Du meget velkommen til at kontakte os på:
51501195
pers.
4
FrugtKuffert, Kuffert, Frugt, Frugtkurven

KlovneKuffert - Tilbud Lev. man d. 26/6


99 KR

pr. kurv.

Bedømmelse (4 vurderinger)
Bestil

Denne KlovneKuffert er FrugtKurven´s første Frugtkuffert® i en lang række af spænde løsninger på frugt til dig og din familie - Frugt til private, leveret på din arbejdsplads. En FrugtKuffert® er frugt til dig og din familie med vores velkendte kvalitet, variation og alt samlet i en praktisk og unik miljøvenlig FrugtKuffert® - lige til at tage med hjem. Vi byder hver uge på en ny sammensætning af årstidens frugter tilpasset til hver sæson for optimal friskhed og smag. Unikt for denne KlovneKuffert donerer vi 10 kr. ubeskåret til Danske Hospitalsklovne pr. solgt KlovneKuffert i kampagneperioden. Denne intro-kampagne løber fra tirsdag d. 6 juni 2017 til og med mandag d. 26 juni 2017. Bestil denne KlovneKuffert i dag og støt op om de Danske Hospitalsklovne.

Indhold


20 stk. Frisk og blandet frugt + Miljøvenlig og genanvendelig FrugtKuffert® + Saftig og sød Melon + FrugtKurven´s Økologiske BananChips + 10 kr. i støtte til Danske Hospitalsklovne

+ 2 x sæson frugt

FØLG DIN KURV DAG FOR DAG

Vi mener kun at det giver mening at du ved, hvor din frugt kommer fra. Derfor kan du hver dag kan du følge hvilket oprindelsessted og sort vi har fundet som værende den bedste til dine kurve.Til højre ses en oversigt over dette.