Vis / skjul menu
Du meget velkommen
til at kontakte os på:
Luk kurven for at tilføje flere varer
0 varer
0,00 kr.Din kurv er tom

Gå til kurv
pers.
20
chokoladeovertrukkede pebernødder, pebernødder, chokolade pebernødder, choco pebernødder

Choco PeberNødder 900g


110 KR

Pr. Bakke

122,22 kr./Kg.

Bedømmelse 11 vurderinger

FrugtKurvens Choco Pebernødder 900g - En Større Portion Forkælelse


Når julen nærmer sig, og kontoret summer af forventning, er det tid til at tænke på, hvordan man bedst forkæler sine medarbejdere. Med FrugtKurvens Choco Pebernødder 900g får I en generøs portion af de fineste Chokoladeovertrukne Pebernødder, der er perfekte til at dele og nyde sammen.


En Juletradition i Luksusklassen


Intet siger jul som en skål fyldt med lækre juleslik. Med Choco Pebernødder 900g fra FrugtKurven kan I skabe en ny kontorjuletradition, hvor kvalitet og smag går op i en højere enhed. Disse Chokoladeovertrukne pebernødder er nøje udvalgt for at sikre den bedste smagsoplevelse. De er ideelle til at placere i mødelokalet, ved receptionen eller i pauserummet, hvor de hurtigt vil blive et hit blandt medarbejderne. Gør jeres kontor til det sted, hvor julen virkelig kan mærkes, og hvor smagen af kvalitetssnacks er i højsædet. Med FrugtKurvens Choco Pebernødder 900g er I sikret en julesæson, der smager af mere. Bestil nu og gør jeres kontor klar til julens magi.

Leveres i praktisk genlukbakker


FrugtKurven har gjort det nemt at spise pebernødder og nyde denne gode snack. Bakken er 100% PVC-fri, Fødevaregodkendt genluk-bakker, som sørger for at holde nødderne friske i længere tid og du slipper for at kæmpe med klips og elastikker for at holde posen lukket. Husk at I altid er meget velkomne til at skifte mellem de mange forskellige varianter af nødder.Genlukbakke fra Frugtkurven

Indhold


900g. Luksus PeberNødder overtrukket med både Hvid-, Lys- og Mørk Kvalitetschokolade. PeberNødder med Chokolade - Luftig og knasende med smagen af jul fra vores barndom.

Kan indeholde spor af Peanuts og nødder
Produktet indeholder mælk, gluten, soja.

Indgredienser

hvedemel, palmefedt, fedtsaft, gulcose-frugtose sirup, kanel-spekulasblanding, rennere (E500, E503,E450), lupinmel, salt, ristet sukker, bageolie, Naturmælk, ren hvid og mørk chokolade, kakaosmør, kakaomasse, sødmælkspulver, vallepulver, lactose, skummetmælkspulver, emulgeringsmiddel (E322 soja lecithin), naturlig vaniljesmag, glasn (E414).

Produktet indeholder mælk, gluten, soja.

Kan indeholde spor af andre nødder og peanuts
Opbevares tørt og ikke for varmt

NæringsindholdPr. 100 g.
Energi (KJ/kcal)

2039/487

Fedt

21

Mættede fedtsyrer

9.6

Kulhydrat

64.3

Sukkerarter

42.1

Kostfibre

3.8

Protein

6.1

Salt

0.86