Vis / skjul menu
Du meget velkommen
til at kontakte os på:Luk kurven for at tilføje flere varer
0 varer
0,00 kr.

Beløbsgrænse på 200 kr ikke nået
Din kurv er tom

Gå til kurv
pers.
5
økologiske blommer, øko blomme, lilla økologisk blomme, sød øko blomme, årstidens økologiske blommer, sæsonens økologisk blommer, økologisk blommepose

Blommer 5 stk. Økologisk


25 KR

pr. pose

Bedømmelse 1 vurderinger

Dette produkt er desværre udgået

Se FirmaFrugt

5 stk. årstidens økologiske blommer - søde og saftige. Genopdag smagen af barndommens smagsfulde blommer.
5 stk. øko blommer

Blommen har sin oprindelse i Asien, hvor blommetræet kan spores helt tilbage til oldtiden, mens de senere er kommet til området omkring Middelhavet.

Økologiske blommer fås i mange forskellige udgaver, som alle kan variere i både størrelse og form, hvor de typisk fås i en størrelse der minder om en golfbold, enten som ovale eller runde.

Det er dog muligt for nogle sorter af blommen at opnå samme størrelse som et æble.

Der findes mere end 2000 forskellige sorter af blommer, men dem vi typisk ser i Danmark vil være af sorterne Opal, Reine Claude, Viktoria og Laetitia, mens sorten Angeleno oftest kommer sent på året, grundet dens sene blomstring.

Blommen er letpåvirkelig af vejret, hvilket betyder, at høsten let kan variere fra år til år, da frost ved blomstring kan betyde dårlig høst, mens meget regn kan betyder, at blommerne revner i skallen.

Økologiske blommer kan nydes som de er, enten som håndfrugt, i en dessert eller i salater, mens de også kan tørres og derved blive til svesker, som man selv kan lave derhjemme i ovnen.

Tilføj 5 stk. økologiske blommer til din bland-selv-GrøntKasse, og få en frisk og saftig frugt, som kan spises som den er eller bruges i salater og desserter, eller begiv dig på eventyr og forsøg dig med hjemmelavede svesker.

Indhold


Naturlig brun papirspose med hele 5 stk. saftige og søde økologisk blommer - øko blommeposen.