Vis / skjul menu
Du meget velkommen
til at kontakte os på:
pers.
4-7
økologisk frugtkurv, økologisk firmafrugt, økologisk frugtordning, økologisk frugt, 30 stk.

Øko FrugtKurv 30 stk.


133 KR

pr. kurv

Bedømmelse (32 vurderinger)

Økologisk FirmaFrugt i flot og præsentabel Øko FrugtKurv. Med sine 30 stykker økologisk og naturlig frugt bydes I - kurv for kurv - på naturlig friskhed, lækker og sund Økologisk frugt. Samlet set der denne Økologiske FrugtKurv til alle der ønsker Økologisk FirmaFrugt og Frugtordning til virksomheden. Gennemsnitlig Økologisk frugt til ca. 4-7 personer.

Indhold


Økologisk FrugtKurv, som firmafrugt Økologisk, til 4-7 pers. Den økologiske FrugtKurv indeholder 30 stykker økologisk frugt, kvalitetsfrugt og naturlig smag.

Økologisk firmafrugtordning til virksomheden eller øko frugt til firmaet bliver hos FrugtKurven altid håndpakket, nænsomt og personligt leveret direkte til døren. Økologisk frugtlevering med kvalitet, smag og stor variation.

Bananer Æbler Pærer + 2 x sæson frugt

FÅ ET GODT TILBUD PÅ JERES
FRUGTORDNING & FIRMAFRUGT

Ønsker I et godt tilbud, fra FrugtKurven, på en eksisterende frugtordning eller ønsker I at starte på at få leveret firmafrugt
til virksomheden, så fremsender vi et friskt tilbud på en kvalitetsorienteret frugtordning.

Send os dit telefon nr og email - så kontakter vi dig snarest!

FØLG DIN KURV DAG FOR DAG

Vi mener kun at det giver mening at du ved, hvor din frugt kommer fra. Derfor kan du hver dag kan du følge hvilket oprindelsessted og sort vi har fundet som værende den bedste til dine kurve. Herunder ses en oversigt over dette.

Du er velkommen til at kontakte os i FrugtKurven

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på jeres næste frugtordning, Firmafrugt eller Økologisk fugt. Sammen finder vi den helt rigtige løsning til netop jer. Vi glæder os til at høre fra dig.

VIGTIGT
Dine kontaktoplysninger vil kun blive brugt til denne direkte kontakt, ikke reklamer eller af 3. part, så du kan føle dig tryg - Naturligvis.

Kan vi hjælpe?
Ring 51501195

Personlig vejledning eller et friskt tilbud.
Vi sidder klar til at hjælpe dig!