Vis / skjul menu
Du meget velkommen
til at kontakte os på:
pers.
1
SnackGrønt, sundsnack, sunde snacks, grønt snack, topping, firmafrugt, frugtordning

SnackGrønt


15 KR

pr. stk.

Bedømmelse (28 vurderinger)

SnackGrønt er en samling af alle Frugtkurvens mange typer sunde og lækre snacks. Tilføj dette produkt til jeres Frugtkurve, BasisFrugt eller Frugtkasser og oplev glæden ved SnackGrønt. Vi byder på nye varianter gennem hele året og enda fra uge til uge og kurv til kurv. SnackGrønt er alt fra Danske Snackgulerødder, Skoleagurker, Cherrytomater, Regnbuetomater, Radiser, SnackPeber samt meget meget mere. Vi udvælger de mest friske, sprøde og nemme SnackGrønt og integrerer disse direkte i jeres frugtleveringer. Hver pose/enhed vejer mellem 250g til hele 500g og er naturligvis lige til at spise - det er sundhed gjort nemt og lækkert. Så vælg SnackGrønt hvis I vil have mere ud af jeres frugtordning og firmafrugt hos Frugtkurven.

Leveres i praktisk genlukbakker


FrugtKurven har gjort det nemt at spise nødder og nyde denne gode snack. Bakken er 100% PVC-fri, Fødevaregodkendt genluk-bakker, som sørger for at holde nødderne friske i længere tid og du slipper for at kæmpe med klips og elastikker for at holde posen lukket. Husk at I altid er meget velkomne til at skifte mellem de mange forskellige varianter af nødder.

Indhold


SnackGrønt er 250-500 g spiseklare snacks. Bl.a. Radiser, Skoleagurker, Danske gulerødder, Cherrytomater.

FÅ ET GODT TILBUD PÅ JERES
FRUGTORDNING & FIRMAFRUGT

Ønsker I et godt tilbud, fra FrugtKurven, på en eksisterende frugtordning eller ønsker I at starte på at få leveret firmafrugt
til virksomheden, så fremsender vi et friskt tilbud på en kvalitetsorienteret frugtordning.

Send os dit telefon nr og email - så kontakter vi dig snarest!

FØLG DIN KURV
DAG FOR DAG

Skiltene til venstre viser dagens sammensætning
af vores Firmafrugt i Frugtkurve og Frugtkasser.
Skiltene til højre viser sortimentet for vores Økologiske Frugtordning.

UGE 33 SøNDAG

Du er velkommen til at kontakte os i FrugtKurven

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på jeres næste frugtordning, Firmafrugt eller Økologisk fugt. Sammen finder vi den helt rigtige løsning til netop jer. Vi glæder os til at høre fra dig.

VIGTIGT
Dine kontaktoplysninger vil kun blive brugt til denne direkte kontakt, ikke reklamer eller af 3. part, så du kan føle dig tryg - Naturligvis.

Kan vi hjælpe?
Ring 51501195

Personlig vejledning eller et friskt tilbud.
Vi sidder klar til at hjælpe dig!