Vis / skjul menu
Du meget velkommen
til at kontakte os på:

middags opskrift

Medaljoner med salat af æbler og kål

Bedømmelse (2 vurderinger)

Nem og frisk vinterret til hele familien. Nem opskrift på aftensmad og inspiration til sund mad med smag og nye smagsoplevelser.

Tilberedningstid ca. 30 min 4 personer

INGREDIENSER

  • 4 medaljoner af svinefilet ca. 2½ cm tykke, af ca. 100 g
  • salt og peber
  • 2 tsk. olie
  • SALAT
  • 2 røde æbler
  • 1 lille savoykål, ca. 400 g
  • / alternativt spidskål el. hvidkål
  • 4 forårsløg
  • DRESSING
  • 2 dl yoghurt, 10%
  • 1 spsk. frisk ingefær
  • ½ tsk. karry
  • 4 spsk. pistacienødder uden skal
  • TILBEHØR
  • 4 skiver ristet rugbrød, 100 g

Opskriften indeholder

æble

Tilberedning

Skær æblerne i tynde både, snit kålen og forårsløgene fint.
Smag yoghurten til med finthakket ingefær, karry, salt og peber.
Vend salaten med dressingen og drys med hakkede pistacienødder.

Dup kødet tørt med køkkenrulle og krydr med salt og peber. Varm olien på en pande ved god varme. Brun kødet 1 minut på hver side. Skru ned til middelvarme og steg medaljonerne færdige ca. 2 minutter på hver side. Tag kødet af panden.

TIPS
• Skinkeschnitzler af inderlår eller svinekoteletter kan bruges i stedet for medaljoner.
• Hvis kødet ønskes svagt rosa, skal 2½ cm tykke medaljoner kun stege 1½ minut på hver side efter bruning.
• Prøv at blande et par fintsnittede, rå jordskokker i salaten – det giver en fin nøddeagtig smag.
• Små kartofler kan bruges som tilbehør i stedet for rugbrød.

Inspiration: svinegodt.dk Foto: Frugtkurven.dk

Holder du også af nemme og lækre opskrifter?


Du er velkommen til at kontakte os i FrugtKurven

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på jeres næste frugtordning, Firmafrugt eller Økologisk fugt. Sammen finder vi den helt rigtige løsning til netop jer. Vi glæder os til at høre fra dig.

VIGTIGT
Dine kontaktoplysninger vil kun blive brugt til denne direkte kontakt, ikke reklamer eller af 3. part, så du kan føle dig tryg - Naturligvis.