Vis / skjul menu
Du meget velkommen
til at kontakte os på:
Luk kurven for at tilføje flere varer
0 varer
0,00 kr.

Beløbsgrænse på 200 kr ikke nået
Din kurv er tom

Gå til kurv
pers.
5
økologiske blommer, øko blomme, lilla økologisk blomme, sød øko blomme, årstidens økologiske blommer, sæsonens økologisk blommer, økologisk blommepose

Blommer 5 stk. Økologisk


25 KR

pr. pose

Bedømmelse 1 vurderinger

5 stk. årstidens økologiske blommer - søde og saftige. Genopdag smagen af barndommens smagsfulde blommer.
5 stk. øko blommer

Blommen har sin oprindelse i Asien, hvor blommetræet kan spores helt tilbage til oldtiden, mens de senere er kommet til området omkring Middelhavet.

Økologiske blommer fås i mange forskellige udgaver, som alle kan variere i både størrelse og form, hvor de typisk fås i en størrelse der minder om en golfbold, enten som ovale eller runde.

Det er dog muligt for nogle sorter af blommen at opnå samme størrelse som et æble.

Der findes mere end 2000 forskellige sorter af blommer, men dem vi typisk ser i Danmark vil være af sorterne Opal, Reine Claude, Viktoria og Laetitia, mens sorten Angeleno oftest kommer sent på året, grundet dens sene blomstring.

Blommen er letpåvirkelig af vejret, hvilket betyder, at høsten let kan variere fra år til år, da frost ved blomstring kan betyde dårlig høst, mens meget regn kan betyder, at blommerne revner i skallen.

Økologiske blommer kan nydes som de er, enten som håndfrugt, i en dessert eller i salater, mens de også kan tørres og derved blive til svesker, som man selv kan lave derhjemme i ovnen.

Tilføj 5 stk. økologiske blommer til din bland-selv-GrøntKasse, og få en frisk og saftig frugt, som kan spises som den er eller bruges i salater og desserter, eller begiv dig på eventyr og forsøg dig med hjemmelavede svesker.

Indhold


Naturlig brun papirspose med hele 5 stk. saftige og søde økologisk blommer - øko blommeposen. Levering af frugt og grønt til døren privat


Med frugt og grønt til døren får du en unik service, hvor du kan vælge mellem lækre frugt- og grøntsagspakker, som bliver leveret direkte til din hoveddør – nemt og simpelt. Hos FrugtKurven kan du vælge mellem flere af årstidens smagfulde og friske frugt og grøntsager såsom kål, krydderurter, svampe, salater og meget mere.

Fælles for alle er, at de er nøje udvalgt, pakket nænsomt og leveret med omtanke. Gå på opdagelse i vores frugtkasser og grøntsagskasser til private hjem, og find lige netop den løsning, der passer til dig og dine behov.

Frugt & grønt til private


Hos FrugtKurven får du mulighed for at blande din helt egen personlige frugt- og grøntkasser, så du kan vælge dine absolut yndlingssager – leveret direkte til døren. Med grøntsagskasser kan du vælge mellem flere lækre grøntsager såsom spiseklare avokadoer, spinat, kartofler og meget mere, som kan bruges i hverdagens kogekunst.

Grøntsagerne kommer fra danske landmænd og udenlandske producenter, der alle har kvalitet i højsædet. Flere af vores grøntsager er nøglemærkede og økologiske, så der er noget for enhver. Vi kombinerer nemlig årstidernes danske, økologiske og konventionelle grøntsager, så du kan samle en kasse, der falder i din smag.

Har du ikke lyst til at samle din egen kasse, har vi flere størrelser grøntsagskasser med en god variation af smagfulde og friske grøntsager, som kan bruges i måltider såvel som snacks. Indholdet i vores blandede grøntkasser varierer fra uge til uge, så du får mulighed for at lave flere lækre og friske hovedretter, der med garanti vil glæde hele familien.

Frugtkasser leveret til døren


Foruden grøntsagskasser byder vores udvalg også på frugtkasser til privaten. Her får du samme mulighed for at blande din helt egen kasse, så du kan få familiens yndlingsfrugter leveret direkte til døren.

I vores frugtkasser oplever du smagfulde frugter, der passer til årstiden. Det kan blandt andet være saftige ananasser, sprøde æbler eller friske kiwier. Med en frugtkasse leveret direkte til døren bliver det ikke nemmere at få lækre frugter til hele familien.

Frugt og grøntsager leveret til døren


Hos FrugtKurven er vi eksperter i frugter og grøntsager. Vi bestræber os altid efter at gøre det så nemt som muligt for dig, når du shopper frugt- og grøntkasser hos os. Hvad enten du blander din egen kasse, eller vælger en af vores færdigblandede kasser, kan du være sikker på, at de bliver pakket nænsomt og leveret omhyggeligt.

Sidder du tilbage med spørgsmål omkring vores sortiment, eller har du brug for personlig vejledning til at vælge den helt rigtige kasse til dine behov og ønsker? Hos FrugtKurven står vi altid klar til at rådgive og vejlede dig, og for os er intet spørgsmål for småt, for stort eller for komplekst.

Så bestil din grøntkasse eller frugtkasse i dag, og få leveret frisk frugt og grønt til døren – nemt, enkelt og uden binding!