Vis / skjul menu
Du meget velkommen
til at kontakte os på:
pers.
4
FrugtKuffert, Kuffert, Frugt, Frugtkurven

KlovneKuffert - Tilbud Lev. man d. 26/6


0 KR

pr. kurv.

Bedømmelse (4 vurderinger)
Bestil

Denne KlovneKuffert er FrugtKurven´s første Frugtkuffert® i en lang række af spænde løsninger på frugt til dig og din familie - Frugt til private, leveret på din arbejdsplads. En FrugtKuffert® er frugt til dig og din familie med vores velkendte kvalitet, variation og alt samlet i en praktisk og unik miljøvenlig FrugtKuffert® - lige til at tage med hjem. Vi byder hver uge på en ny sammensætning af årstidens frugter tilpasset til hver sæson for optimal friskhed og smag. Unikt for denne KlovneKuffert donerer vi 10 kr. ubeskåret til Danske Hospitalsklovne pr. solgt KlovneKuffert i kampagneperioden. Denne intro-kampagne løber fra tirsdag d. 6 juni 2017 til og med mandag d. 26 juni 2017. Bestil denne KlovneKuffert i dag og støt op om de Danske Hospitalsklovne.

Praktisk og miljøvenlig


Frugtkurvens Frugtkuffert er en specialdesignet og unik emballage, som sikrer en kombination af sikker beskyttelse, fødevaregodkendelse og ikke mindst en miljøvenlig emballage, der er 100 % genbrugelig. Låget er aftageligt og passer perfekt i dit køleskab. Ingen returemballage eller pant på kassen, som du skal tømme fra gang til gang.

Indhold


20 stk. Frisk og blandet frugt + Miljøvenlig og genanvendelig FrugtKuffert® + Saftig og sød Melon + FrugtKurven´s Økologiske BananChips + 10 kr. i støtte til Danske Hospitalsklovne

+ 2 x sæson frugtEnkeltlevering eller abonnement


Vi har gjort det nemt at nyde den friske frugt, uasnet om du bare ønsker at prøve det en gang imellem eller oprette en fast ugentlig abonnement - så er du altid sikker på at have frisk frugt.Gratis levering til din arbejdsplads


Bestil en af vores lækre FrugtKufferter og få den leveret direkte til din arbejdsplads. Dette sparer dig for leveringsgebyret og at du skal være hjemme på bestemte tidspunkter.

Kan vi hjælpe? Ring 51501195

Personlig vejledning eller et friskt tilbud. Vi sidder klar til at hjælpe dig!

FØLG DIN KURV DAG FOR DAG

Vi mener kun at det giver mening at du ved, hvor din frugt kommer fra. Derfor kan du hver dag kan du følge hvilket oprindelsessted og sort vi har fundet som værende den bedste til dine kurve. Herunder ses en oversigt over dette.

Kan vi hjælpe?
Ring 51501195

Personlig vejledning eller et friskt tilbud.
Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Du er velkommen til at kontakte os i FrugtKurven

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på jeres næste frugtordning, Firmafrugt eller Økologisk fugt. Sammen finder vi den helt rigtige løsning til netop jer. Vi glæder os til at høre fra dig.

VIGTIGT
Dine kontaktoplysninger vil kun blive brugt til denne direkte kontakt, ikke reklamer eller af 3. part, så du kan føle dig tryg - Naturligvis.

FÅ ET GODT TILBUD PÅ JERES
FRUGTORDNING & FIRMAFRUGT

Ønsker I et godt tilbud, fra FrugtKurven, på en eksisterende frugtordning eller ønsker I at starte på at få leveret firmafrugt
til virksomheden, så fremsender vi et friskt tilbud på en kvalitetsorienteret frugtordning.

Send os dit telefon nr og email - så kontakter vi dig snarest!