Vis / skjul menu
Du meget velkommen
til at kontakte os på:
pers.
1-10
Nødder, saltede nødder, saltede mandler, saltede peanuts, nøddesnack, frugtkurven.dk

Rock N Roll Mix - 1 kg.


125 KR

pr. stk.

Bedømmelse (3 vurderinger)

Denne nøddeblanding - hos FrugtKurven kaldet Rock ´n Roll Mix, består af ristede Cashwe nødder, Mandler med skind for at bevare alle vitaminerne samt gyldne Peanuts. Det hele er let ristet og drysset med fint salt - for at fremhæve hver af nøddernes karakteristiske smag. Kombinationen er helt perfekt og passer til en hver anledning - forkælelse i hverdagen, møder eller arrangementer af en hver art. Naturligvis kommer også denne nøddeblanding i praktisk genluk-bakke - læs mere herunder.

Leveres i praktisk genlukbakker


FrugtKurven har gjort det nemt at spise nødder og nyde denne gode snack. Bakken er 100% PVC-fri, Fødevaregodkendt genluk-bakker, som sørger for at holde nødderne friske i længere tid og du slipper for at kæmpe med klips og elastikker for at holde posen lukket. Husk at I altid er meget velkomne til at skifte mellem de mange forskellige varianter af nødder.

Indhold


1 kg. / 1.000 g saltede nødder i nøddeblanding. Saltede Mandler med skind, Ristet og saltede Peanuts og Saltede Cashewnødder. Saltede nødder til virksomheden og til arbejdspladsen.

FÅ ET GODT TILBUD PÅ JERES
FRUGTORDNING & FIRMAFRUGT

Ønsker I et godt tilbud, fra FrugtKurven, på en eksisterende frugtordning eller ønsker I at starte på at få leveret firmafrugt
til virksomheden, så fremsender vi et friskt tilbud på en kvalitetsorienteret frugtordning.

Send os dit telefon nr og email - så kontakter vi dig snarest!

FØLG DIN KURV
DAG FOR DAG

Skiltene til venstre viser dagens sammensætning
af vores Firmafrugt i Frugtkurve og Frugtkasser.
Skiltene til højre viser sortimentet for vores Økologiske Frugtordning.

UGE 33 SøNDAG

Du er velkommen til at kontakte os i FrugtKurven

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på jeres næste frugtordning, Firmafrugt eller Økologisk fugt. Sammen finder vi den helt rigtige løsning til netop jer. Vi glæder os til at høre fra dig.

VIGTIGT
Dine kontaktoplysninger vil kun blive brugt til denne direkte kontakt, ikke reklamer eller af 3. part, så du kan føle dig tryg - Naturligvis.

Kan vi hjælpe?
Ring 51501195

Personlig vejledning eller et friskt tilbud.
Vi sidder klar til at hjælpe dig!