Vis / skjul menu
Du meget velkommen
til at kontakte os på:
pers.
10
Dadelkulger, dadelkugle, blissbite, bliss bites, bliss bite, dadel slik, dadelslik, cocohagen, coco hagen

Cocohagen Øko Bliss Bite - Oat Fashioned


65 KR

pr. stk.

Bedømmelse 2 vurderinger

Dadelslik, også kendt som dadelkugler - produceret af den danske virksomhed Cocohagen, som er skabt på en base af dadler, og som er 100% Økologiske, 100% veganske og består af 100% naturlige råvarer. Disse Bliss Bites er 100% gluten- og laktosefri og indeholder absolut ingen tilsætningsstoffer.

Denne Cocohagen Bliss Bite - Oat Fashioned er Cocohagens bud på en daddeludgave af den klassiske havrekiks, som består af syre fra æbler, mens den er tilsmagt med abrikoskerner og Pink Himalaya salt, hvilket giver den en mild smag af marcipain. Herudover indeholder den også dadler, havre og citron.

Bliss Bites er et tillægsprodukt der kan supplere din FrugtKasse og som kan være med til at stille lækkersulten og tilfredsstille den søde tand, fremfor andet slik og chokolade, som leveres i 100% genanvendelig emballage.

Indhold


10 x 10g Økologisk Dadelslik og dadelkugler i form af Cocohagen Bliss Bite - Oat Fashioned.

NÆRINGSINDHOLDPER 100G
ENERGI (KCAL)358
FEDT6.4
MÆTTEDE FEDTSYRER0.6
KULHYDRAT66.9
SUKKERARTER50.8
PROTEIN4
SALT0.5
KOSTFIBRE6.9

FRUGTLEVERING I DAG
FIRMAFRUGT & FRUGTORDNING

Skiltene til venstre viser dagens sammensætning
af vores Firmafrugt i Frugtkurve og Frugtkasser.
Skiltene til højre viser sortimentet for vores Økologiske Frugtordninger.

UGE 43 FREDAG

Du er velkommen til at kontakte os i FrugtKurven

Skriv til os om jeres ønsker til Firmafrugt, Frugtordning, Frugtlevering som Frugtkurv eller FrugtKasser, Økologisk frugt eller måske sunde snacks til virksomheden.
FrugtKurven leverer i hele landet lige fra Firmafrugt København, Frugtordning Odense, Frugt til firma Aarhus/Århus eller Økologisk firmafrugt Aalborg, Jylland, Fyn og hele Sjælland
- Dansk FirmaFrugt og Frugtlevering til hele Danmark.

Beskriv jeres ønsker til jeres firmafrugt eller frugtordning - lille som stor, og FrugtKurven kontakter jer med et frisk tilbud på jeres næste FrugtKurv eller FrugtKasse.
Vi glæder os til at byde jer på frisk frugt, Økologisk frugt, Sunde snacks og meget andet til virksomheden.

FrugtSnacks

En Snack betegnes som en mindre portion mad, som typisk spises imellem større måltider – det vi i folkemunde kalder mellemmåltider .

Snacks kommer i mange former og udgaver, både i form af forarbejdede fødevarer, såvel som friske fødevarer, heriblandt frugt og grønt.

Traditionelt ses snacken som en hurtig og let løsning, som skal være let at tilgå, enten ved at kunne spise den som den er eller ved hurtigt at kunne lave den. Typisk vil man benytte sig af frugt og grønt, nødder og slik som snacks, mens knækbrød, pålæg, gårsdagens rester eller sandwiches faktisk også kan tillægges værdien snacks.

Snacks vil oftest være designet til let at kunne tage med sig, så den kan stille den hurtige og lille sult. Heriblandt findes forarbejdede fødevarer, som kan være svære at fordærve og har en længere holdbarhed, men som også indeholder mange sødestoffer og konserveringsmidler.
Ifølge en undersøgelse foretaget af Landbrug og Fødevarer (https://lf.dk/tal-og-analyser/forbrugere-og-trends/forbrug-og-detail/2019/danskernes-brug-af-snacks) vælger flere og flere dansker at benytte sig af snacks som mellemmåltider. Dette sker blandt andet grundet en stigende tendens til at færre og færre vælger at spise frokost, men derimod vælger at ”snacke” løbende henover frokostperioden.

Undersøgelsen viser også, at der er en stigende tendens blandt danskerne til at benytte sig af den såkaldte ”aftensnack” eller ”natmad”, som gør at vi, som forbrugere, er mere tilbøjelige til at handle efter hvad vi synes vil passe til at stille den spontane lyst og sult, som kan opstå grundet sult, træthed, traditioner, vaner og ikke-bevidste impulser.

Ifølge undersøgelsen er de 5 mest populære snacks: (1) frisk frugt og bær, (2) chokolade og slik, (3) grøntsager i mindre bider, (4) koldt brød som sandwich og wraps og (5) småkager og kager, hvilket giver en indikation af, at både sunde og usunde snacks benyttes til at stille den lille sult der opstår.
For at undgå de usunde snacks og vaner, tilbyder FrugtKurven derfor muligheden for at kunne tilvælge FrugtSnacks i form af et stort udvalg, som både kan stille den lille sult, men også lækkersulten:

SnackGulerødder:

SnackGulerødder findes typisk i indpakning af 250g af vaskede og polerede gulerødder, som kan spises direkte fra deres indpakning. Hos FrugtKurven tilbydes dette produkt, dyrket i det danske rige, som et ekstra tilvalg til din FrugtKasse, både som Økologisk og konventionel.

Guleroden kan dateres helt tilbage til det persiske rige og gjorde sit indtog i Europa for omkring 5.000 år tilbage i menneskets historie, men det vides dog ikke præcis hvornår guleroden for første gang viste sig, da mange troede guleroden var en form for pastinak. Dette skyldes blandt andet gulerodens farver, som typisk var hvis, gul rød eller lilla – det var faktisk først i det 17. århundrede guleroden blev orange.

Guleroden blev dog i første omgang benyttet medicinsk, da man dengang antog dens lange hvide rødder til at have helende effekt. Det var først i det 10. århundrede folk begyndte at spise guleroden, da Afghanske afstamninger troede på solguden og derved forsøgte at spise fødevarer i overensstemmelse med solens farver for at skabe en tættere bånd til deres gud.

En gulerod af almindelig størrelse indeholder i omegnen af 24 kalorier, 6g kulhydrater og 2g fibre, og er en fantastisk kilde til A vitamin, da den bidrager med hele 200% af den krævede daglige mængde A vitamin.

SnackGrønt:
SnackGrønt kan findes i mange variationer hos FrugtKurven, da dette kan variere fra dag til dag. Her vil du blandt andet kunne finde Skoleagurker, Regnbuetomater, Cherrytomater og SnackPeber, som alle kan tilføjes som tillægsprodukt til din FrugtKasse.
Hver pose/enhed vejer mellem 250g til hele 500g og er naturligvis lige til at spise - det er sundhed gjort nemt og lækkert.

Vindruer:
Bestiller du Stenfrie Vindruer hos FrugtKurven, vil de blive leveret i en fødevaregodkendt papirspose, fremstillet af genbrugsfibre. Denne vil indeholde 500g vindruer, som kan variere i sort fra levering til levering, og som både findes i Økologisk og konventionel udgave.
Vindruer betegnes egentlig som en frugt i den kulinariske verden, men er oprindeligt bær, set fra en botanisk synsvinkel. Vindruer findes på blomsterplanten ”Vitis” eller ”Vitis Vinifera” og kan spises som de er, men bruges ofte i produktionen af andre typer fødevarer og drikkevarer, såsom vin, syltetøj, marmelade, vindruekerneolie, rosiner og eddike.
Vindruer gror i klaser af 15 til 300 vindruer og findes i forskellige udgaver og farver, såsom crimson, sort, blå, gule, grønne og orange. Dyrkningen af vindruer stammer helt tilbage fra for 6.000 til 8.000 år tilbage, fra den nærliggende østlige del af verdenen, såsom det vestlige Asien, Tyrkiet og Egypten.
Vindruer indeholder naturligt mikroorganismen gær, som har gjort det ideelt til produktionen af vin, hvis første optræden i verdenshistorien kan dateres til for 8.000 år siden i Georgien, basere på arkæologiske fund.
En vindrue, som vi kender den og forestiller os den, består af ca. 81% vand, 18% kulhydrater, 1% protein og så minimal en mængde fedt, at det nærmest ikke er målbart. 100g vindruer indeholder 69 kalorier og en hvis mængde K-vitamin, som står for ca. 14% af det anbefalede daglige indtag.

SweetDates:
Dadelslik produceret af den danske virksomhed Cocohagen, som er skabt på en base af dadler, og som er 100% Økologiske, 100% veganske og består af 100% naturlige råvarer. Vores SweetDates er 100% gluten- og laktosefri og indeholder absolut ingen tilsætningsstoffer.
SweetDates er et tillægsprodukt der kan supplere din FrugtKasse og som kan være med til at stille lækkersulten og tilfredsstille den søde tand, fremfor andet slik og chokolade, som leveres i 100% genanvendelig emballage.
Her kan der vælges imellem 4 forskellige slags dadelslik, som alle bliver indeholder 5 Bliss Bites á 20g: Pure Cocoa, Chunky Hazelnut, Oat Fashioned og Cocoa Orange.

Pure Cocoa
Er enhver kakaoelskers drøm og et godt alternativ til chokoladen. Den består af ren chokolade, mørk kakao og ristede mandler, mens hele den lækre dadelkugle er blevet vendt i sprød kokos. Herudover indeholder den også dadler, cashewnødder, mandler, kakaosmør, mandelolie og Pink Himalaya salt.

Chunky Hazelnut
Er både lavet med- og vendt i hasselnødder inden pakning, som er blevet ristede inden brug, hvilket giver dem en sød og mild smag. Udover ristede hasselnødder indeholder den også dadler, kakaopulver, kakaomasse, hasselnøddeolie og Pink Himalayasalt.

Oat Fashioned
Er Cocohagens bud på en daddeludgave af den klassiske havrekiks, som består af syre fra æbler, mens den er tilsmagt med abrikoskerner og Pink Himalaya salt, hvilket giver den en mild smag af marcipain. Herudover indeholder den også dadler, havre og citron.

Cocoa Orange
Byder på en knasende, mørk og syrlig oplevelse, som får munden til at løbe i vand, når den først rammer tungen. Dens bløde aromaer er dannet på en bund af appelsin, 100%-chookolade og kakaonibs, mens den også indeholder kakaopulver, kakaomasse, kakaosmør, abrikoskerneolie og Pink Himalaya salt.

Melon:
Meloner findes i mange skikkelser og størrelser, men er grundlæggende delt i tre kategorier: benincasa, citrullus og cucumis. Af benincasa meloner findes faktisk blot en enkelt sort – vintermelonen – som er en udbredt sort i asien, der typisk bruges til at lave mad.
I citrullus-sorten findes der dobbelt så mange meloner, hvoraf vandmelonen er en af dem, mens egusimelonen er den anden, og som egentlig minder utrolig meget om vandmelonen vi alle sammen kender så godt.

Af meloner af sorten cucumis findes der sågar underkategorier af meloner, men det grundlæggende ved netop denne slags melon er, at den primært består af størstedelen af de spiselige meloner, såsom cantaloup-, honning- og galiamelonen, som er de mest udbredte sorter herhjemme.
Melonens oprindelse kan dateres omkring 4.000 år tilbage, hvor den groede i Afrika og de varme områder i Sydvest Asien, såsom Iran og Indien. Vandmelonen blev hyppigt brugt af ørkenvandrere til at opretholde deres væskeindtag, da den består i omegnen af 92% vand og har så tyk en skal, at den kunne opbevarer vandet i sig.

Ananas:
Selvom ananassen af de fleste betegnes som en skærefrugt, så kategoriseres den faktisk slet ikke sådan, men som et bær der gror på en palme. Det er faktisk en hel samling af bær, som er groet sammen inde ved ananassens stamme, der gør det til en samlet ”frugt”.
Ananassen stammer oprindeligt fra Sydamerika, og nærmere betegnet Brasilien og Paraguay, hvor det blevet dyrket i flere årtusinder. Det var først i det 17. århundrede ananassen gjorde sit indtog på det europæiske marked, hvor den blev et symbol på luksus og velstand.
Siden 1820 er den dog blevet groet i drivhuse over hele Europa til kommercielt brug og bliver faktisk vurderet til at være den 3. mest værdifulde tropiske frugt i verden. Tidligere har Hawaii været kendt for deres produktion af ananasser, men i senere tid har nationer som Costa Rica, Brasilien og Filippinerne overtaget langt størstedelen af ananasproduktionen.

Kildevand:
Kildevand hos FrugtKurven består af kolli á 18 stk, hvoraf alle flasker er produceret af 100% genbrugsplastik, i et forsøg på at nedbringe CO2. Derfor er de naturligvis også produceret under fuldstændig CO2-neutrale forhold, som er med til at sætte et positivt aftryk på miljøet.
Vores kildevand bliver produceret udelukkende på elektricitet dannet af vand-, vind- og solenergi, mens den minimale mængde af fossilt brændsel der bliver benyttet kompenseres og derved skaber 100% CO2-neutrale forhold.

Hos FrugtKurven har vi specifikt fravalgt at udnytte os af kartonflasken, som ellers fremstår ganske miljøvenlige, men baseret på en rapport udarbejdet af DTU Miljø, i samarbejde med Bryggeriforeningen, som viser, at kartonflasken udleder mindst 25% mere CO2 end en almindelig plastflaske, mens FrugtKurvens kildevand, som er baseret på 100% genbrugsplast, sænker udledningen af CO2 med op mod 72%, når den sammenlignes med kartonflasken – det er vand der giver god smag i munden.

Vi bruger cookies 🍪

Ja du læser sikkert ikke hvad der står, men vi bruger cookies ligesom alle andre hjemmesider, som du accepterer ved at bruge siden.

Læs mere om vores cookies

Jeg har ikke læst noget, men ok