Vis / skjul menu
Du meget velkommen
til at kontakte os på:Luk kurven for at tilføje flere varer
0 varer
0,00 kr.Din kurv er tom

Gå til kurv
pers.
12
vitamin, vitamin well, Antioxidant, Antioxidanter, peach, fersken

Vitamin Well Antioxidant - Fersken


168 KR

Pr. flaske V/12 stk

Bedømmelse 1 vurderinger

Lækker læskedrik til ethvert behov

Tilføj en lækker drejning til jeres firmafrugt med Vitamin Well Antioxidant - Fersken fra FrugtKurven. Denne pakke indeholder 12 x 50cl flasker, perfekt til at opfriske og mætte tørsten på kontoret.

Oplev Forskellen med Fersken


Ved at inkludere FrugtKurvens drikkevarer i jeres frugtlevering, beriger I medarbejdernes dag med en unik og lækker læskedrik. Vitamin Well's udvalgte drik giver en forfriskende pause i arbejdsdagen, og med dens ferskensmag vil den hurtigt blive et hit blandt teamet. Det er en fremragende måde at tilføje variation til jeres Frugtordning og holde teamet hydreret og tilfreds.

FrugtKurven leverer ikke kun frugt af høj kvalitet; vi tilbyder også en række drikkevarer, der komplimenterer enhver frugtordning. Ved at vælge Vitamin Well Antioxidant - Fersken, viser I omsorg for medarbejderne ved at give dem muligheden for at nyde en drik, der skiller sig ud fra de sædvanlige energidrikke.

Gør firmafrugten endnu mere tiltalende ved at integrere FrugtKurvens FirmaFrugt løsning med vores nøje udvalgte drikkevarer. Dette lille tilføjelse vil ikke kun skabe variation men også fremme en følelse af værdsættelse på arbejdspladsen. Vælg Vitamin Well Antioxidant - Fersken fra FrugtKurven, og lad os hjælpe jer med at skabe en mere tilfredsstillende og hydreret arbejdsdag.