Vis / skjul menu
Du meget velkommen
til at kontakte os på:Luk kurven for at tilføje flere varer
0 varer
0,00 kr.Din kurv er tom

Gå til kurv
frugtordning

Frugtordning

FÅ ET GODT TILBUD PÅ JERES
FIRMAFRUGT & FRUGTORDNING

Ønsker I et friskt tilbud, fra FrugtKurven, på en eksisterende frugtordning eller ønsker I at starte på at få leveret firmafrugt
til virksomheden, så fremsender vi et friskt tilbud på en kvalitetsorienteret frugtordning.

Send os dit telefonnummer. og e-mail - så kontakter vi dig snarest muligt!

FRUGTLEVERING I DAG
FIRMAFRUGT & FRUGTORDNING

Skiltene til venstre viser dagens sammensætning
af vores Firmafrugt i Frugtkurve og Frugtkasser.
Skiltene til højre viser sortimentet for vores Økologiske Frugtordninger.

UGE 28 LøRDAG

UDEN BINDINGER ELLER OPSIGELSESVARSLER

Unikt for FrugtKurven er der ingen bindinger eller lange opsigelsesvarsler. I kan til en hver tid opsige jeres frugtordning fra uge til uge – naturligvis. Dette tør vi kun gøre, fordi at vi er 100% sikker på, at I bliver glade og tilfredse med jeres frugtordning hos FrugtKurven.

FRUGTORDNING ER BASISFRUGT, FRUGTKURVE OG FRUGTKASSER

Uanset om jeres næste frugtordning skal leveres som Basisfrugt – nem håndfrugt lige til at spise, som Frugtkurv – frugt + stenfrie vindruer eller som Frugtkasse – frisk frugt i miljøvenlige og genbrugelige kasser, er det altid den samme friske frugt der bliver udvalgt, håndsorteret og nænsomt pakket til jeres frugtordning.

Hos FrugtKurven har vi kun én slags frugt – årstidens mest friske og saftige. Dette har vi gjort i mere end 18 år og det fortsætter vi med. FrugtKurven er kvalitet, variation og personlig service.

FRUGTORDNING PÅ ARBEJDSPLADSEN

Med en frugtordning hos FrugtKurven har I fuld valgfrihed til at vælge og skifte mellem de mange størrelser – uanset om I får Frugtkurve, Frugtkasser eller Basisfrugt.

Skulle I ønske et bestemt stykantal – som ikke findes her på siden, kan I naturligvis få dette. Så skal I brug fx bruge 30 stykker Basisfrugt er dette muligt – koster ikke ekstra. Ring eller skriv endelig til os – vi sidder klar med råd og vejledning til jeres næste frugtordning.

FRUGTORDNINGER OG MEGET MERE

FrugtKurven er meget mere end bare friske frugtordninger til virksomheden. Vi har også et stort udvalg af lækre FrugtSnack som er alt fra Nøddebakker, Nødder i kiloposer, SnackGrønt, Snackgulerødder, Meloner & Ananas samt Økologiske snacks.

Dette er nemt at tilføje til jeres frugtordning - på netop den ugedag som I ønsker, hver uge, hver 14. dag eller hver 4. uge – ja vi tilpasser gerne 100% til jeres ønsker og leveringsintervaller.

Læs mere om FrugtSnacks her

FRUGTORDNING I ALLE STORBYER

FrugtKurven er landsdækkende og leverer frugtordning i alle storbyer såsom København, Århus, Odense, Ålborg, Randers, hele Sjælland, Fyn og Jylland. Vi afsender frugten direkte fra vores eget 1.000m2 store pakkeri direkte til jer – uanset hvor I bor.Det er en frisk frugtordning direkte til døren.

KILDEVAND & LOGOVAND

FrugtKurven leverer også kildevand, mineralvand og Logovand med jeres helt eget logo – samme med jeres frugtordning. Tilføj nemt fra kun 1 kolli, 18 flasker kildevand, som leveres gratis sammen med jeres frugtordning. Dette er nemt og giver mere tid i hverdagen.

Læs mere om Kildevand her

Du er velkommen til at kontakte os i FrugtKurven

Skriv til os om jeres ønsker til Firmafrugt, Frugtordning, Frugtlevering som Frugtkurv eller FrugtKasser, Økologisk frugt eller måske lækre snacks til virksomheden.
FrugtKurven leverer i hele landet lige fra Firmafrugt København, Frugtordning Odense, Frugt til firma Aarhus/Århus eller Økologisk firmafrugt Aalborg, Jylland, Fyn og hele Sjælland
- Dansk FirmaFrugt og Frugtlevering til hele Danmark.

Beskriv jeres ønsker til jeres firmafrugt eller frugtordning - lille som stor, og FrugtKurven kontakter jer med et frisk tilbud på jeres næste FrugtKurv eller FrugtKasse.
Vi glæder os til at byde jer på frisk frugt, Økologisk frugt, lækre snacks og meget andet til virksomheden.
Frugtordning – levering af frugt til erhverv og virksomheder


Hos Frugtkurven er vi eksperter i frugtordninger. Vores udvalg byder nemlig på lækre frugtkurve og frugtkasser, hvor du kan vælge mellem flere størrelser og varianter, ligesom du kan skræddersy din egen frugtkurv, så du kan få den ideelle frugtordning til din virksomhed.

Foretrækker du konventionel eller økologisk frugt? Vores frugtordninger kommer i flere udgaver, så der er noget til enhver smag – og størrelse virksomhed. Gå på opdagelse i vores frugtunivers af lækre løsninger, der kan forsøde hverdagen på kontoret med lækker frugt – leveret lige til døren.

Frugtordning til virksomheder


En frugtordning er ideel til at forkæle medarbejderne lidt, med skøn, lækker og frisk frugt, der kan lette den lille sult. Typisk er frugtordninger til virksomheder en medarbejdergode, som er et hit i ethvert firma. Med vores mange års erfaring smarte løsninger til frugtordninger kan du være helt sikker på, at der er noget for enhver virksomhed – uanset størrelse, lokation, specifikke krav og ønsker.

Med en frugtordning kan du vælge mellem flere størrelser kurve, ligesom du selv kan bestemme, hvor tit de skal leveres. En frugtkasse eller frugtkurv kommer typisk 1-2 gange om ugen, så der altid er frisk frugt tilgængeligt på arbejdspladsen. Vi leverer frugtordninger i hele landet – på Fyn, Sjælland og Jylland.

Har du nogle specifikke krav til din virksomheds frugtordning? Så gør vi os altid umage for at imødekomme dine ønsker. Har du f.eks. krav til at frugtkasserne kommer hver mandag eller måske hver anden uge? Vælger du en frugtordning hos FrugtKurven, har du selv en finger med i spillet, så du kan skræddersy en løsning, der passer perfekt til dig og din virksomhed - uden ekstra omkostninger.

Årstidernes frugtordning erhverv


Hos FrugtKurven byder vores frugtordninger til firmaer på et varieret sortiment af lækker, frisk frugt til enhver smag. Typisk består vores frugtkasser af 25% bananer, fordi det er den mest foretrukne firmafrugt. Alle vores løsninger er forskellige i størrelse, hvor du hver uge får forskelligt, spiseklar frugt med stor variation.

Vores frugtkasser er naturligvis også sæsonbestemte, så din virksomhed kan nyde godt af årstidens mest friske og saftige frugt. Vi har nemlig kun én slags frugt: den mest friske og smagfulde. Oplev årstidernes lækre frugt i vores frugtkasser og frugtkurve, og glæd dine medarbejdere med en frugtordning.

Hos FrugtKurven danner vi rammerne for en vellykket frugtordning, som vi godt tør garantere, at du og dine medarbejdere bliver glade for. Har du lyst til at pifte frugtordningen endnu mere op, kan du desuden tilkøbe lækre FrugtSnack af blandt andre nøddepakker, snackgulerødder, meloner og ananas. Vi tilpasser din frugtordning, så den stemmer 100% overens med dine behov og ønsker.

Frugtordninger firmaer – leveret til døren


Hos FrugtKurven har vi gjort det nemt og simpelt at få en frugtordning til firmaet eller virksomheden. Du skal nemlig bare vælge den pakke, der passer bedst til dig, læne dig tilbage og lade os klare resten. Vi leverer den håndsorterede frugt i miljøvenlige og genbrugelige kasser, ligesom vi nænsomt pakker dem. De bliver leveret direkte til døren – super nemt!

Vores tre nøgleord er kvalitet, variation og personlig service. Derfor kan du altid regne med, at vores frugtkasser lever op til vores høje forventninger til kvalitet, ligesom vi altid gør vores bedste for at give dig en god oplevelse, når du handler i vores frugtunivers.

Vi har mere end 23 års erfaring med frugt, og derfor ser vi os selv som værende eksperter i frugt og frugtordninger til virksomheder. Har du brug for hjælp til at vælge den helt rigtige løsning, som matcher dine behov og ønsker, eller sidder du tilbage med et spørgsmål omkring vores levering, udvalg eller noget helt tredje?

For os er intet spørgsmål for småt, for stort eller for komplekst. Vi vil med glæde hjælpe dig med at finde den perfekte frugtordning til dit firma. Kontakt os på telefon, mail eller udfyld vores kontaktformular, hvis du har brug for personlig vejledning. Vi ser frem til at høre fra dig!