Vis / skjul menu
Du meget velkommen
til at kontakte os på:Luk kurven for at tilføje flere varer
0 varer
0,00 kr.Din kurv er tom

Gå til kurv
vitamin, vitamin well, blåbær, hindbær, boost

Vitamin Well Boost - Blåbær Hindbær


168 KR

Pr. kolli med 12 stk.

Bedømmelse 1 vurderinger

Firmafrugt med Vitamin Well Boost

Gør pauserne på kontoret ekstra specielle med Vitamin Well Boost - Blåbær Hindbær fra FrugtKurven. Denne pakke tilbyder 12 x 50cl flasker, designet til at tilføre et unikt og smagfuldt twist til jeres frugtordning.

En smagsoplevelse med blåbær og hindbær


Med Vitamin Well Boost - Blåbær Hindbær får I en næsten uimodståelig kombination af smage, som garanteret vil blive en favorit i pauserne. Dette er din chance for at vise medarbejderne, at deres indsats værdsættes, ved at tilbyde dem en læskedrik, der skiller sig ud fra mængden.

At tilføje FrugtKurvens drikkevarer til jeres Frugtlevering er ikke kun en måde at diversificere den daglige frugtordning på; det er også en strategi for at øge tilfredsheden og samhørigheden på arbejdspladsen. En lille gestus som denne kan gøre en stor forskel i medarbejdernes daglige rutine og bidrage til en mere dynamisk og glad arbejdskultur.

Vælg Vitamin Well Boost - Blåbær Hindbær fra FrugtKurven, og lad os sammen tage skridtet videre for at forbedre og berige jeres firmafrugt. Dette er en fantastisk måde at investere i medarbejdernes glæde og samtidig nyde de lækre smagsnoter af blåbær og hindbær.