Vis / skjul menu
Du meget velkommen
til at kontakte os på:
Luk kurven for at tilføje flere varer
0 varer
0,00 kr.

Beløbsgrænse på 200 kr ikke nået
Din kurv er tom

Gå til kurv
pers.
5
blommer, blomme, lilla blomme, sød blomme, årstidens blommer, sæsonens blommer, blommepose

Blommer 5 stk.


20 KR

pr. pose

Bedømmelse 5 vurderinger

5 stk. flotte og velsmagende blommer til sulten på farten eller madpakken. Årstidens blommer naturligvis.
5 stk.

Blommen har sin oprindelse i Asien, hvor blommetræet kan spores helt tilbage til oldtiden, mens de senere er kommet til området omkring Middelhavet.

Blommen fås i mange forskellige udgaver, som alle kan variere i både størrelse og form, hvor de typisk fås i en størrelse der minder om en golfbold, enten som ovale eller runde.

Det er dog muligt for nogle sorter af blommen at opnå samme størrelse som et æble.

Der findes mere end 2000 forskellige sorter af blommer, men dem vi typisk ser i Danmark vil være af sorterne Opal, Reine Claude, Viktoria og Laetitia, mens sorten Angeleno oftest kommer sent på året, grundet dens sene blomstring.

Blommen er letpåvirkelig af vejret, hvilket betyder, at høsten let kan variere fra år til år, da frost ved blomstring kan betyde dårlig høst, mens meget regn kan betyder, at blommerne revner i skallen.

Blommer kan nydes som de er, enten som håndfrugt, i en dessert eller i salater, mens de også kan tørres og derved blive til svesker, som man selv kan lave derhjemme i ovnen.

Tilføj blommer til din bland-selv-GrøntKasse, og få en frisk og saftig frugt, som kan spises som den er eller bruges i salater og desserter, eller begiv dig på eventyr og forsøg dig med hjemmelavede svesker.

Indhold


5 stk. flotte og velsmagende blommer til sulten på farten eller madpakken. Årstidens blommer naturligvis.