Vis / skjul menu
Du meget velkommen
til at kontakte os på:
Luk kurven for at tilføje flere varer
0 varer
0,00 kr.Din kurv er tom

Gå til kurv
pers.
1-10
Pistacie Nødder, Ristet & Saltet, Nødder, Pistacie Nødder 1 kg, Pistacie Nødder et kilo, PistacieNødder, PistacieNød

PistacieNødder - 800g - Saltet & Ristet


125 KR

pr. stk.

156,25 kr./Kg.

Bedømmelse 16 vurderinger

Udvid Din Frugtordning med PistacieNødder fra FrugtKurven


Giv dit team en ekstra lækkerbisken med FrugtKurvens PistacieNødder. Disse nødder er en fremragende tilføjelse til enhver Frugtordning i virksomheder, der ønsker at tilbyde noget unikt og smagfuldt til deres medarbejdere.


Smag og Kvalitet


FrugtKurvens PistacieNødder er nøje udvalgt for deres enestående kvalitet. Ristet og saltet til perfektion, tilbyder de en uimodståelig kombination af knasende tekstur og rig smag, som gør dem til et hit på ethvert kontor. Med FrugtKurvens FirmaFrugt ordning, får din virksomhed ikke kun leveret friske frugter, men også disse delikate snacks, der kan forhøje arbejdsglæden og skabe en hyggelig atmosfære.

PistacieNødder er mere end blot en snack; de repræsenterer en sofistikeret og omhyggeligt udvalgt tilføjelse til jeres daglige Frugtlevering. Ved at inkludere PistacieNødder i jeres Frugtordning fra FrugtKurven, signalerer I en værdsættelse af kvalitet og omtanke for medarbejderes små pauser. Bestil nu og se, hvordan disse nødder kan berige din arbejdsplads.

Leveres i praktisk genlukbakker


FrugtKurven har gjort det nemt at spise nødder og nyde denne gode snack. Bakken er 100% PVC-fri, Fødevaregodkendt genluk-bakker, som sørger for at holde nødderne friske i længere tid og du slipper for at kæmpe med klips og elastikker for at holde posen lukket. Husk at I altid er meget velkomne til at skifte mellem de mange forskellige varianter af nødder.Genlukbakke til nødder

Indhold


PistacieNødder 800g - Ristet & Saltet. Praktisk gen-luk bakke + bionedbrydelig træske i hver æske.

Indgredienser

pistacienødder, salt

Kan indeholde spor af andre nødder og peanuts
Opbevares tørt og ikke for varmt

NæringsindholdPr. 100 g.
Energi (KJ/kcal)

2359/5640

Fedt

45

Mættede fedtsyrer

5.4

Kulhydrat

29

Sukkerarter

7.7

Kostfibre

0

Protein

21

Salt

1.1