Du meget velkommen
til at kontakte os på:

morgenmads opskrift

Hjemmelavet Vindrue marmelade

Bedømmelse (11 vurderinger)

Tilberedningstid 30 min

INGREDIENSER

  • 500 gr. stenfrie røde vindruer (f.eks. Crimson)
  • 3 dl sukker
  • 2 spsk. Gelatine
  • 1 knivspids vaniljepulver

Opskriften indeholder

Vindruer

Tilberedning

Skyl vindruerne grundigt.
Læg dem i en gryde og mas dem godt. Det er nemmest at gøre det med håndkraft.
Drys sukker og vaniljepulver på druerne og lad det simre i ca. 25 min. Si vindruerne fra.

Tilsæt gelatinen og kog marmeladen op i et par minutter.
Hæld marmeladen på rent skoldede glas. Luk glasset til.
Opbevar marmelade glasset mørkt og køligt – gerne i køleskabet.

Velbekomme og rigtig god smagsoplevelse.

Inspiration: MyTaste.dk og Frugtkurven.dk

Holder du også af nemme og lækre opskrifter?


Du er velkommen til at kontakte os


Kontakt os for et uforpligtende tilbud på jeres næste frugtordning. Sammen finder vi den helt rigtige løsning til netop jer.

VIGTIGT
Din mailadresse vil kun blive brugt til denne direkte kontakt, ikke reklamer eller af 3. part, så du kan føle dig tryg.