INGREDIENSER
- 250 ml æblejuice
- 8 æbler
- 40 gr. honning
- 40 gr. pinjekerner
- 40 gr. rosiner
- Et drys flormelis
- En håndfuld friske mynteblade
Opskriften indeholder
- æbler
- rosiner
Tilberedning
Honning/æblepuré:
Skræl fire æbler og skær dem i både.
Varm dem igennem på en pande i 10 min. sammen med honning og æblejuice.
Kør blandingen til puré i én blender.
Æblespaghetti:
Skræl resten af æblerne og lav dem til lange tynde strimler med en grøntsagsstrimler.
Har du ikke sådan én, kan du bruge rivejernet, evt. på en foodprocessor, eller skære dem ud med en kniv.
Anret den varme honning/æblepuré med æblespaghettien ovenpå og pynt med rosiner, pinjekerner, flormelis og mynteblade.
Rigtig God Smagsoplevelse
FrugtKurven