Vis / skjul menu
Du meget velkommen
til at kontakte os på:Luk kurven for at tilføje flere varer
0 varer
0,00 kr.Din kurv er tom

Gå til kurv

FÅ ET GODT TILBUD PÅ JERES
FIRMAFRUGT & FRUGTORDNING

Ønsker I et friskt tilbud, fra FrugtKurven, på en eksisterende frugtordning eller ønsker I at starte på at få leveret firmafrugt
til virksomheden, så fremsender vi et friskt tilbud på en kvalitetsorienteret frugtordning.

Send os dit telefonnummer. og e-mail - så kontakter vi dig snarest muligt!
Denne artikel er udarbejdet af folkene fra Godappetit.dk.

Mælk til kaffen er et must i virksomheden
Mange voksne mennesker fungerer ikke synderligt godt, før de har fået en eller flere kopper kaffe, som de fleste af os værdsætter og har gjort til en del af vores daglige ritual.

Selvom langt de fleste voksne mennesker elsker effekten af kaffe, er det langt fra lige så mange, der elsker smagen. For at sige det mildt kan smagen af kaffe da også godt være en anelse bitter, hvorfor vi så udmærket godt forstår, at ikke alle smagsløg er lige begejstrede.

En måde, hvorpå smagen kan gøres mindre bitter, er ved at tilsætte en smule mælk, hvilket er noget rigtig mange ynder at gøre.
Med lidt mælk i kaffen glider denne typisk lettere ned.

Hvis du har en frugtordning hos os, tilbyder vi hellere end gerne at levere mælk som supplement til denne, og vi blander os ikke, hvorvidt mælken drikkes rent eller bruges til at få kaffen til at glide lettere ned. Det styrer I helt selv på arbejdspladsen.

Mælk til din Frugtordning
Mælk er et fremragende supplement til jeres FirmaFrugt, og det er der rigtig mange gode grunde til. Først og fremmest er mælkens runde, blide smag en lækker modvægt til den syrlighed, der kendetegner de mange frugttyper i jeres Frugtordning.

Der er rigtig mange gode grunde til at stræbe efter en sund arbejdskultur og et godt arbejdsmiljø.

Mange af os har sikkert prøvet at være en del af en virksomhed, hvor hverken arbejdskulturen eller -miljøet fungerede, som disse ting burde.

Når man er en del af et sådant sted, er det svært at motivere sig til at møde veloplagt og glad ind hver eneste dag.

Af samme årsag appellerer vi til samtlige virksomheder om, at de bør gøre alt, hvad de kan for at skabe en sund arbejdskultur og en masse arbejdsglæde. Følgevirkningerne af en sund arbejdskultur og et højt niveau af arbejdsglæde er nemlig virkelig mange og tungtvejende.

Man kan skabe en god arbejdskultur og arbejdsglæde via en masse forskellige metoder samt redskaber, blandt andet ved at give ens medarbejdere adgang til en række goder, såsom en gratis frugtordning og mælkeordning.

Hos os kan du få leveret begge dele. På vores hjemmeside vil du kunne indhente alle de informationer, du har brug for, både angående FirmaFrugt til jeres virksomhed, lige så vel som muligheden for en mælkeordning, men du er naturligvis også velkommen til at give os et kald på 51 50 11 95, hvis du har spørgsmål.

Hvad er en mælkeordning?
Mange af os kender sandsynligvis ordet ’mælkeordning’ fra folkeskolen. I den sammenhæng refererer begrebet til, at der serveres mælk for nogle elever hver eneste dag.

Selvom I naturligvis skal være velkomne til at servere mælk for dine kollegaer hver dag, så er det ikke helt sådan den typiske mælkeordning på arbejdspladsen fungerer.

En mælkeordning på arbejdspladsen er typisk bygget op omkring kaffemaskinen. Ofte er dette for at sikre, at medarbejderne holder sig lige så friske som den friskbryggede kaffe og frisktappede mælk, de møder ind til på deres arbejdsplads.

Præcis ligesom med den friskbryggede kaffe, så er det også meningen at jeres mælkeordning skal serveres sammen med en frisk Frugtordning fra FrugtKurven.

Mælk til arbejdspladsen er altså et supplement til jeres lækre FirmaFrugtordning.

Vi leverer mælk til en masse tilfredse virksomheder
Hos FrugtKurven leverer vi mælk til en masse forskellige glade virksomheder. Mælken leveres altid som et supplement til vores frugtordning.

For os er kvalitet og service uhørt vigtigt, hvilket også kommer til udtryk i vores mælkeordning til virksomheder. Når vi leverer mælk, leveres den nemlig altid til tiden og direkte til døren.

Foruden Dansk kvalitet og service er fleksibilitet også et nøgleord for os. Derfor stræber vi ALTID efter at levere en løsning, som imødekommer kundens behov bedst muligt, når du opretter en Frugt- og Mælkeordning hos FrugtKurven.

Derfor har enhver kunde, der benytter os til at levere mælk som supplement til deres FirmaFrugt, selvbestemmelse i forhold til typen og mængden af mælk, der skal leveres.

Flere forskellige mælkeprodukter at vælge imellem
Vi har sammensat et varieret udbud af mælkeprodukter, så der forhåbentlig er noget for enhver smag.

En række af de mælketyper, du vil kunne bestille som del af en mælkeordning hos os, er Økologisk Skummetmælk, Økologisk Letmælk, Økologisk Minimælk samt Økologisk Sødmælk.

Udover den typiske mælk, som de fleste af os kender og benytter, er der naturligvis også mulighed for at få laktosefri mælk hos FrugtKurven, såfremt dette skulle være et behov.

Det er selvfølgelig også muligt at få alternativer til den ”almindelige” ko-mælk hos FrugtKurven, hvor du nemt og simpelt kan tilføje frisk Økologisk Havredrik og Økologisk Mandeldrik til din friske Frugtordning, når du også vælger at tilføje en mælkeordning til virksomheden.

Endeligt er der også et specifikt produkt til kaffemaskiner, så du ikke skal bekymre dig om problemer med at rense denne, når du bestiller Økologisk Mælk – du kan roligt bestille Økologisk Mælk fra FrugtKurven med god smag i munden.

Med Økologisk Homogeniseret Mælk får du det perfekte produkt til omdrejningspunktet på arbejdspladsen – nemlig kaffemaskinen – så I stadig kan få Naturlig og Økologisk Mælk til kaffen af højeste kvalitet til jeres kaffe.

Overvejer du en frugtordning med mælk?
Hvis du overvejer at indføre en frugtordning med en dertilhørende mælkeordning som supplement i din virksomhed, så kunne vi meget vel være det perfekte match for dig.

I hvert fald hvis du ønsker en partner, der er pligtopfyldende, service- samt kvalitetsbevidst, og som altid går den ekstra mil for at gøre sine kunder tilfredse.

Hvis du har spørgsmål eller specifikke forespørgsler i forhold til levering af frugtkurve og/eller mælk til kaffen, er du meget velkommen til at give os et kald.

Du kan træffe os på 51 50 11 95. Foretrækker du en dialog over mail, kan dette naturligvis også sagtens lade sig gøre. I så fald skal du kontakte os på mail@frugtkurven.dk.

Altid på dine præmisser
Hos FrugtKurven er den vigtigste part i alle situationer altid kunden. Derfor er et samarbejde med os også altid på dine præmisser.

At vi prioriterer kunden over alt andet medfører, at vi gør alt, hvad vi kan for at imødekomme alle de behov og krav, som I måtte have, så vi kan lave den løsning der passer bedst til lige netop jeres behov

Har du nogen spørgsmål?
Hvis du har spørgsmål af den ene eller anden art til vores levering af mælk og frugtkurve, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Du kan fange os på enten 51 50 11 95 eller mail@frugtkurven.dk
Mælk til kaffen - Levering af mælk til virksomheder


Er din arbejdsplads fyldt med kaffetørstige kollegaer, der elsker en god kop kaffe – måske med en slat mælk i? Så tilbyder vi hos FrugtKurven en bred vifte af økologisk NaturMælk som supplement til virksomhedens frugtordning.

Om mælken ryger i kaffen for at gøre smagen mere blid, om den drikkes rent til frokosten eller noget helt tredje, er op til jer. Vores økologiske mælk bliver leveret til døren, og så er det helt op til jer, hvordan I drikker den.

Vores udvalg af NaturMælk garanterer, at der er noget for enhver – hvad enten virksomheden har veganere, laktose- eller glutenallergikere eller noget helt tredje. Tag et kig på vores udvalg af øko mælk, og glæd kollegaerne med en lækker mælk til kaffen – eller frokosten.

Mælk til kaffen – økologisk mælk til virksomheder


Hos FrugtKurven finder du et stort udvalg af økologisk mælk til virksomheden, som passer til enhver kollega. Vi bestræber os nemlig altid efter at imødekomme ethvert behov, og vi ved, at alle medarbejdere har forskellige ønsker og behov.

Derfor kommer vores udvalg af mælk til virksomheden i flere afskygninger. Du kan blandt andet vælge mellem NaturMælk i skummetmælk, letmælk, minimælk og sødmælk, såvel som homogeniseret mælk og laktosefri mælk. Derudover kan du også vælge mellem plantebaserede mælke såsom økologisk havremælk og mandeldrik fra Naturli’.

Hos de fleste virksomheder er det et must at have kaffe – og for mange er det også et must at have mælk til kaffen. Vores mælk til kaffen passer til alle kollegaer, og du kan nemt vælge mellem de mælk, der matcher enhver kollegas behov og ønsker.

Levering af mælk til døren (H2-overskrift)


Med mælk leveret til døren bliver det ikke nemmere. Har du i forvejen en frugtordning hos os, kan du supplere den med frisk mælk, som kan leveres efter behov. På den måde kan du være helt sikker på, at de kaffetørstige kollegaer altid har mælk til kaffemaskinen – nemt og simpelt!

Bestil øko mælk hos FrugtKurven, og få det leveret direkte til hoveddøren. Hos os er kvalitet og service alfa og omega, hvorfor vi altid leveret frisk mælk til tiden. Har du bestemte krav eller ønsker til leveringen eller mælken, gør vi os altid umage for at imødekomme dine behov. Vi mener nemlig, at alle har ret til frisk mælk – såvel som vores frugtordning altid sikrer frisk frugt.

Vores høje krav til god kvalitet og service betyder, at vi tager dine ønsker og behov seriøst. Vi er fleksible og bestræber os altid efter at gøre alle vores kunder tilfredse. Supplér frugtordningen med en økologisk mælkeordning, og gør hverdagen på arbejdspladsen endnu nemmere, friskere og bedre.

Økologisk mælk - NaturMælk


Økologisk mælk fra NaturMælk er lig med god kvalitet. NaturMælk blev startet for 25 år siden som andelsmejeri, hvor flere landmænd ejer en andel og leverer økologisk mælk til mejeriet. NaturMælk er definitionen på dansk kvalitetsmælk med omtanke for planeten, dyrene og menneskerne – og derfor har vi naturligvis valgt, at NaturMælk skal være en del af vores mælkeordninger.

I forhold til konventionel mælk er NaturMælk et mere bæredygtigt valg med en økologisk dyrkningsform. Mæken er produceret 100% økologisk og 100% af dansk mælk fra sortbrogede køer. Vejen fra mejeriet til køleskabet er hurtig og bedre for miljøet. Derfor mener vi hos Frugtkurven, at NaturMælk er det allerbedste valg, når det angår mælk til virksomheden.

Vælger du NaturMælk til din mælkeordning, så støtter du den danske virksomhed med over 36 landmænd, der alle bestræber sig efter at give et naturligt kvalitetsprodukt af frisk mælk fra danske køer.

Bestil økologisk mælk fra NaturMælk i dag, og supplér frugtordningen med en lækker mælkeordning, så der altid er frisk frugt på bordet og frisk mælk til kaffen. Dét, tør vi godt garantere, giver glade kollegaer!