Vis / skjul menu
Du meget velkommen
til at kontakte os på:
pers.
8-12
firmafrugt, frugtordning, frugtlevering, frugtkurv, mellem, luksus frugt

FrugtKurv Mellem


155 KR

pr. kurv

Bedømmelse (37 vurderinger)

Denne FrugtKurv Mellem byder på hele 40 stykker frisk og lækker firmafrugt til virksomheden. Sammensat efter årstiderne vil I for hver sæson blive budt på en sund frugtordning. FrugtKurven pyntes altid af med Stenfrie vindruer eller mange andre lækre toppings. Gennemsnitlig frugtordning til 8-12 personer.

Indhold


Firmafrugt til ca. 8-12 pers. Denne FrugtKurv indeholder 40 stykker frisk firmafrugt + stenfrie vindruer i fletkurv.

FrugtKurv MELLEM er den optimale frugtordning eller firmafrugt til virksomheden som ønsker kvalitet, variation og FrugtKurven´s eftertragtede personlige service. Med sine 40 stk. frugt + en lækker topping såsom Stenfrie Vindruer, Danske ærter eller kirsebær er denne firmafrugtordning altid indbydende og lækker.

Bananer Æbler Pærer + 2 x sæson frugt + Vindruer

FÅ ET GODT TILBUD PÅ JERES
FRUGTORDNING & FIRMAFRUGT

Ønsker I et godt tilbud, fra FrugtKurven, på en eksisterende frugtordning eller ønsker I at starte på at få leveret firmafrugt
til virksomheden, så fremsender vi et friskt tilbud på en kvalitetsorienteret frugtordning.

Send os dit telefon nr og email - så kontakter vi dig snarest!

FØLG DIN KURV DAG FOR DAG

Vi mener kun at det giver mening at du ved, hvor din frugt kommer fra. Derfor kan du hver dag kan du følge hvilket oprindelsessted og sort vi har fundet som værende den bedste til dine kurve. Herunder ses en oversigt over dette.

Du er velkommen til at kontakte os i FrugtKurven

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på jeres næste frugtordning, Firmafrugt eller Økologisk fugt. Sammen finder vi den helt rigtige løsning til netop jer. Vi glæder os til at høre fra dig.

VIGTIGT
Dine kontaktoplysninger vil kun blive brugt til denne direkte kontakt, ikke reklamer eller af 3. part, så du kan føle dig tryg - Naturligvis.

Kan vi hjælpe?
Ring 51501195

Personlig vejledning eller et friskt tilbud.
Vi sidder klar til at hjælpe dig!