Vis / skjul menu
Du meget velkommen
til at kontakte os på:
Luk kurven for at tilføje flere varer
0 varer
0,00 kr.Din kurv er tom

Gå til kurv

Naturligt Mineralvand 33 CL. AQUA NORDIC Miljø Palle á 1764 flasker


2,75 KR

Pr. flaske v/Palle

Bedømmelse 27 vurderinger

Aqua Nordic Naturlig Mineralvand 33 cl. / 0,33 L
Inkl. gratis fragt - ingen binding.

Bestilling af Naturlig Mineralvand og vand til virksomheden er med til at holde alles væskebalance gennem hele arbejdsdagen.
FrugtKurven tilbyder levering af Mineralvand til virksomheden med vores unikke genbrugsflaske som er et miljørigtigt valg.

Alle vores Aqua Nordic flasker er alle produceret af 100% genbrugsplast og naturligvis CO2 neutral i produktionen.
Dette er det miljørigtige og grønne tiltag for mange virksomheder og styrke jeres SCR-profil.

Aqua Nordic er en kvalitets mineralvand med fokus på den gode naturlige smag og en grøn miljø profil.
Flaskerne som mineralvandet påfyldes, er fra 100% genbrugsplast(PET) samt tilmeldt det danske retursystem, som sikre at alle flaskerne genbruges.

Selve produktionen af denne Naturlige Mineralvand er tilmed også CO2 neutral i produktionen.
Aqua Nordic som tappes hos Husum Water Denmark, som anvender vedvarende energikilder.
Både vindmøller og solenergi er med til at gøre hele produktet 100% CO2 neutral i produktionen.

Naturlig Mineralvand

FrugtKurven mindst 1,5 år på alle mineralvand og logovand
fra modtagelse.

Aqua Nordic Naturlig Mineralvand kan købes uanset om I har en firmafrugt aftale hos FrugtKurven.

Alle priser er pr. flaske, palle á 1.764 flasker á 33 cl.
Eks. moms og eks pant, á 1,20 kr. pr. flaske.

Ønsker I tilbud på mere end én palle Naturlig Mineralvand eller i flere forskellige størrelser
sidder vi klar ved mail og telefoner.

Vi glæder os til at forsyne jeres virksomhed med frisk og naturlig mineralvand
fra Husum Water Denmark i 100% genbrugsplast flaske (PET) samt CO2 neutral produktion.

Indhold


Aqua Nordic Naturlig Mineralvand 33 cl. / 0,33 L Inkl. gratis levering til hele Danmark Ingen bindinger eller skjulte gebyrer Levering fra dag til dag.

FÅ ET GODT TILBUD PÅ JERES
FIRMAFRUGT & FRUGTORDNING

Ønsker I et friskt tilbud, fra FrugtKurven, på en eksisterende frugtordning eller ønsker I at starte på at få leveret firmafrugt
til virksomheden, så fremsender vi et friskt tilbud på en kvalitetsorienteret frugtordning.

Send os dit telefonnummer. og e-mail - så kontakter vi dig snarest muligt!

Denne artikel er udarbejdet af folkene fra Godappetit.dk.

Mælk til kaffen er et must i virksomheden
Mange voksne mennesker fungerer ikke synderligt godt, før de har fået en eller flere kopper kaffe, hvilket skyldes, at mokkavæsken har en opkvikkende effekt, som de fleste af os værdsætter og har gjort til en del af vores daglige ritual.

Selvom langt de fleste voksne mennesker elsker effekten af kaffe, er det langt fra lige så mange, der elsker smagen. For at sige det mildt kan smagen af kaffe da også godt være en anelse bitter, hvorfor vi så udmærket godt forstår, at ikke alle smagsløg er lige begejstrede.

En måde, hvorpå smagen kan gøres mindre bitter, er ved at tilsætte en smule mælk, hvilket er noget rigtig mange ynder at gøre.
Med lidt mælk i kaffen glider denne typisk lettere ned, og man får den mængde koffein, som kroppen og sindet higer efter for at kunne slippe den rest af sløvsind og træthed, som har forplantet sig i det øjeblik, vækkeuret ringede.

Hvis du har en frugtordning hos os, tilbyder vi hellere end gerne at levere mælk som supplement til denne, og vi blander os ikke, hvorvidt mælken drikkes rent eller bruges til at få kaffen til at glide lettere ned. Det styrer I helt selv på arbejdspladsen.

Mælk til din Frugtordning
Mælk er et fremragende supplement til jeres FirmaFrugt, og det er der rigtig mange gode grunde til. Først og fremmest er mælkens runde, blide smag en lækker modvægt til den syrlighed, der kendetegner de mange frugttyper i jeres Frugtordning.

Derudover indeholder mælk – præcis ligesom frugt gør - en række ingredienser, som er rigtig gode for kroppen.

Flere forskellige kostundersøgelser viser da også, at mange danskere får dækket en stor del af deres behov for vitaminer og mineraler via mejeriprodukter.

En række af de gode stoffer, som mælk indeholder, er calcium, phosphor, vitamin B2 samt vitamin b12.

I salgstalen for mælk er det også værd at bemærke, at meget tyder på, at jævnlig indtagelse af mælk ser ud til at have en forebyggende effekt, når det kommer til at holde en række livstilssygdomme på afstand. Det være sig livsstilssygdomme som overvægt og fedme, hvilket gør dette til det oplagte supplement til jeres FirmaFrugt.

For at opsummere er der altså rigtig, rigtig mange gode grunde til at overveje at supplere jeres Frugtordning med levering af lækker, vitaminholdig mælk.

Mælk på arbejdspladsen
Der er rigtig mange gode grunde til at stræbe efter en sund arbejdskultur og et sundt arbejdsmiljø.

Mange af os har sikkert prøvet at være en del af en virksomhed, hvor hverken arbejdskulturen eller -miljøet fungerede, som disse ting burde.

Når man er en del af et sådant sted, er det svært at motivere sig til at møde veloplagt og glad ind hver eneste dag.

Af samme årsag appellerer vi til samtlige virksomheder om, at de bør gøre alt, hvad de kan for at skabe en sund arbejdskultur og en masse arbejdsglæde. Følgevirkningerne af en sund arbejdskultur og et højt niveau er arbejdsglæde er nemlig virkelig mange og tungtvejende.

Man kan skabe en god arbejdskultur og arbejdsglæde via en masse forskellige metoder samt redskaber, blandt andet ved at give ens medarbejdere adgang til en række goder, såsom en gratis frugtordning og mælkeordning.

Hos os kan du få leveret begge dele. På vores hjemmeside vil du kunne indhente alle de informationer, du har brug for, både angående FirmaFrugt til jeres virksomhed, lige så vel som muligheden for en mælkeordning, men du er naturligvis også velkommen til at give os et kald på 51 50 11 95, hvis du har spørgsmål.

Hvad er en mælkeordning?
Mange af os kender sandsynligvis ordet ’mælkeordning’ fra folkeskolen. I den sammenhæng refererer begrebet til, at der serveres mælk for nogle elever hver eneste dag.

Selvom I naturligvis skal være velkomne til at servere mælk for dine kollegaer hver dag, så er det ikke helt sådan den typiske mælkeordning på arbejdspladsen fungerer.

En mælkeordning på arbejdspladsen er typisk bygget op omkring kaffemaskinen. Ofte er dette for at sikre, at medarbejderne holder sig lige så friske som den friskbryggede kaffe og frisktappede mælk, de møder ind til på deres arbejdsplads.

Præcis ligesom med den friskebryggede kaffe, så er det også meningen at jeres mælkeordning skal serveres sammen med en frisk Frugtordning fra FrugtKurven.

Mælk til arbejdspladsen er altså et supplement til jeres lækre FirmaFrugtordning.

Vi leverer mælk til en masse tilfredse virksomheder
Hos FrugtKurven leverer vi mælk til en masse forskellige glade virksomheder. Mælken leveres altid som et supplement til vores frugtordning.

For os er kvalitet og service uhørt vigtigt, hvilket også kommer til udtryk i vores mælkeordning til virksomheder. Når vi leverer mælk, leveres den nemlig altid til tiden og direkte til døren.

Foruden Dansk kvalitet og service er fleksibilitet også et nøgleord for os. Derfor stræber vi ALTID efter at levere en løsning, som imødekommer kundens behov bedst muligt, når du opretter en Frugt- og Mælkeordning hos FrugtKurven.

Derfor har enhver kunde, der benytter os til at levere mælk som supplement til deres FirmaFrugt, selvbestemmelse i forhold til typen og mængden af mælk, der skal leveres.

Flere forskellige mælkeprodukter at vælge imellem
Vi har sammensat et varieret udbud af mælkeprodukter, så der forhåbentlig er noget for enhver smag.

En række af de mælketyper, du vil kunne bestille som del af en mælkeordning hos os, er Økologisk Skummetmælk, Økologisk Letmælk, Økologisk Minimælk samt Økologisk Sødmælk.

Udover den typiske mælk, som de fleste af os kender og benytter, er der naturligvis også mulighed for at få laktosefri mælk hos FrugtKurven, såfremt dette skulle være et behov.

De er selvfølgelig også muligt at få alternativer til den ”almindelige” ko-mælk hos FrugtKurven, hvor du nemt og simpelt kan tilføje frisk Økologisk Havredrik og Økologisk Mandeldrik til din friske Frugtordning, når du også vælger at tilføje en mælkeordning til virksomheden.

Endeligt er der også et specifikt produkt til kaffemaskiner, så du ikke skal bekymre dig om problemer med at rense denne, når du bestiller Økologisk Mælk – du kan roligt bestille Økologisk Mælk fra FrugtKurven med god smag i munden.

Med Økologisk Homogeniseret Mælk får du det perfekte produkt til omdrejningspunktet på arbejdspladsen – nemlig kaffemaskinen – så I stadig kan få Naturlig og Økologisk Mælk til kaffen af højeste kvalitet til jeres kaffe.

Overvejer du en frugtordning med mælk?
Hvis du overvejer at indføre en frugtordning med en dertilhørende mælkeordning som supplement i din virksomhed, så kunne vi meget vel være det perfekte match for dig.

I hvert fald hvis du ønsker en partner, der er pligtopfyldende, service- samt kvalitetsbevidst, og som altid går den ekstra mil for at gøre sine kunder tilfredse.

Hvis du har spørgsmål eller specifikke forespørgsler i forhold til levering af frugtkurve og/eller mælk til kaffen, er du meget velkommen til at give os et kald.

Du kan træffe os på 51 50 11 95. Foretrækker du en dialog over mail, kan dette naturligvis også sagtens lade sig gøre. I så fald skal du kontakte os på mail@frugtkurven.dk.

Altid på dine præmisser
Hos FrugtKurven er den vigtigste part i alle situationer altid kunden. Derfor er et samarbejde med os også altid på dine præmisser.

At vi prioriterer kunden over alt andet medfører, at vi gør alt, hvad vi kan for at imødekomme alle de behov og krav, som I måtte have, så vi kan lave den løsning der passer bedst til lige netop jeres behov

Har du nogen spørgsmål?
Hvis du har spørgsmål af den ene eller anden art til vores levering af mælk og frugtkurve, så tøv endelig ikke med at kontakte os.

Du kan fange os på enten 51 50 11 95 eller mail@frugtkurven.dk

Vi bruger cookies 🍪

Ja du læser sikkert ikke hvad der står, men vi bruger cookies ligesom alle andre hjemmesider, som du accepterer ved at bruge siden.
Læs mere om vores cookies

Jeg har ikke læst noget, men ok