Vis / skjul menu
Du meget velkommen
til at kontakte os på:
Luk kurven for at tilføje flere varer
0 varer
0,00 kr.

Beløbsgrænse på 200 kr ikke nået
Din kurv er tom

Gå til kurv

Hvad er FrugtKurven PRIVAT?

FrugtKurven er en virksomhed som fungerer som frugtleverandør til både virksomheder og Private.
Med mere end 20 års erfaring indenfor FirmaFrugt, Frugtordninger til virksomheder samt FrugtKasser, er FrugtKurven Det sikre valg.

Nu kan du og din familie også nyde godt af vores store erfaring, kvalitet og service.

Læs mere

Hvem er FrugtKurven?

Om FrugtKurven Privat

Med mere end 20 års erfaring i levering af frugt, har vi altid forsøgt at gøre vores bedste for at opfylde vores kunders ønsker, og med coronakrisen i 2020, gik det hurtigt op for os, at dette ikke længere var muligt at gøre på arbejdspladsen.

Derfor valgte vi hurtigt at omsadle virksomheden til at kunne levere frugt til private, så vores kunder stadig havde mulighed for at kunne få FrugtKurvens friske frugt, nu bare leveret til hjemmekontoret i stedet for arbejdspladsen.

Hele vores private setup blev bygget på 3 dage, hvor betalingsløsning, hjemmeside og infrastruktur blev oprettet og fik en overhaling, så vi naturligvis stadig kunne opfylde vores kunders ønsker.

Det blev der taget så godt imod, at vi besluttede os for at fortsætte med dette tiltag, også efter krisen, hvor vores hverdag ser mere normal ud.

Dertil har FrugtKurven valgt, at det også skulle være muligt, at kunne bestille Grønt for private, hvorfor vi har udviklet et helt nyt koncept, hvor du let og simpelt kan handle lækre og friske råvarer.

Derfor er vi stolte af at kunne præsentere vores nye opsætning til private.

FrugtKurven er til for dig
Hos FrugtKurven er vi til for vores kunder, og derfor har vi valgt, at der altid er gratis levering på din GrøntKasse, uanset pris.

FrugtKurven har mere end 20 års erfaring med levering af Frugt til virksomheder, hvor der altid været fokus på kvalitet, variation og gennemsigtighed - noget vi naturligvis fører videre til FrugtKurven Privat.

Hvad du ser er altså hvad du får, og vi har ingen skjulte gebyr, hverken i form af levering, pakning, miljø, opsiglese eller noget andet.

Ligesom der ingen ingen gebyrer er, så er der naturligvis heller ingen binding hos FrugtKurven, da vi lader vores produkter tale for sig selv og ikke ønsker at binde folk til noget, hvis det ikke er det rigtige for dem.

Derfor kan du altid stoppe din levering, fra uge til uge, helt uden ekstra omkostninger eller andet besvær, og du har naturligvis altid muligheden for at vende tilbage igen.

FrugtKurven som abonnement
Hos FrugtKurven kan du naturligvis foretage din bestilling fra gang til gang, så du altid selv bestemmer hvornår din personlige GrøntKasse kommer til dig.

Med FrugtKurven Privat, har du dog også mulighed for at vælge, at modtage din GrøntKasse med et fleksibelt abonnement, hvor du kan vælge at modtage den hver uge, hver 2. uge, hver 3. uge eller hver 4. uge.

På den måde kan du altså tilpasse din personlige GrøntKasse til lige netop dit behov, når du sammensætter en blanding af årstidernes lækre Frugt og Grønt, samt FrugtKurvens lækre Snacks og Nødder.

Skulle du vælge at modtage din GrøntKasse på abonnement, vil der naturligvis heller ikke være nogen former for binding og leveringen vil naturligvis også være gratis.

Når du vælger at modtage din personlige GrøntKasse på abonnement, så skal du ikke frygte, at du ikke længere kan ændre i din GrøntKasse, og at du skal slette din bestilling.

Hos FrugtKurven har vi nemlig udviklet et koncept, hvor du let og enkelt kan ændre i dit abonnement, både på fast basis eller til enkelte leveringer - dette gøres via Mit FrugtKurven.

Hvad er FrugtKurven Privat?

FrugtKurven Privat er lavet til dig, som ønsker kvalitetsprodukter i form af frugt og grønt, leveret direkte til døren.

Hos FrugtKurven har vi valgt, at prioritere årstidernes danske og økologiske frugt og grønt, såfremt de er tilgængelige og kvaliteten lever op til det FrugtKurven står for.

Hos FrugtKurven er det med fokus på kundens behov, og derfor har vi valgt, at du naturligvis skal have mulighed for selv at blande din helt egen GrøntKasse, baseret på årstidernes frugt og grønt, så du ikke får produkter der ikke bliver brugt - det synes vi nemlig er madspild.

Derfor kan du helt selv sammensætte en personlig GrøntKasse hos FrugtKurven, hvor du skal handle for bare 200kr, for at få leveret dine lækre og friske produkter, som har et vidt spænd mellem lækre Frugt, Grønt. Snacks og Nødder.

FrugtKurven tilbyder dog også muligheden for, at vælge en af vores lækre fordefinerede kasser, som vi blander for dig, så du altid får en varieret kost, baseret på årstidernes friske produkter - det er ret nemt.

Vælger du at bestille en af FrugtKurvens fordefinerede kasser vil der ikke være noget minimumskøb.

Alle GrøntKasser hos FrugtKurven leveres onsdag og torsdag alt efter hvor de ønskes leveret - se hvilke dage FrugtKurven leverer hos dig.

Til levering onsdag, skal der bestilles senest søndag, mens der til levering torsdag senest skal bestilles mandag.

Hvad er en GrøntKasse?
En GrøntKasse er en sammensætning af friske og lækre grøntsager, som du helt selv kan sammensætte til din personlige GrøntKasse, der leveres gratis direkte hjem til dig, enten med faste levering eller fra bestilling til bestilling.

Alt dette kan gøres fra bare 200kr hos FrugtKurven, hvor du frit kan vælge imellem frit kan vælge imellem et stort udvalg af Frugt, Grønt, Nødder og Snacks, heriblandt både danske, økologiske og veganske varer.

Når du har sammensat din helt personlige GrøntKasse af årstidernes frugt og grønt, vil du få muligheden for at kunne vælge hvordan du ønsker den leveret.

Her vil du skulle udfylde dine informationer, såsom leveringsdag, leveringsbeskrivelse og leveringsadresse.

Leveringsbeskrivelsen er altid god at tilføje, da vi gerne levere til dig hvis du ikke er hjemme eller blot ønsker GrøntKassen stillet et specifikt sted.

Når du udfylder leveringsadressen kan du desuden opleve, at FrugtKurven ikke kan levere i dit område, men det er der naturligvis en løsning på.

Her får du nemlig muligheden for, at kunne indtaste en alternativ leveringsadresse, som kan være på din arbejdsplads eller hos en bekendt, så du stadig har mulighed for, at få leveret din friske GrøntKasse.

Efter at have udfyldt dine informationer vil du fortsætte til betaling, hvor du kan betale med et hvilket som helst betalingskort, samt MobilePay.

Hvad er Mit FrugtKurven?

FrugtKurvens univers

Mit FrugtKurven er et digitalt univers, bygget helt fra bunden, af FrugtKurven til dig, så du let og simpelt kan få et overblik over din Personlige GrøntKasse fra FrugtKurven.

Når du har sammensat din første personlige GrøntKasse hos FrugtKurven og gennemfører din første bestilling, vil dine informationer blive tilknyttet Mit FrugtKurven, som du får adgang til via din personlige mail.

For at logge ind på Mit FrugtKurven, skal du blot klikke på menupunktet “Mit FrugtKurven Login”, hvorefter du skal indtaste din mail, som du har brugt ved bestilling.

Så vil du blive tilsendt et personligt link på din mail, hvorfra du kan tilgå Mit FrugtKurven, som er et univers bygget op omkring dig og hvor du er i centrum.

På forsiden vil du blive budt velkommen, kunne se eventuelle lukkedage hos FrugtKurven og seneste nyt hos os, hvilket kan variere mellem nye tiltag, spændende events eller lækre produkter.

Øverst på siden vil du finde en menubar, hvor du frit vil kunne navigere rundt i lige netop din ordning, så du kan få et overblik over kommende leveringer, tidligere leveringer og din profil, mens det også vil være muligt for dig, at oprette en ferieperiode.

Historik
I din historik vil du have mulighed for at få et overblik over alle dine tidligere leveringer, hvornår de er leveret, hvor meget der er købt for, om det er abonnement eller enkeltlevering, samt hvor meget du har bestilt for.

Ved at klikke på knappen “Detaljer”, vil du få et indblik i hvornår du har foretaget bestillingen og hvor den er blevet leveret, samt et overblik over hvilke friske og lækre varer du har modtager.

Her vil det også være muligt at kunne foretage en genbestilling af denne tidligere ordre, hvis du har prøvet lidt af og fundet ud af, at lige netop dette var den rigtig GrøntKasse for dig.

Kommende leveringer

Her vil du kunne se alle dine fremtidige leveringer op til 14 dage forud, hvornår de bliver leveret, samt hvilken type af bestilling der er foretaget.

På hver levering vil der være et specifikt ordre id, så vi simpelt kan skælne imellem hver enkelt ordre, og som du kan benytte i forbindelse med henvendelser til os, så vi kan hjælpe dig, hvis der skulle være behov for dette.

Skulle du have valgt at oprette et abonnement, vil der ligeledes være et id til dette, som har samme funktion.

Ved alle kommende leveringer vil du have mulighed for at udvide detaljerne for den enkelte ordre.

Her vil du kunne se hvilke varer du har bestilt, hvornår du har bestilt det, hvilken adresse det bliver leveret på og selvfølgelig hvor meget du har købt for.

Det vil også være muligt for dig, at opdatere dine betalingsoplysninger, hvis disse er blevet ændret, mens du også har mulighed for at opsige eller redigere i dit abonnement eller din ordre.

Nederst vil du desuden have mulighed for at foretage en ny bestilling.

Ferieperiode
Med denne funktion vil du have mulighed for, at kunne sætte dit abonnement i bero.

Dette kunne være i forbindelse med en ferie eller hvis man blot ønsker at holde en pause fra FrugtKurvens lækre GrøntKasse.

Her vil du kunne vælge hvilken dato du ønsker ferieperioden starter og hermed pause din levering fra, samt hvilken dato du ønsker at stoppe din ferieperiode og starte dine leveringer igen.

Det vil være muligt at oprette flere ferieperioder, men det er vigtigt, at de to perioder ikke overlapper hinanden.

Min Profil
Under Min Profil vil du kunne få et overblik over navn, leveringsadresse, postnummer, telefon og eventuelt kommentar til leveringen.

Her vil du naturligvis have mulighed for at rette alle disse felter, såfremt du skulle skifte navn, flytte eller få nyt telefonnummer, mens det naturligvis også vil være muligt at ændre dine betalingsoplysninger.

Hvor leverer FrugtKurven?

Levering med FrugtKurven

FrugtKurven leverer GrøntKasser på størstedelen af Sjælland om onsdagen og torsdagen, og har altid gratis levering.

Postnumre FrugtKurven leverer til
Torsdage kl. 10:00-16:00:

0910 København C
0929 København C
1000-1499 København K
1500-1799 København V
1800-1999 Frederiksberg C
2000 Frederiksberg
2100 København Ø
2150 Nordhavn
2200 København N
2300 København S
2400 København NV
2450 København SV
2500 Valby
2600 Glostrup
2605 Brøndby
2610 Rødovre
2620 Albertslund
2625 Vallensbæk
2630 Taastrup
2635 Ishøj
2640 Hedehusene
2650 Hvidovre
2660 Brøndby Strand
2665 Vallensbæk Strand
2670 Greve
2680 Solrød Strand
2690 Karlslunde
2700 Brønshøj
2720 Vanløse
2730 Herlev
2740 Skovlunde
2750 Ballerup
2760 Måløv
2765 Smørum
2770 Kastrup
2791 Dragør
2800 Kongens Lyngby
2820 Gentofte
2830 Virum
2840 Holte
2850 Nærum
2860 Søborg
2870 Dyssegård
2880 Bagsværd
2900 Hellerup
2920 Charlottenlund
2930 Klampenborg

Alternativ leveringsadresse

Såfremt du bor i et område hvor FrugtKurven ikke leverer, vil det være muligt for dig, at kunne tilføje en alternativ leveringsadresse, hvis du ønsker levering på arbejdspladsen eller hos en bekendt.

2942 Skodsborg
2950 Vedbæk
2960 Rungsted Kyst
2970 Hørsholm
2980 Kokkedal
2990 Nivå
3000 Helsingør
3050 Humlebæk
3060 Espergærde
3070 Snekkersten
3200 Helsinge - kun onsdag
3400 Hillerød
3450 Allerød
3460 Birkerød
3480 Fredensborg
3490 Kvistgård
3500 Værløse
3520 Farum
3540 Lynge
3550 Slangerup
3600 Frederikssund
3650 Ølstykke
3660 Stenløse
3670 Veksø Sjælland
4000 Roskilde
4030 Tune
4040 Jyllinge
4050 Skibby
4060 Kirke Såby
4070 Kirke Hyllinge
4100 Ringsted - kun onsdag
4130 Viby Sjælland - kun onsdag
4140 Borup
4180 Sorø - kun onsdag
4200 Slagelse - kun onsdag
4270 Høng - kun onsdag
4300 Holbæk
4320 Lejre
4330 Hvalsø - kun onsdag
4600 Køge
4621 Gadstrup - kun onsdag
4622 Havdrup
4623 Lille Skensved
4632 Bjæverskov - kun onsdag
4681 Herfølge - kun onsdag
4682 Tureby - kun onsdag
4683 Rønnede - kun onsdag
4690 Haslev - kun onsdag
4700 Næstved - kun onsdag

Bedømt til 4.8 ud af 5 baseret på 52 anmeldelser på Trustpilot

FRUGTLEVERING I DAG
FIRMAFRUGT & FRUGTORDNING

Skiltene til venstre viser dagens sammensætning
af vores Firmafrugt i Frugtkurve og Frugtkasser.
Skiltene til højre viser sortimentet for vores Økologiske Frugtordninger.

UGE 40 TORSDAG

FrugtKurven Privat - Meget mere end frugt

FrugtKurven leverer dine grøntsager og frugt til døren

Levering

Bestil tirsdag inden kl. 23:59
og få leveret onsdag.
Bestil onsdag inden kl. 23:59
og få leveret torsdag.
FrugtKurven er friskhed
og hurtig levering.

Prøv også vores lækre frugtmuffins

FrugtMuffins - smums

FrugtMuffins -
når du skal forkæle dig selv.
Men pas på !
- de er svært vanedannende!

Se vores store udvalg af nødder

Nødder til en hver smag

Glem heller ikke at tilføje FrugtKurvens
lækre kvalitetsnødder til din GrøntKasse.
Se vores store udvalg af Nødder.

Frugt og grønt snacks til en hver smag

Snacks, Grønt og meget mere

Tilvælg masser af GrøntSnacks,
Meloner & Ananas eller Dansk Økologisk Dadelslik.
Se det hele lige her >

MØD TEAMET

Carsten fra Frugtkurven

Carsten

Indehaver

Kontakt os

 5150 1195

Julie, FrugtKurven, julie FrugtKurven, FrugtKurven julie

Julie

Administration

Kontakt os

  5150 1195

Tina fra frugtkurven

Tina

Admin / Regnskab

Kontakt os

 5150 1195

Lasse fra frugtkurven

Lasse

Salg & Marketing

Kontakt os

 2068 4646

patrick marco lynge, skolefrugt, skolefrugt kontakt

Patrick L.

Skolefrugt & Indkøb

Kontakt os

 51501198

Salg og service frugtkurven, patrick, digital marketing koordinator

Patrick P.

B2C-chef & Content

Kontakt os

 5150 0761

Casper Kørsel & Admin

Casper

Kørsel & Admin

Kontakt os

 5325 2290

Claus fra frugtkurven

Claus

Driftsleder

Kontakt os

 4042 4195

Jesper fra frugtkurven

Jesper J.

Drift / Service

Kontakt os

 5150 1195

Frugtkurven medarbejder nathasia

Nathasia

Drift / Service

Kontakt os

 5150 1195

Michael fra frugtkurven

Michael R.

Drift / Personale

Kontakt os

 5150 1195

Denise fra frugtkurven

Denise

Kontor / Service

Kontakt os

 5150 1195

Frugtkurven medarbejdere frugt til virksomheder

Michael D.

Dispatcher

Kontakt os

 5150 1195

Frugtkurven sarah

Sarah

Produktion & Lager

Kontakt os

 5150 1195

Christian Drift / Service

Christian

Drift / Service

Kontakt os

 5150 1195

Helena frugtkurven

Helena

Produktion & Lager

Kontakt os

 5150 1195

Jesper frugtkurven

Jesper

Produktion & Lager

Kontakt os

 5150 1195

Amalie Art director

Amalie

Art director

Kontakt os

 2068 4646

Sebastian Udvikler

Sebastian

Udvikler

Kontakt os

 2068 4646

Nicolai, FrugtKurven medarbejdere, personale

Nicolai

Service

Kontakt os

 51501195

daniel, FrugtKurven medarbejdere, personale

Daniel

Service

Kontakt os

 51501195

DU KAN FØLGE OS PÅ

Vi bruger cookies 🍪

Ja du læser sikkert ikke hvad der står, men vi bruger cookies ligesom alle andre hjemmesider, som du accepterer ved at bruge siden.
Læs mere om vores cookies

Jeg har ikke læst noget, men ok