Vis / skjul menu
Du meget velkommen
til at kontakte os på:Luk kurven for at tilføje flere varer
0 varer
0,00 kr.Din kurv er tom

Gå til kurv
noedder

Nødder
Teksten nedenfor er udarbejdet af folkene bag Lydboelgen.dk.

Stort udvalg af nødder på arbejdspladsen
Hos os finder du et stort udvalg af nødder.

Udvalget spænder så bredt, at uanset om du ønsker at forsyne dig selv med snacks eller samtlige medarbejdere på en stor arbejdsplads med lækre nødder, vil vi kunne levere den mængde af lækre frugtsnacks, du har brug for. Tilmed vil vi uden tvivl kunne levere den type nødder, du efterspørger.

Nødder til ethvert behov
Uanset om du måtte være på udkig efter lidt billige nødder til privaten eller en hulens masse billige nødder til en stor arbejdsplads, så kan vi levere, hvad du har brug for.

Som bemærket er vores udvalg af nødder nemlig enormt, og det tæller en masse forskellige nøddetyper, heriblandt peanuts, pistacienødder og mandler.

Derudover tæller udvalget naturligvis også en række pakker med blandede nødder.

Hvis du efter at have kigget igennem vores udvalg af lækre snacks og nødder måtte føle, at vi ikke har, præcist hvad du søger, så tøv ikke med at give os et kald på 51 50 11 95, så ser vi, om vi ikke kan lave lige præcis den ordning med nødder du ønsker.

Nøddeordninger på arbejdspladsen bliver mere og mere populære
Du har stensikkert hørt om en frugtordning på arbejdspladsen, men har du hørt om en nøddeordning?

Det er langt fra sikkert, da nøddeordninger endnu ikke er lige så udbredte i erhvervslivet, som frugtordninger er. Hos FrugtKurven er nødder et supplement til jeres Frugtordning, hvor I har mulighed for at tilvælge lækre snacks til præcis jeres behov.

Hvor om alting er, så kan vi dog se, at flere og flere arbejdspladser forsøger sig med disse snackordninger med nødder, og – lad os bare være ærlige - vi kan sagtens se fidusen!

Nødder har den store fordel, at der findes mange forskellige nødder og nøddeblandinger, som kan gøre det nemmere at vælge præcis den snack som din virksomhed har behov for.

Et alternativ til slik
Nogle gange går der lidt weekend i hverdagen; forstået på den måde at slikskålen finder vej til bordet ikke blot fredag og lørdag, men sommetider også mandag, tirsdag, onsdag og/eller torsdag.

Det er hyggeligt og lækkert med lidt slik inden for rækkevidde, især mod slutningen af arbejdsdagen, hvor man måske har brug for indskud af energi eller bare trænger til noget lækkert.

Hvis du kan nikke genkendende til ovenstående, og du gerne vil mindske dit indtag af slik og andre søde sager, så prøv at skifte slikskålene ud med skåle med nødder.

Lad eventuelt nødderne få selskab af rosiner, da rosiners sure islæt er et fantastisk supplement til nødders runde, men til tider også lidt bitre smag.
Netop nøddeblandinger med rosiner kan du også finde i FrugtKurvens sortiment af Nødder til arbejdspladsen.

Giver det mening at købe nødder på nettet?
Det korte svar er: Ja!

Det overrasker os dog ikke, hvis tanken har strejfet dig.

At købe nødder er nemlig noget, som rigtig mange forbinder med et besøg i det lokale supermarked.

Der er dog en række fordele forbundet med at købe sine nødder på nettet frem for i et fysisk supermarked, og de største af disse fordele kommer herunder i punktform:

- Udvalget er som regel væsentlig større på nettet
- Priserne er som regel bedre på nettet
- Nødder kan som regel holde sig i lang tid, så der er intet, der forhindrer dig i at købe stort ind og fylde nøddelageret godt op
- Dine nødder kan blive leveret direkte til din hoveddør
- Hvis du ønsker at tilmelde dig en decideret nøddeordning, er det klart mest oplagt at finde en udbyder af en sådan ordning over nettet.

Vores sortiment tager hensyn til forskellige smagspræferencer.
En nød er ikke bare en nød. Der kan nemlig være rigtig stor forskel på blandt andet konsistensen og smagen, når det kommer til nødder. Derfor har folk da ofte også vidt forskellige smagspræferencer inden for nødder.

Nogle elsker pistacienødder, mens andre er mest til peanuts. Atter andre kan ikke fordrage pistacienødder, men er til gengæld helt tossede med mandler.

Uanset hvilke nøddetyper dine smagsløg er mest til, lover vi, at vi har dine favoritnødder på vores digitale hylder.
Vi sætter nemlig en stor ære i altid at byde på et bredt og varieret udvalg i vores forretning, og dette gælder i den grad også inden for vores nøddeudvalg.

Har du særlige behov?
Hvis du har særlige behov relateret til køb af nødder, så tøv endelig ikke med at tage kontakt til os på 51 50 11 95, så ser vi, hvad vi kan gøre for at imødekomme dine behov bedst muligt.

Spørgsmål omkring vores nøddeudvalg?
Hvis du har spørgsmål omkring vores nøddeudvalg, er du også meget velkommen til at kontakte os. Igen er nummeret 51 50 11 95.
Foretrækker du at få besvaret dine spørgsmål over mail, kan dette naturligvis også lade sig gøre. I så fald skal du sende os en mail på mail@frugtkurven.dk.
Nødder til virksomheden – Nødder online


Har du nogensinde hørt om en nøddeordning? Det er nemlig en ret populær ordning, som flere og flere virksomheder gør brug af – og det er helt forståeligt. Med nødder til erhverv og virksomheder får du nemlig et godt alternativ til snacks, som samtidig kan give et godt tilskud til energien.

Hos FrugtKurven har vi et stort udvalg af billige nødder til virksomheder, som ønsker at skabe en nøddeordning i forbindelse med frugtordningen. Når du køber FrugtKurvens nødder online, leverer vi det direkte til kontoret – hurtigt, nemt og billigt!

Oplev vores univers af lækre nødder når du bestiller firmafrugt, og forkæl kollegaerne med nødder i alle afskygninger, som nemt kan bruges som ekstra energi til eftermiddagstimerne og lækre snacks til møderne.

Nødder til kontoret – Nødder online


Vores store udvalg af nødder til virksomheder garanterer, at der er noget for enhver smag. Vores blandinger fås med blandt andre cashewnødder, pistacienødder, peanuts og jordnødder, ligesom der også er mange nøddeblandinger med tørret frugt, som giver en smagfuld oplevelse af det søde og det salte.

Nødderne til kontoret kan nemt lægges i små glas, som kollegaerne kan tage med ned til sin plads. Det giver muligheden for et ekstra indskud energi til de sene eftermiddagstimer, ligesom det er en hyggelig snack at sidde med, når der skal arbejdes.

Det er også muligt at bestille portionsanrettede nødder til din frugt på arbejdspladsen. Dette vil være i form af vores Mini-Nøddebakke, som indeholder ca. 50g nødder og nemt kan deles ud til den enkelte medarbejder.

Vores nødder kan holde sig længe, hvorfor du kan købe stort ind og fylde nøddelageret godt op – så der er lækre nødder til det næste lange stykke tid. Bestil nødder til erhverv og virksomheder online hos FrugtKurven, og få dem leveret direkte til hoveddøren – nemmere bliver det ikke!

Nødder: Naturel eller ristet


Hos FrugtKurven gør vi altid vores bedste for at imødekomme ethvert behov og ønske. Vi gør os umage for at være fleksible, hvorfor vi er leveringsdygtige i en bred vifte af nøddeblandinger.

Foretrækker du naturel eller ristede nødder? Eller måske en nøddeblanding med tørret frugt? Vi har flere muligheder, så du kan finde en løsning, der glæder alle medarbejdere. Det kan blandt andet være, at der er stor efterspørgsel på pistacienødder? Eller måske er krydsede og saltede nødder i høj kurs?

Vælg mellem flere lækre nødder i vores udvalg, og find lige netop dem, der er mest populære på din arbejdsplads. Vi tør godt garantere, at vores smagsfyldte og sprøde nøddeblandinger bliver et hit for kollegaerne.

Billige nødder og nøddeblandinger


Når du bestiller nødder online hos os, kan du være sikker på at få lækre nødder billigt. Nødder er kendt for at være dyre, men hos os har vi sat kvalitetsrige nødder til en god pris, så du nemt kan implementere en lækker nøddeordning til hverdagen uden at tømme pengepungen.

Hos FrugtKurven kan du både købe stort ind af nødder til nøddelageret, så der er sprøde nødder til lang tid. Du kan også supplere frugtordningen med nødder, så du får en decideret nøddeordning. Eller måske en helt andet løsning?

Har du særlige behov eller krav til køb af nødder, er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Vi bestræber os nemlig efter at imødekomme ethvert behov, og for os er intet spørgsmål for stort, for småt eller for komplekst.

Kontakt os endelig på telefon eller mail, hvis du har spørgsmål til vores nøddeudvalg, eller hvis du vil høre, hvordan vi kan skræddersy en nøddeordning til dig. Vi ser frem til at høre fra dig!