Vis / skjul menu
Du meget velkommen
til at kontakte os på:Luk kurven for at tilføje flere varer
0 varer
0,00 kr.Din kurv er tom

Gå til kurv
frugtsnack

Frugtsnack

FÅ ET GODT TILBUD PÅ JERES
FIRMAFRUGT & FRUGTORDNING

Ønsker I et friskt tilbud, fra FrugtKurven, på en eksisterende frugtordning eller ønsker I at starte på at få leveret firmafrugt
til virksomheden, så fremsender vi et friskt tilbud på en kvalitetsorienteret frugtordning.

Send os dit telefonnummer. og e-mail - så kontakter vi dig snarest muligt!

FRUGTLEVERING I DAG
FIRMAFRUGT & FRUGTORDNING

Skiltene til venstre viser dagens sammensætning
af vores Firmafrugt i Frugtkurve og Frugtkasser.
Skiltene til højre viser sortimentet for vores Økologiske Frugtordninger.

UGE 21 FREDAG

Du er velkommen til at kontakte os i FrugtKurven

Skriv til os om jeres ønsker til Firmafrugt, Frugtordning, Frugtlevering som Frugtkurv eller FrugtKasser, Økologisk frugt eller måske lækre snacks til virksomheden.
FrugtKurven leverer i hele landet lige fra Firmafrugt København, Frugtordning Odense, Frugt til firma Aarhus/Århus eller Økologisk firmafrugt Aalborg, Jylland, Fyn og hele Sjælland
- Dansk FirmaFrugt og Frugtlevering til hele Danmark.

Beskriv jeres ønsker til jeres firmafrugt eller frugtordning - lille som stor, og FrugtKurven kontakter jer med et frisk tilbud på jeres næste FrugtKurv eller FrugtKasse.
Vi glæder os til at byde jer på frisk frugt, Økologisk frugt, lækre snacks og meget andet til virksomheden.
Snacks, Cocohagen og grøntsnacks


Med lækre og friske snacks på kontoret tør vi hos FrugtKurven næsten godt garantere en flok glade kollegaer. Derfor byder vi på et stort udvalg af snacks til enhver virksomhed. Her kan du blandt andet bestille smagsfyldt skærefrugt, økologisk dadelslik og dadelkugler fra Cocohagen og grøntsnacks.

Hos FrugtKruven kan du vælge lige netop de snacks, som hitter hos kollegaerne – hvad enten det er saftige ananasser, sprøde snackgulerødder eller noget helt tredje. Dyk ned i vores univers af lækre snacks til private virksomheder, og få dem leveret direkte til døren – nemt og simpelt!

Grøntsnack som mellemmåltid på arbejdet


Vi kender det alle sammen. Den søde tand trænger sig på i løbet af eftermiddagen, maven rumler et par timer inden frokost, eller behovet for et skud energi er nødvendigt for at kunne koncentrere sig. Særligt på arbejdet er det vigtigt at helgardere sig med snacks og små mellemmåltider, så man hurtigt kan få tilfredsstillet den søde tand og lettet sulten.

Med grøntsnacks på kontoret kan du glæde kollegaerne med lækre, sprøde snacks, der nemt kan spises ved skrivebordet. Vores udvalg af grøntsnacks byder blandt andet på sprøde snackgulerødder, skoleagurker, cherrytomater, snackpeber og meget mere.

Vores grøntsnacks kan købes enten individuelt eller i blandede pakker. Vi udvælger altid de mest friske og nemme grøntsager, som er lækre og spiseklare. Vores blandede pakker ”SnackGrønt” fås både som almindelige og økologiske. Uanset hvad dine præferencer er, kan du være sikker på at modtage en grøntkurv med sprøde grøntsager, der kan klare den lette sult – hver dag.

Cocohagen – Økologisk dadelkugle og plantebaserede kakaotrøfler


Enhver sød tand kan nikke genkendende til, at trangen til lidt sødt nemt kan dukke op i løbet af dagen. For et grønt alternativ til den søde tand tilbyder vi hos FrugtKurven et udvalg af økologiske dadelkugler og plantebaserede kakaotrøfler fra Cocohagen.

Cocohagens dadelslik giver en lækker smagsoplevelse, hvor den mørke kakao spiller godt sammen med det søde fra dadlerne. Sammen giver det en ideel snack til et lækkert mellemmåltid, som aftensnack eller til at stille den lette sult.

De økologiske dadelkugler og plantebaserede kakaotrøfler fås i flere smagsvarianter såsom kaffe, kakao, appelsin, hasselnød, mint og meget mere.

Hvad enten du søger grønne snacks til arbejdspladsen eller privaten, kan du nemt vælge mellem flere pakker af Cocohagens lækre dadelslik. Du kan nemlig købe dem i en pakke af 10 eller 100 stykker – alt efter dine behov og ønsker.

Snack til virksomheden – Nemt og lækkert


Hos FrugtKurven gør vi os umage for at danne rammerne for en grønnere hverdag, hvor man aldrig går ned på snacks, frugt og grønt. Vi leverer til både private og virksomheder, og vi bestræber os altid efter at imødekomme ethvert behov, du måtte have.

Har du en virksomhed med en eksisterende frugtordning hos os, kan du nemt supplere med sprøde grøntsnacks, sødt dadelslik eller eksotiske skærefrugter. Du skal blot vælge, hvilke snacks du ønsker til din virksomhed og derefter vælge, hvornår de skal leveres – hver dag, hver uge, hver anden uge eller måske hver tredje uge?

Hos os går vi op i god service, og vi strækker os langt for at skræddersy en løsning, der passer perfekt til dig. Sidder du tilbage med spørgsmål, eller har du brug for at få uddybet, hvordan du kan få snacks leveret til din virksomhed? Tøv endelig ikke med at kontakte os på telefon eller mail, hvis du har brug for hjælp. Vi besvarer ethvert spørgsmål med et smil på læben, og for os er intet spørgsmål for småt, for stort eller for lille.

Bestil dine snacks i dag, læn dig tilbage, og lad os klare leveringen. Vi er sikre på, at vores friske og lækre snacks vil glæde enhver kollega!