Vis / skjul menu
Du meget velkommen
til at kontakte os på:
pers.
10-15
økologisk frugtkurv, økologisk firmafrugt, økologisk frugtordning, økologisk frugt, 55 stk.

Øko FrugtKurv 55 stk.


230 KR

pr. kurv

Bedømmelse (32 vurderinger)

Denne store Økologiske FrugtKurv indeholder hele 55 stykker Øko frugt med mere mindst 25% bananer, 4-5 frugttyper, stor variation og alt præsenteres delikat og indbydende i vores Frugtkurve. Gennemsnitlig Økologisk frugt til 10-15 medarbejdere

Indhold


Økologisk FrugtKurv til ca. 10-15 pers. 55 stk. Økologisk Firmafrugt med mindst 30% bananer, æbler, pærer samt 1-2 typer sæsonfrugt til passet årstiden.

Økologisk frugtordning eller økologisk firmafrugt er helt oplagt til virksomheder der ønsker naturlig frugt, kvalitet i hver en bid og ikke mindst en sund snack i hverdagen.

Bananer Æbler Pærer + 2 x sæson frugt

FÅ ET GODT TILBUD PÅ JERES
FRUGTORDNING & FIRMAFRUGT

Ønsker I et godt tilbud, fra FrugtKurven, på en eksisterende frugtordning eller ønsker I at starte på at få leveret firmafrugt
til virksomheden, så fremsender vi et friskt tilbud på en kvalitetsorienteret frugtordning.

Send os dit telefon nr og email - så kontakter vi dig snarest!

FØLG DIN KURV DAG FOR DAG

Vi mener kun at det giver mening at du ved, hvor din frugt kommer fra. Derfor kan du hver dag kan du følge hvilket oprindelsessted og sort vi har fundet som værende den bedste til dine kurve. Herunder ses en oversigt over dette.

Du er velkommen til at kontakte os i FrugtKurven

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på jeres næste frugtordning, Firmafrugt eller Økologisk fugt. Sammen finder vi den helt rigtige løsning til netop jer. Vi glæder os til at høre fra dig.

VIGTIGT
Dine kontaktoplysninger vil kun blive brugt til denne direkte kontakt, ikke reklamer eller af 3. part, så du kan føle dig tryg - Naturligvis.

Kan vi hjælpe?
Ring 51501195

Personlig vejledning eller et friskt tilbud.
Vi sidder klar til at hjælpe dig!