Vis / skjul menu
Du meget velkommen
til at kontakte os på:
pers.
3-5
økologisk frugtkurv, økologisk firmafrugt, økologisk frugtordning, økologisk frugt, 25 stk.

Øko FrugtKurv 25 stk.


115 KR

pr. kurv

Bedømmelse (42 vurderinger)

Denne Økologiske FrugtKurv er til alle os der vil have naturlig Økologi, sundhed og friskhed. Med sine 25 stykker øko frugt er denne kurv perfekt til den lille afdeling eller til mindre virksomheder. Alle FirmaFrugt- og Frugtordninger fra FrugtKurven indeholder mindst 25% bananer, branchens største variation og personlig levering. Gennemsnitlig Økologisk FirmaFrugt til ca. 3-5 personer.

Indhold


Økologisk FrugtKurv, som økologisk firmafrugt, til ca. 3-5 pers. Økologisk frugtordning er altid 25 stk. mindst 30% bananer, æbler, pærer samt sæsonfrugt. Alt håndpakket i flot og præsentabel frugtkurv og levering direkte til døren.

Bananer Æbler Pærer + 2 x sæson frugt

FÅ ET GODT TILBUD PÅ JERES
FRUGTORDNING & FIRMAFRUGT

Ønsker I et godt tilbud, fra FrugtKurven, på en eksisterende frugtordning eller ønsker I at starte på at få leveret firmafrugt
til virksomheden, så fremsender vi et friskt tilbud på en kvalitetsorienteret frugtordning.

Send os dit telefon nr og email - så kontakter vi dig snarest!

FØLG DIN KURV DAG FOR DAG

Vi mener kun at det giver mening at du ved, hvor din frugt kommer fra. Derfor kan du hver dag kan du følge hvilket oprindelsessted og sort vi har fundet som værende den bedste til dine kurve. Herunder ses en oversigt over dette.

Du er velkommen til at kontakte os i FrugtKurven

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på jeres næste frugtordning, Firmafrugt eller Økologisk fugt. Sammen finder vi den helt rigtige løsning til netop jer. Vi glæder os til at høre fra dig.

VIGTIGT
Dine kontaktoplysninger vil kun blive brugt til denne direkte kontakt, ikke reklamer eller af 3. part, så du kan føle dig tryg - Naturligvis.

Kan vi hjælpe?
Ring 51501195

Personlig vejledning eller et friskt tilbud.
Vi sidder klar til at hjælpe dig!