Vis / skjul menu
Du meget velkommen
til at kontakte os på:Luk kurven for at tilføje flere varer
0 varer
0,00 kr.

Beløbsgrænse på 200 kr ikke nået
Din kurv er tom

Gå til kurv
forårsløg, forårs løg, springløg, spring løg, spring onion

Forårsløg - Friske og sprøde


10 KR

bundt

Bedømmelse 2 vurderinger

Dette produkt er desværre udgået

Se FirmaFrugt

Forårsløg er også kendt som springløg, og det er de grundet deres engelske navn “spring onions”, som egentlig bare betyder forårsløg. Men bare rolig, du kan naturligvis købe forårsløg hele året hos FrugtKurven, når du skal sammensætte din GrøntKasse.

Forårsløgets oprindelse kan spores tilbage til oldtidens Asien, men det vides ikke præcis hvornår mennesket for første gang er stødt på dem.

Forårsløget er egentlig blot et almindeligt løg af sorten kepa, men som høstes tidligt på sæsonen - deraf navnet forårsløg. De unge og grønne forårsløg kan til forveksling minde om porrer, men med en tykkere og mere afrundet bund.

Forårsløget er dejlig sprødt og saftigt, og så har det en ganske mild smag af løg, sammenlignet med andre løgtyper, hvoraf den grønne del af løget er mildest.

Forårsløg bruges særligt meget i det asiatiske køkken, hvor det særligt bruges i saucer, supper og wokretter. I det danske køkken tilføjes de ofte rå, som inklusion i en kold kartoffelsalat eller som topping på salater eller på smørrebrød.

Med et frisk bundt forårsløg, får du altså en lækker grøntsag, som kan inkluderes i et væld af retter, når du tilvælger dette i din GrøntKasse fra FrugtKurven.

Indhold


1 bundt flotte friske forårsløg eller springløg - kært barn mange navne.