Vis / skjul menu
Du meget velkommen
til at kontakte os på:

Vi bruger Cookies 🍪

For at vores website kan fungere bliver vi nødt til at gemme cookies på din enhed. Det samme gør de fleste andre hjemmesider.

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil som bliver gemt på din computer eller mobile enhed, når du besøger et website. Cookies bliver som regel brugt til at gemme indstillinger, så hjemmesiden kan tilpasse sig dine præferencer. Det kan f.eks. være når du klikker accepter cookies, eller putter en vare i en kurv i en webshop.

Hvordan bruger vi cookies?

Hos Frugtkurven bruger vi en række cookies til at huske:

  • hvilke produkter du har puttet i din kurv
  • at du har lukket forskellige pop-up vinduer
  • dine indstilinger om at du har accepteret cookies

Det er nødvendigt at bruge cookies på Frugtkurven for at du kan foretage en bestilling via hjemmesiden.

Bruger vi andre cookies?

Som så mange andre bruger vi Google Analytics til at se statistik om vores besøgende på hjemmesiden. Google gemmer cookies for at kunne give en mere præcis statistik. Vi har også vist anmeldelser fra Trustpilot på vores site, som også gemmer cookies. Derudover har vi også Facebook tracking så vi kan se statistik for hvem der klikker sig ind på hjemmesiden via Facebook.

Hvordan sletter jeg mine cookies igen?

Du kan selvfølgelig altid slette de cookies der er gemt på din enhed og det gøres på forskellige måder, alt efter hvilken browser eller enhed du bruger. Du kan læse mere om det på minecookies.org

Blev du også helt sulten efter cookies?

Vi gør os det mest i frugt, men vi kan også godt lide at lave opskriver med frugt i, så selvfølgelig har vi også banancookies i vores opskrift sortiment. Se hvordan den laves på vores opskrift side.

COOKIES PÅ FRUGTKURVEN.DK

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

COOKIES

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: Minecookies.org.

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

  • Facebook
  • Instagram
  • Linkedin
  • Google - herunder Analytics og Ads
  • Evolution360
  • Conversio

PERSONOPLYSNINGER

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: mail@frugtkurven.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet

Udgiver

Frugtkurven ejes og drives af:

Frugtkurven
Litauen Allé 13, Bygn. 20-01,
2630 Taastrup, København

Email: mail@frugtkurven.dk
Telefon: 51501195
CVR nr.: 25132726



Læs også vores handelsbetingelser

Vi bruger cookies 🍪

Ja du læser sikkert ikke hvad der står, men vi bruger cookies ligesom alle andre hjemmesider, som du accepterer ved at bruge siden.

Læs mere om vores cookies

Jeg har ikke læst noget, men ok

Vi bruger Cookies 🍪

For at vores website kan fungere bliver vi nødt til at gemme cookies på din enhed. Det samme gør de fleste andre hjemmesider.

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil som bliver gemt på din computer eller mobile enhed, når du besøger et website. Cookies bliver som regel brugt til at gemme indstillinger, så hjemmesiden kan tilpasse sig dine præferencer. Det kan f.eks. være når du klikker accepter cookies, eller putter en vare i en kurv i en webshop.

Hvordan bruger vi cookies?

Hos Frugtkurven bruger vi en række cookies til at huske:

  • hvilke produkter du har puttet i din kurv
  • at du har lukket forskellige pop-up vinduer
  • dine indstilinger om at du har accepteret cookies

Det er nødvendigt at bruge cookies på Frugtkurven for at du kan foretage en bestilling via hjemmesiden.

Bruger vi andre cookies?

Som så mange andre bruger vi Google Analytics til at se statistik om vores besøgende på hjemmesiden. Google gemmer cookies for at kunne give en mere præcis statistik. Vi har også vist anmeldelser fra Trustpilot på vores site, som også gemmer cookies. Derudover har vi også Facebook tracking så vi kan se statistik for hvem der klikker sig ind på hjemmesiden via Facebook.

Hvordan sletter jeg mine cookies igen?

Du kan selvfølgelig altid slette de cookies der er gemt på din enhed og det gøres på forskellige måder, alt efter hvilken browser eller enhed du bruger. Du kan læse mere om det på minecookies.org

Blev du også helt sulten efter cookies?

Vi gør os det mest i frugt, men vi kan også godt lide at lave opskriver med frugt i, så selvfølgelig har vi også banancookies i vores opskrift sortiment. Se hvordan den laves på vores opskrift side.

COOKIES PÅ FRUGTKURVEN.DK

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

COOKIES

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: Minecookies.org.

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

  • Facebook
  • Instagram
  • Linkedin
  • Google - herunder Analytics og Ads
  • Evolution360
  • Conversio

PERSONOPLYSNINGER

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: mail@frugtkurven.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet

Udgiver

Frugtkurven ejes og drives af:

Frugtkurven
Litauen Allé 13, Bygn. 20-01,
2630 Taastrup, København

Email: mail@frugtkurven.dk
Telefon: 51501195
CVR nr.: 25132726



Læs også vores handelsbetingelser

Vi bruger cookies 🍪

Ja du læser sikkert ikke hvad der står, men vi bruger cookies ligesom alle andre hjemmesider, som du accepterer ved at bruge siden.

Læs mere om vores cookies

Jeg har ikke læst noget, men ok