Vis / skjul menu
Du meget velkommen
til at kontakte os på:Luk kurven for at tilføje flere varer
0 varer
0,00 kr.Din kurv er tom

Gå til kurv
Cocohagen, Cocohagen Bliss Bites, Plantebaserede Kakaotrøfler, plantebaseret, kakaotrøfler, dadelslik, dadelkugler, plantebaserede trøfler, madpakkebid, madpakkebidder, madpakke bidder

Cocohagen - Nyt Design, Nye Produkter, Samme Kvalitet

8. marts 2021

Udforsk dine smagsoplevelser med Cocohagens nyeste produkter hos FrugtKurven, så du kan forkæle dine kollegaer.

Cocohagens Plantebaserede Kakaotrøfler er et fantastisk alternativ til traditionelt slik, og med deres nye Triple-variant og Madpakkebidder, er der mulighed for at kunne finde lige præcis den Økologiske og Veganske Bliss Bite der passer jer bedst.

Få Cocohagens perfekte mellemåltid hos FrugtKurven

- 100% Økologi - Ingen tilsat sukker
- 100% Vegansk - Ingen tilsætningsstoffer
- 100% Glutenfri - Ingen konserveringsmidler
- 100% Laktosefri - Ingen palmeolie

Cocohagens Øko Bliss Bites har fået et helt nyt design, og deres lækre Plantebaserede Kakaotrøfler fås nu i en flot og ny indpakning, men du kan være helt rolig, for det er stadig samme lækre produkter og kvalitet.

Med Cocohagen sikrer du, at du får et vaskeægte kvalitetsprodukt, når du bestiller lækker konfekture, lavet på en base af søde og friske dadler, som du roligt kan forkæle dig selv og dine kollegaer med.

Derudover er der tilføjet en helt ny og lækker variant, bestående af 3 gange chokolade, som kaldes Cocohagen Øko Bliss Bites – Triple, der er til kakaoelskeren som mangler et godt alternativ.

Cocohagen Øko Bliss Bites - Triple

Cocohagen – Triple er det nyeste produkt af Økologiske Plantebaserede Kakaotrøfler fra Cocohagen, og en lækker snack, som med garanti vil være en sikker vinder hos chokoladeelskeren, hvis denne tilføjes til jeres Frugtordning.

Denne Bliss Bite med Triple Chocolate er en vaskeægte chokoladebombe, og derfor det naturlige alternativ til andre typer af traditionelt slik og i særdelshed til mælkechokoladen.

Cocohagens Plantebaserede Kakaotrføffel - Triple Chocolate er desuden det helt naturlige valg, hvis man har nogle former for allergener eller gener i forbindelse med madvarer, da de både er Glutenfri, Laktosefri og ikke indeholder nogle former for nødder.

Cocohagen Madpakkebidder - Plantebaseret Økologi

Sammen med det nye flotte design, har Cocohagen desuden valgt at introducere en helt ny produktlinje til deres lækre sortiment, i form af deres nye og friske Madpakkebidder.

Disse fås i 3 forskellige varianter; Jordbær, Æble og Kakao, og er den perfekt snack til mellemmåltidet eller når den lille sult kommer snigende, hvis man ønsker at supplere FirmaFrugtordningen op med lækre kvalitetssnacks, produceret af Danske Cocohagen.

Cocohagens Økologiske Madpakkebidder – Kakao er det helt naturlige valg af Plantebaserede Kakaotrøfler, hvis man har en sød tand og træng til lækker chokolade og knasende nødder.

Madpakkerbidder med Kakao er nemlig dadelslik, lavet på en base af friske, søde og lækre dadler, blandet sammen med lækre og sprøde mandler og cashewnødder, toppet af med mandeolie.

For at give disse lækre Plantebaserede Kakaotrøfler den lækre chokoladelignende smag, tilsættes naturligvis også kakaopulver og kakaomasse – hvoraf alle ovenstående ingredienser selvfølgelig er 100% naturlige og Økologiske.

Cocohagens Økologiske Madpakkebidder – Jordbær byder på en eventyrlig smagsoplevelse, når denne Plantebaserede Kakaotrøffel rammer tungen og skaber en frisk og syrlig oplevelse, som går fantastisk i spænd med bitterheden fra kakaoen, og på denne måde skaber den perfekte aroma.

Derfor er disse Plantebaserede Kakaotrøfler med Jordbær det helt naturlige tilvalg af snacks til din helt personlige Frugt- & GrøntKasse fra FrugtKurven, som du naturligvis helt selv kan blande efter eget ønske.

Cocohagens Økologiske Madpakkebidder – Æble er en fantastisk Plantebaseret Trøffel fra Cocohagen, som det perfekte mellemmåltid til at stille den lille sult, eller som en lækker snack til børnene i pausen, som er produceret på 100% naturlige råvarer, uden tilsat sukker, konserveringsmiddel eller andre tilsætningsstoffer.

Disse lækre Bliss Bites med æble er dadelslik fra Cocohagen, lavet på lækre, saftige og friske dadler, glutenfri havre, abrikoskerneolie, få dråber citronolie og naturligvis også lækre tørrede æbler, hvoraf alle ovenstående ingredienser naturligvis er 100% økologiske.

Du kan naturligvis få alle Cocohagens lækre og friske produkter, både i form af deres fantastiske Bliss Bites eller deres nye lækre Madpakkebidder.