Vis / skjul menu
Du meget velkommen
til at kontakte os på:
Luk kurven for at tilføje flere varer
0 varer
0,00 kr.Din kurv er tom

Gå til kurv

Cocohagen - Triple - Øko Dadelkugler 100 stk.


4,10 KR

pris x 100 stk

4,10 kr./Kg.

Bedømmelse 6 vurderinger

- 100% Økologi - Ingen tilsat sukker
- 100% Vegansk - Ingen tilsætningsstoffer
- 100% Glutenfri - Ingen konserveringsmidler
- 100% Laktosefri - Ingen palmeolie


Dette er vores unikke 100 stk Cocohagen Bliss Bites - perfekt til mødeforplejning eller som en lækker og naturlig snack.

Er du til konfekture, produceret af 100% naturlige og Økologiske råvarer, så er dadelkugler og dadelslik i form af Cocohagens Bliss Bites lige noget for dig.

Cocohagen – Triple er det nyeste produkt af Økologiske Plantebaserede Kakaotrøfler fra Cocohagen, og en lækker snack, som du naturligvis har mulighed for at tilvælge til dine friske råvarer, når du sammensætter din helt personlige GrøntsagsKasse hos FrugtKurven.

Denne Bliss Bite med Triple Chocolate er en vaskeægte chokoladebombe, og derfor det naturlige alternativ til andre typer af slikvaner og i særdeleshed til mælkechokoladen.

Ligesom alle Cocohagens andre produkter, er denne Plantebaserede Kakaotrøffel produceret af 100% naturlige råvarer, hvorfor de naturligvis er 100% Økologiske og 100% Vegansk, og naturligvis også pakkes i 100% genanvendeligt materiale.

Denne dadelkugle fremstår som den perfekte løsning til de sene aftentimer, hvor den lille sult sniger sig frem eller den søde tand tager over, som et perfekt middel til at stille netop disse, når man tager en lækker bid af denne vaskeægte kakaotrøffel, lavet på en base af lækre Medjoul dadler.

Disse Bliss Bites Triple Chocolate er desuden Glutenfri, Laktosefri og indeholder ikke nogle former for nødder.

Med denne dadelkugle med Triple Chocolate, bliver der for alvor sat streg under Cocohagens Plantebaserede Kakaotrøfler, da indeholdet primært er Kakaopulver, Kakaomasse, Kakaosmør og Kakaonibs, mens basen naturligvis er dadler, og at de er smagt til med lækker Pink Himalayasalt.

Som chokoladeelsker vil det altså være meget svært at komme udenom dette fantastiske stykke konfekture, produceret af den danske virksomhed Cocohagen, hvis fokus er at producere kvalitetsprodukter på den mest naturlige og ægte måde muligt.

Derfor kan du roligt tilvælge Cocohagen Triple, når du sammensætter en frisk og lækker Frugt- & GrøntKasse af FrugtKurvens store udvalg af produkter.

Se alle de 8 spændende varianter af vores COCOHAGEN Plantebasserede Kakaotrøfler, her > FrugtKurven - COCOHAGEN

Indhold


100 x 10g Økologisk Dadelslik og dadelkugler i form af Cocohagen Bliss Bite - Triple.

NÆRINGSINDHOLDPER 100G
ENERGI (KCAL)326.8
FEDT7.4
MÆTTEDE FEDTSYRER4.4
KULHYDRAT54.1
SUKKERARTER52.7
KOSTFIBRE10.6
PROTEIN5.3
SALT0.8

100% Økologiske, 100% Veganske, 100% Glutenfri, 100% Laktosefri

Indeholder: Dadler*, kakaopulver*, kakaomasse*, kakaosmør*, kakaonibs*, abrikoskerneolie* og Pink Himalayasalt. *=Økologisk. Kan indeholde spor af nødder.