Vis / skjul menu
Du meget velkommen
til at kontakte os på:
pers.
1-10
Chilinødder, chili nuts, nødder, spicy nuts

Power Chili Nuts - 800g


85 KR

pr. stk.

Bedømmelse (3 vurderinger)

FrugtKurven´s chili nødder er den oplagte snack med sin milde smag af chili sammen med den velkendte smag af peanuts. Med hele 800g. i en praktisk genluk-bakke bliver det ikke nemmere at snacke i løbet af arbejdsdagen. Det hele starter med en let ristning af de fine peanuts nødder, derefter coates de nænsomt i et fin lag dej - mixet med en knivsspids salt, krydderier samt en smule chili. Det hele bliver bagt og ristet til de er helt sprøde og knasende. Og bare rolig chilismagen er ikke for stærk. De passer til de fleste og falder i kategorien mild til medium stærke. Prøv dem selv og forkæl dig selv og dine kollegaer allerede i morgen.

Leveres i praktisk genlukbakker


FrugtKurven har gjort det nemt at spise nødder og nyde denne gode snack. Bakken er 100% PVC-fri, Fødevaregodkendt genluk-bakker, som sørger for at holde nødderne friske i længere tid og du slipper for at kæmpe med klips og elastikker for at holde posen lukket. Husk at I altid er meget velkomne til at skifte mellem de mange forskellige varianter af nødder.

Indhold


800 g Chilinødder. Ristede Peanuts med mild/medium chilismag. Nøddesnack til virksomheden eller arbejdspladsen i praktisk genluk-bakke.

FÅ ET GODT TILBUD PÅ JERES
FRUGTORDNING & FIRMAFRUGT

Ønsker I et godt tilbud, fra FrugtKurven, på en eksisterende frugtordning eller ønsker I at starte på at få leveret firmafrugt
til virksomheden, så fremsender vi et friskt tilbud på en kvalitetsorienteret frugtordning.

Send os dit telefon nr og email - så kontakter vi dig snarest!

FØLG DIN KURV
DAG FOR DAG

Skiltene til venstre viser dagens sammensætning
af vores Firmafrugt i Frugtkurve og Frugtkasser.
Skiltene til højre viser sortimentet for vores Økologiske Frugtordning.

UGE 33 SøNDAG

Du er velkommen til at kontakte os i FrugtKurven

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på jeres næste frugtordning, Firmafrugt eller Økologisk fugt. Sammen finder vi den helt rigtige løsning til netop jer. Vi glæder os til at høre fra dig.

VIGTIGT
Dine kontaktoplysninger vil kun blive brugt til denne direkte kontakt, ikke reklamer eller af 3. part, så du kan føle dig tryg - Naturligvis.

Kan vi hjælpe?
Ring 51501195

Personlig vejledning eller et friskt tilbud.
Vi sidder klar til at hjælpe dig!