Vis / skjul menu
Du meget velkommen
til at kontakte os på:
Luk kurven for at tilføje flere varer
0 varer
0,00 kr.

Beløbsgrænse på 200 kr ikke nået
Din kurv er tom

Gå til kurv
forårsløg, forårs løg, springløg, spring løg, spring onion

Forårsløg - Friske og sprøde


10 KR

bundt

Bedømmelse 2 vurderinger

Forårsløg er også kendt som springløg, og det er de grundet deres engelske navn “spring onions”, som egentlig bare betyder forårsløg. Men bare rolig, du kan naturligvis købe forårsløg hele året hos FrugtKurven, når du skal sammensætte din GrøntKasse.

Forårsløgets oprindelse kan spores tilbage til oldtidens Asien, men det vides ikke præcis hvornår mennesket for første gang er stødt på dem.

Forårsløget er egentlig blot et almindeligt løg af sorten kepa, men som høstes tidligt på sæsonen - deraf navnet forårsløg. De unge og grønne forårsløg kan til forveksling minde om porrer, men med en tykkere og mere afrundet bund.

Forårsløget er dejlig sprødt og saftigt, og så har det en ganske mild smag af løg, sammenlignet med andre løgtyper, hvoraf den grønne del af løget er mildest.

Forårsløg bruges særligt meget i det asiatiske køkken, hvor det særligt bruges i saucer, supper og wokretter. I det danske køkken tilføjes de ofte rå, som inklusion i en kold kartoffelsalat eller som topping på salater eller på smørrebrød.

Med et frisk bundt forårsløg, får du altså en lækker grøntsag, som kan inkluderes i et væld af retter, når du tilvælger dette i din GrøntKasse fra FrugtKurven.

Indhold


1 bundt flotte friske forårsløg eller springløg - kært barn mange navne.Levering af frugt og grønt til døren privat


Med frugt og grønt til døren får du en unik service, hvor du kan vælge mellem lækre frugt- og grøntsagspakker, som bliver leveret direkte til din hoveddør – nemt og simpelt. Hos FrugtKurven kan du vælge mellem flere af årstidens smagfulde og friske frugt og grøntsager såsom kål, krydderurter, svampe, salater og meget mere.

Fælles for alle er, at de er nøje udvalgt, pakket nænsomt og leveret med omtanke. Gå på opdagelse i vores frugtkasser og grøntsagskasser til private hjem, og find lige netop den løsning, der passer til dig og dine behov.

Frugt & grønt til private


Hos FrugtKurven får du mulighed for at blande din helt egen personlige frugt- og grøntkasser, så du kan vælge dine absolut yndlingssager – leveret direkte til døren. Med grøntsagskasser kan du vælge mellem flere lækre grøntsager såsom spiseklare avokadoer, spinat, kartofler og meget mere, som kan bruges i hverdagens kogekunst.

Grøntsagerne kommer fra danske landmænd og udenlandske producenter, der alle har kvalitet i højsædet. Flere af vores grøntsager er nøglemærkede og økologiske, så der er noget for enhver. Vi kombinerer nemlig årstidernes danske, økologiske og konventionelle grøntsager, så du kan samle en kasse, der falder i din smag.

Har du ikke lyst til at samle din egen kasse, har vi flere størrelser grøntsagskasser med en god variation af smagfulde og friske grøntsager, som kan bruges i måltider såvel som snacks. Indholdet i vores blandede grøntkasser varierer fra uge til uge, så du får mulighed for at lave flere lækre og friske hovedretter, der med garanti vil glæde hele familien.

Frugtkasser leveret til døren


Foruden grøntsagskasser byder vores udvalg også på frugtkasser til privaten. Her får du samme mulighed for at blande din helt egen kasse, så du kan få familiens yndlingsfrugter leveret direkte til døren.

I vores frugtkasser oplever du smagfulde frugter, der passer til årstiden. Det kan blandt andet være saftige ananasser, sprøde æbler eller friske kiwier. Med en frugtkasse leveret direkte til døren bliver det ikke nemmere at få lækre frugter til hele familien.

Frugt og grøntsager leveret til døren


Hos FrugtKurven er vi eksperter i frugter og grøntsager. Vi bestræber os altid efter at gøre det så nemt som muligt for dig, når du shopper frugt- og grøntkasser hos os. Hvad enten du blander din egen kasse, eller vælger en af vores færdigblandede kasser, kan du være sikker på, at de bliver pakket nænsomt og leveret omhyggeligt.

Sidder du tilbage med spørgsmål omkring vores sortiment, eller har du brug for personlig vejledning til at vælge den helt rigtige kasse til dine behov og ønsker? Hos FrugtKurven står vi altid klar til at rådgive og vejlede dig, og for os er intet spørgsmål for småt, for stort eller for komplekst.

Så bestil din grøntkasse eller frugtkasse i dag, og få leveret frisk frugt og grønt til døren – nemt, enkelt og uden binding!