Vis / skjul menu
Du meget velkommen
til at kontakte os på:Luk kurven for at tilføje flere varer
0 varer
0,00 kr.

Beløbsgrænse på 200 kr ikke nået
Din kurv er tom

Gå til kurv
pers.
1-10
Chokolade pebernødder chokoladeovertrukket

Choco PeberNødder 140g


37,50 KR

Pr. Bakke

267,86 kr./Kg.

Bedømmelse 3 vurderinger

Dette produkt er desværre udgået

Se FirmaFrugt

Gør din jul endnu sødere med vores lækre Chokoladeovertrukne PeberNødder. En perfekt blanding af hvid chokolade, lys chokolade og mørk chokolade giver dig den ultimative juleknas. Den knasende og luftige PeberNød er dyppet i tre slags chokolade, og resultatet er en himmelsk smagsoplevelse. Når du tager det første bid, vil du opleve en harmonisk dans af smagsvarianter, hvor det bitre fra mørk chokolade, det søde fra lys chokolade og det velkendte fra hvid chokolade blander sig med den klassiske PeberNød.

Vores Chokoladeovertrukne PeberNødder kommer i en praktisk genluk-bakke, der indeholder hele 140g af denne lækre delikatesse. Den bløde og cremede chokolade omgiver det krydrede og knasende center, og din smagsløg vil danse af glæde. Det er den perfekte måde at forkæle dine smagsløg på i denne festlige sæson.

Tilbuddet gælder, så længe lager haves, så vent ikke for længe! Det er den ideelle løsning til at tilfredsstille den lille sult i disse juletider.

Vi ønsker jer en skøn jul fyldt med lækkerier fra os alle sammen hos FrugtKurven. Glædelig jul!

Leveres i praktisk genlukbakker


FrugtKurven har gjort det nemt at spise pebernødder og nyde denne gode snack. Bakken er 100% PVC-fri, Fødevaregodkendt genluk-bakker, som sørger for at holde nødderne friske i længere tid og du slipper for at kæmpe med klips og elastikker for at holde posen lukket. Husk at I altid er meget velkomne til at skifte mellem de mange forskellige varianter af nødder.Genlukbakke fra Frugtkurven

Indhold


140g. Luksus PeberNødder overtrukket med både Hvid, Lys og Mørk Kvalitets Chokolade. PeberNødder med Chokolade - Luftig og knasende med smagen af jul fra vores barndom.

Kan indeholde spor af Peanuts og nødder
Produktet indeholder mælk, gluten, soja.

Indgredienser

hvedemel, palmefedt, fedtsaft, gulcose-frugtose sirup, kanel-spekulasblanding, rennere (E500, E503,E450), lupinmel, salt, ristet sukker, bageolie, Naturmælk, ren hvid og mørk chokolade, kakaosmør, kakaomasse, sødmælkspulver, vallepulver, lactose, skummetmælkspulver, emulgeringsmiddel (E322 soja lecithin), naturlig vaniljesmag, glasn (E414).

Kan indeholde spor af andre nødder og peanuts
Opbevares tørt og ikke for varmt

NæringsindholdPr. 100 g.
Energi (KJ/kcal)

2039/487

Fedt

21

Mættede fedtsyrer

9.6

Kulhydrat

64.3

Sukkerarter

42.1

Kostfibre

3.8

Protein

6.1

Salt

0.86