Vis / skjul menu
Du meget velkommen
til at kontakte os på:



Luk kurven for at tilføje flere varer
0 varer
0,00 kr.



Din kurv er tom

Gå til kurv
FrugtKurvens egen Æblekage med knas

dessert opskrift

FrugtKurvens egen Æblekage med knas

Bedømmelse 29 vurderinger

Prøv FrugtKurvens nemme og enkle opskrift på den perfekte dessert, eftermiddagskage eller bare lidt til den søde tand.
En unik kombination af kage, søde æbler og knas er et sikkert hit.

Tilberedningstid 60 min

INGREDIENSER

  • 4 æg
  • 250 gr sukker
  • 250 gr mel
  • 2 tsk. bagepulver
  • 3 skrællede æbler, skåret i tynde både
  • Knas
  • 100 gr smør
  • 100 gr sukker
  • 100 gr hakkede Nødder eller nøddekerner
  • 1 tsk. vaniljesukker
  • 2 spsk. fløde

Opskriften indeholder

æble

Tilberedning

Pisk æggene tykke og skummende med sukkeret.
Lav en blanding af mel, bagepulver og æblebåde.
Vend forsigtigt melblandingen i æggene.
Kom dejen i en velsmurt bradepande eller form beklædt med bagepapir, ca. 20x30 cm.
Til knaset blandes ingredienserne i en gryde og gives et opkog.
Fordel blandingen over dejen, og bag kagen i den nederste halvdel af ovnen ved 175 gr i 40-45 min.
Skær kagen i kvadrater, når den er kold.
Kagen er velegnet til frysning.

DU HAR MÅSKE OGSÅ LYST TIL AT SE...

Holder du også af nemme og lækre opskrifter med frugt?


Du er velkommen til at kontakte os i FrugtKurven

Skriv til os om jeres ønsker til Firmafrugt, Frugtordning, Frugtlevering som Frugtkurv eller FrugtKasser, Økologisk frugt eller måske lækre snacks til virksomheden.
FrugtKurven leverer i hele landet lige fra Firmafrugt København, Frugtordning Odense, Frugt til firma Aarhus/Århus eller Økologisk firmafrugt Aalborg, Jylland, Fyn og hele Sjælland
- Dansk FirmaFrugt og Frugtlevering til hele Danmark.

Beskriv jeres ønsker til jeres firmafrugt eller frugtordning - lille som stor, og FrugtKurven kontakter jer med et frisk tilbud på jeres næste FrugtKurv eller FrugtKasse.
Vi glæder os til at byde jer på frisk frugt, Økologisk frugt, lækre snacks og meget andet til virksomheden.