Du meget velkommen
til at kontakte os på:

dessert opskrift

Pærekage med hakket chokolade

Bedømmelse (19 vurderinger)

Forkæl dig selv og familien i efterårsferien med denne vidunderlige kage, som vores søde medarbejder Maddie er mester til at bage, når hun synes, at vi trænger til lidt forkælelse her i FrugtKurven. Vi er vilde med den!

Tilberedningstid 45 min 4-6 personer

INGREDIENSER

  • 200 g blødt smør
  • 250 g sukker
  • 3 æg
  • 150 g mel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 2-3 pærer, skrællet og skåret i tynde skiver, skær pærerne i kvarte og herefter i tynde skiver
  • 100 g mørk hakket chokolade
  • 1 spsk. sukker

Opskriften indeholder

pære
kage

Tilberedning

Pisk smør og sukker sammen i en skål. æggene tilsættes et ad gangen.

Rør mel og bagepulver sammen i en anden skål og tilsæt æggemassen. Rør godt rundt og vend til sidst den hakkede chokolade i.

Læg bagepapir i en tærteform (diameter ca. 22 cm) og hæld dejen i formen. Fordel pærerne i dejen og drys herefter kagen med en spsk. sukker.

Kagen skal bages i ca. 1 times tid i en forvarmet ovn på 190 grader.
Tjek med en kniv eller strikkepind der må ikke hænge kagerester på den, når du trækker den op af kagen.

Pærekagen kan serveres både lun eller kold.

Maddelene fra FrugtKurven

Holder du også af nemme og lækre opskrifter?


Du er velkommen til at kontakte os


Kontakt os for et uforpligtende tilbud på jeres næste frugtordning. Sammen finder vi den helt rigtige løsning til netop jer.

VIGTIGT
Din mailadresse vil kun blive brugt til denne direkte kontakt, ikke reklamer eller af 3. part, så du kan føle dig tryg.