Vis / skjul menu
Du meget velkommen
til at kontakte os på:

middags opskrift

Braiseret pære svinekæber

Bedømmelse (10 vurderinger)

Er du frisk på at byde dine Påskegæster på noget nyt? Hent inspiration her på en velsmagende hovedret til Påske.

Tilberedningstid 2½ time 4 personer

INGREDIENSER

  • BRAISERET PÆRE SVINEKÆBER
  • 800 gr. rensede svinekæber
  • 2 spsk. rapsolie
  • 4 store fed hvidløg
  • 2 store rødløg
  • ½ ltr. pærecider
  • ¼ ltr. vand
  • ¼ ltr. piskefløde
  • ¼ bdt. timian
  • 500 gr. marksvampe (champignon)
  • 100 gr. perlebyg
  • 2 pærer
  • SPIDSKÅLSALAT MED ÆBLER
  • 300 gr. spidskål
  • 2 æbler
  • 2 spsk. æble eddike

Opskriften indeholder

pære
æble

Tilberedning

Brun kæberne godt i en gryde med olie og tilsæt svampene. Krydr med salt og peber. Snit hvidløg og løg groft. Kom det i gryden og lad det stege i ca. 4-5 min.

Hæld pærecider i retten og lad det simre i ca. 15 min. Tilsæt fløde, vand og timian. Lad det småsimre i yderlige 1½ time. Tilsæt perlebyg samt grovhakkede pærer. Lad det koge med i de sidste 30 min. Smag til med salt og peber.

Snit spidskål og æbler fint. Vend det med æble eddiken. Smag til med salt og peber. Anret de braiserede kæber i dybe tallerkener med kogeskyen og servér hertil kålsalaten. TIPS: Kan også serveres med kartoffelmos

Rigtig God Smagsoplevelse og God Påske

Inspiration: Frugtkurven.dk Foto: mydomaine.com og thelocalpalate.com

Holder du også af nemme og lækre opskrifter?


Du er velkommen til at kontakte os


Kontakt os for et uforpligtende tilbud på jeres næste frugtordning. Sammen finder vi den helt rigtige løsning til netop jer.

VIGTIGT
Din mailadresse vil kun blive brugt til denne direkte kontakt, ikke reklamer eller af 3. part, så du kan føle dig tryg.