Du meget velkommen
til at kontakte os på:

dessert opskrift

Pæretærte med marcipan

Bedømmelse (9 vurderinger)

Tilberedningstid 60 min 4-6 pers personer

INGREDIENSER

  • 1 ½ tsk. bagepulver
  • 1 ½ tsk. vaniljesukker
  • 3 æg
  • 4 pærer
  • 150 g blødt smør
  • 150 g sukker + 2 spsk.
  • 150 g revet marcipan
  • 150 g hvedemel
  • Tilbehør:
  • Cremefraiche eller Flødeskum

Opskriften indeholder

Pære

Tilberedning

Skræl alle pærerne og fjern kernehus.
Riv den ene pære (skal bruges i dejblandingen). De øvrige pærer skæres i tynde både (skal bruges på toppen af tærten).

Pisk smør og sukker (minus de 2 spiseskefulde) i en skål til en ensartet masse – tilsæt æggene – et af gangen, imedens der fortsat piskes.
Vend hvedemel, bagepulver og vaniljesukker sammen og rør det i massen – tilsæt revet marcipan og den revet pære og fortsæt med at røre, indtil det er fordelt godt rundt i hele blandingen.

Blandingen hældes i en smurt tærteform (ca. 22 cm i diameter).

Stik de tynde skiver pærebåde ned i dejblandingen tæt ved siden af hinanden (som en spiral) og drys de 2 spsk. sukker henover.

Bag tærten midt i en forvarmet ovn på 180 grader, indtil toppen er gylden – ca. 45 min.

Rigtig God Smagsoplevelse

Inspiration: Frugtkurven.dk

Holder du også af nemme og lækre opskrifter?


Du er velkommen til at kontakte os


Kontakt os for et uforpligtende tilbud på jeres næste frugtordning. Sammen finder vi den helt rigtige løsning til netop jer.

VIGTIGT
Din mailadresse vil kun blive brugt til denne direkte kontakt, ikke reklamer eller af 3. part, så du kan føle dig tryg.