Vis / skjul menu
Du meget velkommen
til at kontakte os på:
pers.
1
Logovand, kildevand, reklamevand, vandflakse, helpwater

Logovand 50 cl. - Palle á 1512 flasker


3,59 KR

pr. stk.

Bedømmelse (22 vurderinger)

Logovand, reklamevand med jeres eget logo 50 cl. / 0,50 L Naturlig Dansk Kildevand Inkl. gratis fragt - ingen binding. Ønske ejeres virksomhed at lave reklame for jer selv hver gang en kunde, mødedeltager eller samarbejdspartner drikke en tår vand? Så er dette en unik mulighed for at slå to fluer med ét smæk. Med logovand laver Frugtkurven og vores designer en unik label til jeres kildevandsflasker med tydeligt logo, jeres egne farver og jeres budskaber. Dette er naturligvis med i prisen. FrugtKurven garanterer mindst 1,5 år på alle kildevand og logovand fra modtagelse. Logovand og reklamevand kan købes uanset om I har en frugtaftale med FrugtKurven. Alle priser er for 1 palle á 1.512 flasker á 50 cl. Eks. moms og eks pant. Ønsker I tilbud på mere end én palle kildevand eller i flere forskellige størrelser sidder vi klar ved mail og telefoner. Vi glæder os til at forsyne jeres virksomhed.


Farve af låg


Prisen er inklusiv frit valg af lågfarve samt grafisk produktion. Skriv som bemærkning ved produktet i check out hvilket lågfarve nummer I ønsker.

1
2
3
4
5
6
7
8

Indhold


50 cl. dansk kildevand med jeres egen label, logo og farver/budskaber.
Inkl. Gratis fragt i hele Danmark
Ingen bindinger eller opsigelsesperioder
Levering indenfor 1 uge
Inkl. frit valg af lågfarve

Du er velkommen til at kontakte os i FrugtKurven

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på jeres næste frugtordning, Firmafrugt eller Økologisk fugt. Sammen finder vi den helt rigtige løsning til netop jer. Vi glæder os til at høre fra dig.

VIGTIGT
Dine kontaktoplysninger vil kun blive brugt til denne direkte kontakt, ikke reklamer eller af 3. part, så du kan føle dig tryg - Naturligvis.