Vis / skjul menu
Du meget velkommen
til at kontakte os på:
Luk kurven for at tilføje flere varer
0 varer
0,00 kr.Din kurv er tom

Gå til kurv

Cocohagen - Cocoa - Øko Dadelkugler 10 stk.


4,50 KR

Pris x 10 stk

45,00 kr./Kg.

Bedømmelse 7 vurderinger

- 100% Økologi - Ingen tilsat sukker
- 100% Vegansk - Ingen tilsætningsstoffer
- 100% Glutenfri - Ingen konserveringsmidler
- 100% Laktosefri - Ingen palmeolie


10 x 10g Cocohagen Bliss Bite - Cocoa. Økologisk Dadelslik og Dadelkugle - et godt supplement til den søde tand.

Som forhandler af Cocohagens Plantebaserede Kakaotrøfler, kan FrugtKurven tilbyde disse Økologiske dadelkugler som tillægsprodukt til din helt personlige GrøntsagsKasse.

Cocohagens Økologiske Plantebaserede Kakaotrøfler er konfekture, produceret af 100% naturlige og -Økologiske råvarer, som tidligere er gået under navnet Bliss Bites, men som naturligvis er det samme lækre produkt, i form af dadelslik fra Cocohagen.

Dadelkuglen Bliss Bite – Pure Cocoa er enhver kakaoelskers drøm og et alternativ til chokoladen. Den består af ren chokolade, mørk kakao og ristede mandler, mens hele den lækre dadelkugle er blevet vendt i sprød kokos. Derudover indeholder den også dadler, cashewnødder, mandler, kakaosmør, mandelolie og Pink Himalaya salt.

Bitterheden fra den mørke kakao går formidabelt i spind med sødmen fra Medjoul dadlerne og kokossen, mens de lækre og ristede mandler giver en fantastisk knasende følelse, som sammen skaber en helt unik og helt naturlig smagsoplevelse.

Så er du til en frisk oplevelse, med et strejf af kvalitet og lækre råvarer, så er Cocohagens dadelslik den helt rigtige løsning til dig, når disse Bliss Bites får dine smagssanser til at danse af velsmag og velbehag.

Når du tilvælger Cocohagens Økologiske Plantebaserede Kakaotrøfler hos FrugtKurven, kan disse lækre dadelkugler være med til at stille den lille sult eller den søde tand, når dette lækre dadelslik nydes, enten som et lækkert mellemmåltid eller en sen aftensnack.

Bliss Bites fra Cocohagen er 100% Veganske dadelkugler, som både er glutenfri og laktosefri, mens de hverken indeholder tilsat sukker eller andre tilsætningsstoffer.

Derfor kan du roligt tilvælge Økologiske Plantebaserde Kakaotrøfler fra Cocohagen, når du vælger dine søde sager, som er et naturligt alternativ til traditionelt slik og derfor også det naturlige valg, når du sammensætter din personlige Frugt- & GrøntKasse hos FrugtKurven.

Se alle de 8 spændende varianter af vores COCOHAGEN Plantebasserede Kakaotrøfler, her > FrugtKurven - COCOHAGEN

Indhold


10 x 10g Dadelslik og dadelkugler i form af Cocohagen Bliss Bite - Cocoa.

ENERGI/ENERGY (KCAL)1581.4/378.2
FEDT/FAT13.2
MÆTTEDE FEDTSYRER/ SATURATED FAT3.4
KULHYDRAT/ CARBOHYDRATE53.3
SUKKERARTER/SUGARS50.1
PROTEIN/PROTEIN7.0
SALT/SODIUM0.2
KOSTFIBRE/DIETARY FIBER8.6

100% Økologiske, 100% Veganske, 100% Glutenfri, 100% Laktosefri

Indeholder: Dadler*, 10,4% mandler*cashewnødder*, 5,6% kakaopulver*, kokos*, kakaosmør*, mandelolie* og Pink Himalayasalt. *=Økologisk. Kan indeholde spor af andre nødder.