Vis / skjul menu
Du meget velkommen
til at kontakte os på:Luk kurven for at tilføje flere varer
0 varer
0,00 kr.Din kurv er tom

Gå til kurv
chokoladeovertrukkede pebernødder, pebernødder, chokolade pebernødder, choco pebernødder

Søde sager til søde kollegaer hos FrugtKurven

24. Oktober 2023

Julen nærmer sig igen med hastige skridt, og derfor skal I naturligvis have mulighed for at forkæle jer selv og hinanden med FrugtKurvens lækre Julelækkerier.

Igen i år har I mulighed for at gøre netop dette, med vores luftige og knasende Chokoladeovertrukne PeberNødder, som kan bestilles nu, så den gode julestemning kan brede sig.

Søde sager til søde kollegaer

Efter et turbulent år, er det vigtigt at huske at holde en pause og nyde de små glæder.

Det har du nu mulighed for at gøre med FrugtKurvens Chokolade PeberNødder, som vi anbefaler dig at dele med dine kollegaer, nu hvor julen nærmer sig og året går på held.

Jul er nemlig noget helt særligt, hvor glæde og hygge er i højsædet, både for store og for små, og vi skal huske at dele den med hinanden – præcis ligesom FrugtKurvens Choco PeberNødder.

Denne Chokolade overtrukne PeberNød er den simple klassiker, tilføjet en lille smule hygge og kærlighed, i form af mørk-, hvid- og mælkechokolade, som gør den til sin helt egen oplevelse, men med et strejf af barndommens juleminder.

En luftig og knasende PeberNød, hvis festlige krydderier går perfekt i spænd med bitterheden fra den mørke chokolade, der bidrager til en smagsoplevelse udover det sædvanlige, når tænderne først gennemtrænger den bløde skal.

Den hvide chokolade, hvis vanilje hurtigt lægger sig på tungen, mens kakaosmøret i chokoladen smelter og bringer plads til en sprød bombe af krydderier, som overtager oplevelsen, men bibeholder den velkendte vaniljesmag, som hvid chokolade bringer med sig.

Endeligt findes også PeberNødden med mælkechokolade, der ligger som en hinde af klækkelig skønhed, udover den luksuriøse PeberNød. Den bløde og meget søde smag går overraskende godt i spil med de lækre krydderier, der venter på den anden side af chokoladen.

Den perfekte løsning til, at få stillet den lille sult, i disse juletider.

Så forkæl dine kollegaer med denne lækre fristelse og bliv kronet til kontorets ukronede nissekonge eller nissedronning.

Se vores Chokolade PeberNødder her>

Glædelige juleønsker fra alle os i FrugtKurven.