Du meget velkommen
til at kontakte os på:

middags opskrift

Ovnstegt laks med mandler og spinat

Bedømmelse (8 vurderinger)

Sund og lækker ret med laks og mandler.

Tilberedningstid 45 min 4 pers personer

INGREDIENSER

  • 200 gr. frisk spinat
  • 5-6 forårsløg
  • 500-600 gr. laksefilet i et helt stykke
  • Salt og peber
  • 1 dl vand
  • 100 gr. feta
  • 50 mandelsplitter
  • 1 spsk. olivenolie
  • Tilbehør:
  • Citronbåde, sprøde ovnkartofler og tomatsalat

Opskriften indeholder

mandler
laks

Tilberedning

Skyl spinaten godt.
Snit forårsløgene.
Kom spinat og forårsløg i en gryde med 1 dl letsaltet vand.
Kog det op til spinaten falder sammen. Afdryp det i en sigte.

Læg laksen i et smurt ovnfast fad, og krydr med salt og peber.
Fordel spinaten og forårsløg henover laksen.
Drys smuldret feta og mandler over.
Dryp med olivenolie, og krydr med salt og peber.

Stil fadet i ovnen ved 200 gr. i ca. 25 minutter, indtil fisken er mør.

Velbekomme og rigtig god smagsoplevelse.

Inspiration: hendesverden.dk

Holder du også af nemme og lækre opskrifter?


Du er velkommen til at kontakte os


Kontakt os for et uforpligtende tilbud på jeres næste frugtordning. Sammen finder vi den helt rigtige løsning til netop jer.

VIGTIGT
Din mailadresse vil kun blive brugt til denne direkte kontakt, ikke reklamer eller af 3. part, så du kan føle dig tryg.