INGREDIENSER
- TØRT
- 6 dl hvedemel (svarer til ca. 360 gram)
- 1 knivspids salt
- 2 tsk. bagepulver
- 1 tsk. natron
- VÅDT
- 2 0.5 dl yoghurt naturel
- 1 ¼ dl olie eller smør (svarer til ca. 8 spsk.)
- 2 0.5 dl sukker
- 1 æg
- FYLD
- 1 stor appelsin
- 100 gram mørk chokolade 70%
Opskriften indeholder
- appelsin
Tilberedning
Bland de tørre og våde ingredienser hver for sig. Hak derefter chokoladen groft. Skyl appelsinen. Riv appelsinskallen. Klem saften ud af appelsinen. Bland begge dele ned i det våde sammen med chokoladen.
Rør det våde og det tørre sammen med grydeske. Rør kun indtil alt melet er vådt. Hæld dejen på muffin forme der er store nok til at der bliver 12 stk. ud af det.
Bag ved 200 grader (varmluft) i 20 minutter - indtil de er gyldne.
Afkøles i mindst 20 minutter inden spisning.
Rigtig God Smagsoplevelse!
Prøv også FrugtKurvens æbleboller – se mere her: frugtkurven.dk/opskrift/aeble-boller-opskrift