Vis / skjul menu
Du meget velkommen
til at kontakte os på:Luk kurven for at tilføje flere varer
0 varer
0,00 kr.Din kurv er tom

Gå til kurv

Økologisk firmafrugt

oekologisk-firmafrugt

FÅ ET GODT TILBUD PÅ JERES
FIRMAFRUGT & FRUGTORDNING

Ønsker I et friskt tilbud, fra FrugtKurven, på en eksisterende frugtordning eller ønsker I at starte på at få leveret firmafrugt
til virksomheden, så fremsender vi et friskt tilbud på en kvalitetsorienteret frugtordning.

Send os dit telefonnummer. og e-mail - så kontakter vi dig snarest muligt!

FRUGTLEVERING I DAG
FIRMAFRUGT & FRUGTORDNING

Skiltene til venstre viser dagens sammensætning
af vores Firmafrugt i Frugtkurve og Frugtkasser.
Skiltene til højre viser sortimentet for vores Økologiske Frugtordninger.

UGE 24 LøRDAG

ØKOLOGISK FIRMAFRUGT – INGEN BINDING ELLER OPSIGELSESVARSLER

Økologisk firmafrugt fra FrugtKurven er naturligvis helt uden skjulte gebyrer, lange bindingsperioder eller opsigelsesvarsler.

Med mere end 22 års erfaring på det danske marked står FrugtKurven for kvalitet, variation og personlig service. Dette sikrer jer 100% tilfredshed samt frihed til at skifte mellem produkttyper og størrelser, pause i ferier samt opsige hvornår I skulle ønske. FrugtKurven er det naturlige valg – friskhed, frihed og kvalitet.

ØKOLOGISK FIRMAFRUGT – LANDSDÆKKENDE FRISKHED

FrugtKurven leverer frisk og økologisk firmafrugt i hele Danmark. Dette gælder alle byer, kommuner og landsdele.

Så uanset om I ønsker Øko firmafrugt i København, Stor København, Sjælland, Odense, Fyn, Randers, Aarhus, Ålborg eller andre steder i Jylland – står FrugtKurven klar til at levere økologisk firmafrugt til jeres arbejdsplads.

Med vores helt eget og mere end 1.000m2 store frugt-pakkeri er vi klar til også at levere Økologisk frugt til jeres virksomhed – alle ugens hverdage – mandag til fredag.

ØKOLOGISK FIRMAFRUGT - FRIHED OG TILPASNING

Uanset om I ønsker Økologisk Frugtkurv eller Økologisk Frugtkasse, har FrugtKurven gjort det nemt at vælge rigtigt samt at tilpasse til netop jeres Økologiske ønsker.

Vælg blandt vores mange forskellige størrelser indenfor Økologisk firmafrugtordninger som I kan se her på siden. Skulle I have ønsker om et specifikt antal stykker fx 52 stykker Øko frugt i frugtkurv eller frugtkasse, står FrugtKurven klar til netop at levere den ønskede mængde.

Det koster IKKE ekstra og er medvirkende til, at I får den unikke FrugtKurven-oplevelse, som har gjort os til dem, vi er i dag. Kontakt os med jeres Økologiske ønsker allerede i dag.

ØKOLOGISK FIRMAFRUGT OG FRUGTSNACK

Som det lille ekstra kan I nu tilvælge også at få leveret friske og lækre FrugtSnacks.

FrugtSnacks er FrugtKurvens populære og Økologiske SweetDates (dadelkugler), nødder i kiloposer, mindre Nøddebakker, Meloner & Ananas, Snackgulerødder samt SnackGrønt samt meget mere.

Vælg nemt om I ønsker det hver dag, hver uge, hver 14. dag eller hver 4. uge. FrugtSnacks er den naturlige måde at forkæle kollegaer og medarbejdere i hverdagen.

Læs mere om FrugtSnacks her

DANSK KILDEVAND OG LOGOVAND

Få leveret, gratis og nemt, kildevand eller Logovand til virksomheden, i små og nemme portioner som passer jer.

Få leveret fx bare én kolli, 18 flasker kildevand, sammen med jeres Økologiske firmafrugt. I vælger selv om dette skal være hver uge, hver 14. dag eller måske hver 4. uge.

Overvejer I også – som mange andre virksomheder, Logovand med jeres logo, unikke design samt valg af kapselfarve, blandt hele 8 forskellige farver. Så er FrugtKurven også jeres leverandør af Logovand.

Vi designer, producerer og leverer nemt jeres Logovand direkte til døren efter jeres ønsker. Logovand er en unik mulighed for at styrke jeres virksomhedsbrand overfor såvel kunder og samarbejdspartnere til møder eller messer.

Læs mere om FrugtSnacks her

Du er velkommen til at kontakte os i FrugtKurven

Skriv til os om jeres ønsker til Firmafrugt, Frugtordning, Frugtlevering som Frugtkurv eller FrugtKasser, Økologisk frugt eller måske lækre snacks til virksomheden.
FrugtKurven leverer i hele landet lige fra Firmafrugt København, Frugtordning Odense, Frugt til firma Aarhus/Århus eller Økologisk firmafrugt Aalborg, Jylland, Fyn og hele Sjælland
- Dansk FirmaFrugt og Frugtlevering til hele Danmark.

Beskriv jeres ønsker til jeres firmafrugt eller frugtordning - lille som stor, og FrugtKurven kontakter jer med et frisk tilbud på jeres næste FrugtKurv eller FrugtKasse.
Vi glæder os til at byde jer på frisk frugt, Økologisk frugt, lækre snacks og meget andet til virksomheden.

Økologisk firmafrugt holder effektiviteten oppe

Kender du det…

Det er ved at være sidst på dagen, hovedet føles tungt, din produktivitet er drastisk faldende, og du mærker den lille rumlen i maven tage til, for det er ved at være nogle timer siden, I fik frokost. Måske kan du endda mærke en stigende trang til noget sødt, et lille skud energi, der kan øge effektiviteten de sidste par timer.

Her hos Frugtkurven tilbyder vi økologisk firmafrugt på abonnement, tilpasset din virksomheds størrelse og behov. Vi har også øko frugtordninger til hjemmekontoret med masser af lækker økologisk frugt og snackgrønt. Perfekt til selvstændige eller dig, der har hjemmearbejdende ansatte.

Økologiske frugtkurve fyldt med friske sager
Med mere end 20 års erfaring i levering af økologiske frugtordninger, har vi efterhånden ret godt styr på, hvad der skal i frugtkurvene og frugtkasserne. Frugten i kasserne baserer sig på sæsonen, og derfor skifter indholdet fra uge til uge. Det kan være alt lige fra økologiske æbler fra Italien til saftige øko clementiner fra Afrika. Altid så friskt og smagfuldt som muligt og uden sprøjtemidler og andre overfladebehandlinger.

Økologiske frugtkurve er perfekte at have stående fremme, så dine medarbejdere kan stille sulten i løbet af dagen. Vi diskriminerer ikke på baggrund af virksomhedsstørrelse, og derfor har vi økologisk firma frugt, der passer helt ned til 3-5 personer i løbet af en uge, men vi har også øko frugtkasser til 25 personer, som selvfølgelig kan ganges op, hvis I er flere end det.

Hele herligheden kan suppleres op med økologisk snackgrønt som f.eks. agurker, cherrytomater og gulerødder, der kan købes i små pakker, lige til at spise.

Vores økologiske frugtkurve er også perfekte til mødeforplejning, hvis du vil give dine kunder eller samarbejdspartnere et lækkert og godt alternativ til slik og kage. Kurvene stilles ud til fragtmanden inden næste levering, og så sendes de retur til os, så vi kan bruge dem igen og igen og igen.

Bæredygtig emballage af genbrugspap

Bæredygtighed er en svær størrelse, men valget om en frugtordning med økologisk firmafrugt er en rigtig god start. Som landsdækkende leverandør af frugt og grønt bærer vi selvfølgelig et ansvar for, hvordan vi driver vores virksomhed og for at gøre det hele så gennemsigtigt og gennemskueligt for forbrugeren som muligt.

Når vi sender økologisk firma frugt ud i kasser, omsluttes frugten af danskproduceret pap fremstillet af genbrugsfibre, der kan genanvendes, hvis du bare smider den i papcontaineren. Vores andre løsninger inkluderer kurve og trækasser, som vi tager med, når vi leverer din næste omgang firmafrugt.

På den måde sørger vi for at sende al vores emballage i cirkulation, så intet går til spilde – smart, ikke?

Økologiske frugtkasser – også til private
Nu skal det ikke hedde sig, at økologiske frugtordninger kun er forbeholdt virksomheder. Alle fortjener lækker, frisk og smagfuldt økologisk frugt og grønt, og derfor har vi også sammensat nogle lækre øko frugtkasser til private.

Vores udvalg af frugt og grønt kan f.eks. indeholde:
• Appelsiner, bananer og ananas
• Agurk, blomkål og auberginer
• Forskellige slags rodfrugter
• Babyspinat, frillicesalat og feldsalat
• Estragon, dild og persille

Som privat kan du både købe vores lækre frugt og grønt hver for sig, hvis du selv ønsker at vælge, men du kan også købe vores frugtkasse som enkeltlevering eller på abonnement. Kassens indhold skifter hver uge, og er derfor en sjov og hyggelig overraskelse for både børn og voksne fyldt med lækker frugt, snackgrønt og skønne nødder.

Drøngode anmeldelser af økologisk frugtordning
Vi kan sagtens sige en masse pæne ting om vores egen forretning og vores lækre økologiske frugtordninger til arbejdspladsen, men vi vil hellere lade vores kunder sige en masse pæne ting om os, fordi det giver dig et langt mere troværdigt billede af, hvad du får, når du køber økologisk firmafrugt hos FrugtKurven. Anmeldelserne taler for sig selv. Se bare vores udtalelser på TrustPilot.

Det rigtige valg til arbejdspladsen
Økologisk firmafrugt er og bliver et godt valg, hvis du gerne vil have glade medarbejdere.
Derfor kan du roligt bestille økologisk frugt til arbejdspladsen hos os.

Vi leverer økologisk frugt til virksomheder i hele Danmark og har gjort det i mere end 20 år. Ingen binding, ingen skjulte gebyrer – bare 100 % gennemsigtighed.

Høst frugten af glade og tilfredse medarbejdere med økologisk firmafrugt fra FrugtKurven.
Økologisk firmafrugt – øko frugtordning til virksomheder


Forkæl kollegaerne med friske oplevelser af økologisk frugt hver dag med FrugtKurvens smarte frugtordning. Vores store udvalg består af øko frugt til virksomheder, hvor du kan få frisk frugt leveret til døren – når du ønsker.

Hos FrugtKurven er vi leveringsdygtige af økologisk firmafrugt, som kommer i frugtkasser og frugtkurve. Vi udvælger nøje vores frugter efter årstiden og sæsonen, så du altid får leveret de mest friske frugter til din dør.

Vi har økologisk frugt til enhver virksomhed, hvor vores frugtkasser kommer i et væld af størrelser og med flere forskellige varianter af frugt. På den måde kan du finde lige netop den løsning, der passer allerbedst til din virksomhed.

Økologisk firmafrugt – øko frugtkurv & øko frugtkasse


Økologisk frugt er frugt, som er dyrket økologisk med færre sprøjtemidler og overfladebehandlinger. Samtidig er det dyrket på jordbrug, der er certificeret til økologisk frugt. Det betyder, at økologisk frugt ikke indeholder kemiske behandlinger og andet, men derimod er det - ganske simpelt - rendyrket frugt.

Med en økologisk frugtordning får du 100% økologisk, statskontrolleret frugt, der er leveret af en økologisk frugtleverandør. Vores frugtkurve og frugtkasser kommer i flere størrelser til enhver virksomhed. Blandt andet kan du vælge fra 25 og op til 100 stykker frugt, som naturligvis altid kommer i et varieret sortiment af de mest populære frugter.

Vores frugtkurve og frugtkasser er leveres i praktiske kasser og genanvendelige kurve, som er skabt med omtanke for miljøet. Oplev vores store udvalg af øko frugt til virksomheder, og find lige netop den løsning, der passer allerbedst til din virksomhed.

Når vi leverer din frugtkasse, sørger vi altid for at pakke frugten nænsomt og levere det omhyggeligt. Vores smarte kasser er designet til at holde frugten sikker, så den bliver leveret i allerbedste tilstand. Vi leverer for resten til hele landet til både Jylland, Fyn og Sjælland.

Årstidernes økologiske frugt til virksomheder


Når vi blander vores frugtkasser og frugtkurve, tager vi naturligvis højde for årstiden og sæsonen. Vi udvælger nøje årstidens frugter, ligesom vi altid spørger for, at du får et varieret udvalg af friske frugter, der er lige til at spise.

Her kan du blandt andet opleve æbler, pærer, appelsiner, klementiner, bananer og kiwier, som alle er velsmagende, friske og nøje udvalgt, så de stemmer overens med vores høje krav til god kvalitet.

Foruden årstidens økologiske frugt kan du desuden opgradere din frugtordning med økologisk dadelslik fra Cocohagen, hvor du får en lækker snack til den søde tand. Du kan derudover også vælge at supplere med grøntsager såsom snackgulerødder eller vores Øko SnackGrønt-kurv med skoleagurker, cherrytomater og radiser.

Økologisk frugtordning erhverv


Hos FrugtKurven har vi branchen største variation i vores frugtkurve, så du altid er garanteret forskellige kurve. Vi forsøger altid at gøre det så nemt og godt som muligt, når du skal stable en økologisk frugtordning på benene.

Ønsker du levering af en frugtkurv hver uge, hver anden uge eller hver tredje uge? Har du krav til, at frugtkassen skal komme hver onsdag, og ønsker du at skræddersy din egen frugtordning, så der er kollegaernes yndlingsfrugter i?

Uanset dine behov og ønsker gør vi os altid umage for at imødekomme dine ønsker og behov. Du kan derfor enten blande din egen frugtkurv, eller du kan vælge vores blandende kasser – det er helt op til dig. Du skal blot bestille din frugtordning, og så klarer vi pakning og levering til døren.

Har du spørgsmål til vores frugtkasser, eller har du brug for at blive lidt klogere på, hvordan vi kan levere en økologisk frugtordning til din virksomhed? Kontakt os endelig på telefon eller mail, hvis du sidder tilbage med spørgsmål. Vores dygtige medarbejdere sidder klar med personlig og grundig vejledning, så du lige straks kan komme i gang med den frugtordning, der passer allerbedst til dig. Vi glæder os til at høre fra dig!