Vis / skjul menu
Du meget velkommen
til at kontakte os på:

Månedens opskrift

Kalkungullash med druer på knuste kartofler

Bedømmelse (2 vurderinger)

Tilberedningstid ca. 1 time 4 personer

INGREDIENSER

  • 600 gr. kalkunbryst
  • 1 gult løg
  • 1 tsk. knoldselleri
  • 3 stk. laurbærblade
  • olivenolie
  • 1 spsk. tørret enebær
  • 1 dl. grøntsagsbouillon
  • 2 dl. cremefraiche
  • 1 bakke brune champignon
  • 800 gr. kartofler
  • 100 gr. stenfrie grønne vindruer
  • 100 gr. baby spinat
  • madkulør
  • salt og peber

Opskriften indeholder

vindruer

Tilberedning

Skær kødet og løget i tern. Steg løget blødt og blankt i olivenolie, krydr med salt, peber og maste enebær. Vend kødet i løgene og varm godt igennem. Spæd med bouillon, og lad det simre i 5 min. Kom cremefraiche ved og lad det koge op.

Gør champignon i stand, skær dem i kvarte og kom dem i. Lad retten simre i ca. 40 min. Skrub og kog kartoflerne godt og vel møre. Gør vindruerne i stand og kom dem i saucen – giv saucen lidt kulør og smag til med salt og peber. Skyl og slyng spinaten tør.

Tips til servering
Anret kartoflerne, knus dem let, f.eks. med enden af en pizzarulle. Anret spinaten over og til sidst kalkungullash.

Rigtig God Smagsoplevelse!

Inspirationskilde: Coop.dk Foto: Frugtkurven.dk

Holder du også af nemme og lækre opskrifter?


Du er velkommen til at kontakte os i FrugtKurven

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på jeres næste frugtordning, Firmafrugt eller Økologisk fugt. Sammen finder vi den helt rigtige løsning til netop jer. Vi glæder os til at høre fra dig.

VIGTIGT
Dine kontaktoplysninger vil kun blive brugt til denne direkte kontakt, ikke reklamer eller af 3. part, så du kan føle dig tryg - Naturligvis.