Vis / skjul menu
Du meget velkommen
til at kontakte os på:

dessert opskrift

Cheesecake med appelsin og mandler

Bedømmelse 16 vurderinger

Sund opskrift på Cheesecake med appelsin.

Tilberedningstid 30 min 4 pers personer

INGREDIENSER

  • 60 gr. fiber riskager
  • 6 ½ spsk. mørk agavesirup
  • 1 stk. vaniljestang
  • 500 gr. Philadelphia Light flødeost
  • 2 stk. æg
  • 30 gr. Stevia sukker
  • 1 stk. appelsin skal og saft
  • 2 stk. appelsiner til pynt
  • 10 gr. mandelsplinter

Opskriften indeholder

appelsin

Tilberedning

Knus riskagerne ned i en skål og ælt dem sammen med siruppen.

Hæld massen i en smurt springform (ca. 25 cm) og pres den sammen i bunden af formen.

Flæk vaniljestangen, skrab vaniljen ud og rør det sammen med Philadelphia flødeosten.

Tilsæt æg, Stevia sukker, appelsin skal og saft og rør det sammen.

Hæld massen i springformen og bag den ved 175 grader i ca. 30 minutter.

Skær skallen af de sidste 2 appelsiner, og skær appelsinerne i tynde skiver.

Lad kagen køle af og pynt med appelsinskiverne og drys mandelsplinter henover.

Velbekomme og rigtig god smagsoplevelse.

Inspiration: Slankeklubben.dk Foto: Blogspot.com

DU HAR MÅSKE OGSÅ LYST TIL AT SE...

Holder du også af nemme og lækre opskrifter med frugt?


Du er velkommen til at kontakte os i FrugtKurven

Skriv til os om jeres ønsker til Firmafrugt, Frugtordning, Frugtlevering som Frugtkurv eller FrugtKasser, Økologisk frugt eller måske sunde snacks til virksomheden.
FrugtKurven leverer i hele landet lige fra Firmafrugt København, Frugtordning Odense, Frugt til firma Aarhus/Århus eller Økologisk firmafrugt Aalborg, Jylland, Fyn og hele Sjælland
- Dansk FirmaFrugt og Frugtlevering til hele Danmark.

Beskriv jeres ønsker til jeres firmafrugt eller frugtordning - lille som stor, og FrugtKurven kontakter jer med et frisk tilbud på jeres næste FrugtKurv eller FrugtKasse.
Vi glæder os til at byde jer på frisk frugt, Økologisk frugt, Sunde snacks og meget andet til virksomheden.

Vi bruger cookies 🍪

Ja du læser sikkert ikke hvad der står, men vi bruger cookies ligesom alle andre hjemmesider, som du accepterer ved at bruge siden.

Læs mere om vores cookies

Jeg har ikke læst noget, men ok