.

Når du tilføjer tillægsprodukter til din FirmaFrugtordning, kan dette gøres på mange måder. Du har naturligvis mulighed for at kunne tilføje et fast produkt til din ordning, som kommer ved hver levering, men du har naturligvis også mulighed for at kunne tilpasse, så der kommer forskellige produkter på forskellige leveringer.

Dette er særligt relevant hvis man får leveringer flere gange om ugen eller hvis man ønsker forskellige typer af snacks fra uge til uge.

På denne måde kan du tilpasse din frugtordning til at indeholde både Nødder, SnackGulerødder, SnackGrønt, Skærefrugt og Cocohagen Bliss Bites, helt uden der er det samme i kurven fra gang til gang.

Dette kan tilpasses helt unikt til jeres frugtlevering, uagtet om I ønsker snacks med hver uge, hver 2. uge, 6. uge eller ønsker forskellige typer af snacks flere gange om ugen.

Levering med FrugtKurven
Foregår altid i jeres åbningstid, medmindre andet aftales, så ikke jeres FirmaFrugt står udendørs i varme eller kulde, så I roligt kan nyde jeres friske Frugtordning.

Ved levering af frugt til virksomheden hos FrugtKurven, vil du modtage din frugt inden kl. 12, da du og dine kollegaer naturligvis skal have mulighed for at kunne nyde jeres friske Firmafrugtordning fra morgenstunden, hvorfor 90% af vores frugt leveres inden kl. 11.

Med en Frugtordning hos FrugtKurven, vil I desuden blive allokeret en fast chauffør til hver leveringsdag, så chaufføren kender jeres virksomhed, ved præcis hvor frugten skal stilles og hvor eventuelle returkurve står, som skal tages med tilbage og vaskes, inden de bliver sendt ud på endnu et nyt Frugtbart eventyr.

FrugtKurvens Betingelser
Er naturligvis helt uden nogle former for bindinger, så du roligt kan stoppe din Frugtordning til virksomheden fra levering til levering, mens der selvfølgelig heller ikke er nogle skjulte gebyr, i form af miljø, zone eller administration.

Derfor kan du roligt tilvælge FrugtKurven som din faste Frugtleverandør til virksomheden, da vi altid forsøger at skabe en simpel og gennemskuelig løsning, som dog er skræddersyet til lige præcis dig og dine kollegaer.

Mit FrugtKurven
Er vores digitale univers, lavet unikt til vores kunder, så I let og simpelt kan få et overblik over jeres ordning, se jeres tidligere leveringer og lave ændringer.

På den måde har I selv mulighed for at kunne tilføje og fjerne produkter, bestille ekstra produkter med særlige begivenheder eller oprette ferieperioder med enten ingen eller reduceret levering, så I nemt kan holde styr på jeres Frugtordning.

Pakning af jeres Frugtordning hos FrugtKurven
Foregår i vores helt eget pakkeri, som er lavet efter vores helt unikke løsning. Derfor vil hver eneste kurv blive pakket individuelt af en af vores dygtige pakkere, med fokus på at minimere antallet af fejl og øge kvaliteten af jeres FrugtKurv eller FrugtKasse.

Hver enhed i vores pakkeri bliver tildelt en unik pakkeseddel, som kun er gældende for lige præcis jeres ordning, så vi kan sikre os, at I får præcis den mængde og type af frugt I ønsker, og at snacks og nødder også bliver tilføjet korrekt til jeres Firma Frugt.
Firmafrugt er frugt til virksomheder


Firmafrugt og frugtordninger er ideelle til virksomheder, som ønsker at forkæle sine medarbejdere med frisk frugt og forsøde den daglige gang. Hos FrugtKurven finder du et væld af forskellige frugtkasser og frugtkurve, som kan skræddersyes, så de passer perfekt til netop dine behov og ønsker.

Med firmafrugt til virksomheder kan du være helt sikker på, at årstidens friske frugt bliver et hit på arbejdspladsen. Vores udvalg af løsninger til firmafrugt kommer med både konventionel frugt og økologisk frugt og i flere størrelser, så der er til den mindre og den større virksomhed.

Oplev vores univers af lækre frugtkasser og frugtkurve, og glæd dine medarbejdere med frisk frugt hver dag eller hver uge. Når du vælger firmafrugt fra FrugtKurven kan du være helt sikker på et varieret sortiment af kvalitetsrig frugt, der altid bliver leveret med et smil.

Firmafrugt i frugtkurve og frugtkasser


Hos FrugtKurven byder vores udvalg på forskellige frugtkurve og frugtkasser til virksomheder, som ønsker at forsøde hverdagen med frisk og lækker frugt. Firmafrugten kan du finde i flere størrelser til både den mindre og den større virksomhed. Samtidig kan du vælge mellem almindeligt eller økologisk frugt.

Hvad der fungerer bedst for dig, er helt op til dig. Det kan måske være, at du foretrækker at få firmafrugten hver mandag, hver 14. dag eller måske flere gange om ugen? Ønsker du 25, 32 eller 75 stykker frugt, og har du nogle ønsker til, hvilken type frugt, der skal være? Hos FrugtKurven strækker vi os langt for at imødekomme de behov, som du har, til leveringen af din frugt.

Vores mål er at skabe omstændigheder, der gør det nemt for dig at skræddersy en nem og simpel firmafrugtordning, som passer perfekt til dig. Vi sørger desuden altid for, at vores kasser har et varieret indhold af frugt fra uge til uge, så du og dine medarbejdere kan vælge mellem flere forskellige typer af smagfuld håndfrugt.

Til møder kan du desuden finde lækkert mødefrugt med op til 20 stykker frugt af bananer, æbler, vindruer og en nøddebakke – leveret i en præsentabel og velanrettet kurv. Det giver en ideel mødeforplejning til ethvert møde, hvor der skal kræses lidt ekstra for detaljen.

Firmafrugt til hele landet (København, Aarhus, Aalborg, Odense)


Hos FrugtKurven har vi mange års erfaring med at levere firmafrugt til forskellige virksomheder i hele landet, som ønsker en nem og simpel firmafrugtordning. Vælger du at skræddersy en løsning hos os, eller vælger du en af vores basispakker, kan du være helt sikker på, at frugtkassen kommer sikkert frem til dig – og med det rette antal. Vi kvalitetssikrer nemlig vores frugtkasser og frugtkurve, så de stemmer overens med vores høje krav til god kvalitet og god service.

Er din virksomhed i København eller Aarhus? Eller måske Aalborg eller Odense? Uanset om du holder til i Jylland, på Fyn eller Sjælland, kan vi levere firmafrugt til dig. Du kan blot vælge lige netop den løsning, der passer til dig, læne dig tilbage og lade os klare resten. Vi leverer altid frisk frugt med et smil – naturligvis.

Sidder du tilbage med spørgsmål til vores firmafrugt, og har du brug for hjælp til at finde den helt rigtige løsning til din virksomhed? Så er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar med personlig vejledning, så du kan finde det perfekte match. Kontakt os på enten telefon, mail eller ved at udfylde vores kontaktformular.

Ønsker du at få et godt tilbud på din næste frugtordning? Så kan du udfylde vores kontaktformular – så vender vi tilbage til dig med et friskt tilbud på en kvalitetsorienteret frugtordning. Vi glæder os til at levere frugt til din frugtordning!