Vis / skjul menu
Du meget velkommen
til at kontakte os på:
Luk kurven for at tilføje flere varer
0 varer
0,00 kr.Din kurv er tom

Gå til kurv
FrugtKurven, Mit FrugtKurven, kunde login, kundelogin, kunde log ind, login, log ind

Mit FrugtKurven Intro

22. januar 2020

FrugtKurven er stolte af at kunne præsentere et helt nyt koncept til hele landets allerbedste FrugtKunder - Mit FrugtKurven.

Mit FrugtKurven sikrer den bedst mulige oplevelse, når det drejer sig om variation og muligheder i Frugtordningen, og skaber en helt unik brugerflade, hvor den enkelte kunde let og simpelt kan overvåge og tilpasse leveringen.

Hvad er 'Mit FrugtKurven'

Med Mit FrugtKurven bliver det nu utrolig let for FrugtKurvens kunder, at ændre i deres bestilling, udforske FrugtKurvens store varesortiment eller tilpasse deres levering i ferieperioder.

Med titlen som ’Frugtansvarlig’ følger naturligvis stort ansvar i enhver virksomhed, og Mit FrugtKurven gør det nu meget lettere for den Frugtansvarlige at kunne leve op til dette ansvar.

Mit FrugtKurven skal betragtes som en hjælp til den Frugtansvarlige, så man let kan få et overblik over virksomhedens Frugtordning, samt undersøge muligheden for nye eller anderledes produkter og ændre på den nuværende løsning.

Det er altså en måde, hvorpå virksomheden får mest muligt ud af deres Frugtordning uden at skulle kontakte FrugtKurven direkte – selvom vi selvfølgelig altid er klar til at hjælpe vores kunder på tlf: 51 50 11 95.

Hvorfor har vi valgt at introducere 'Mit FrugtKurven'?

Mit FrugtKurven - kunde log in

Introduktionen til Mit FrugtKurven er tiltænkt for at skabe en lettere hverdag for den Frugtansvarlige i en virksomhed. 

Bestillinger vil være inddelt i leveringsdage og enheder, så hver enkelt kurv eller kasse vil stå noteret inde under den leveringsdag, hvor produktet leveres til kunden.

Dette gør det lettere at overskue Frugtordningen for hvilke produkter der leveres på hvilke dage. Ligeledes giver det mulighed for let at kunne ændre i fremtidige bestillinger – både permanent og midlertidigt.

Med Mit FrugtKurven er det naturligvis også muligt at kunne bestille enkeltleveringer, hvis nu der skulle være et møde, en fejring eller andre særlige begivenheder, hvor det vil kræve en ekstra omgang frugt og/ eller lækre snacks.

Der kan også redigeres i virksomhedens informationer, såsom hvem der modtager relevante drift informationer, eller hvis fakturaoplysninger skal ændres, og selvfølgelig hvem den Frugtansvarlige i virksomheden er.

Hvordan bruger man 'Mit FrugtKurven'?

Mit FrugtKurven - kunde login hos frugtkurven

Vi har lavet en nem step-by-step guide til de mange smarte og nemme funktioner som en hjælp til FrugtKurvens kunder til at få den fulde FrugtKurven-oplevelse.

Friske frugthilsner

Frugtkurven.dk