Vis / skjul menu
Du meget velkommen
til at kontakte os på:

middags opskrift

Indiske koteletter - med banan og ananas

Bedømmelse 16 vurderinger

Trænger du til at pifte den traditionelle aftensmaden lidt op, så prøv FrugtKurvens
bud på Banankoteletter a la India Style.
Nemt og lige til.

Tilberedningstid 40 min 4 personer

INGREDIENSER

  • BANANKOTELETTER
  • 4 svinekoteletter
  • 1 spsk. karry
  • 5 dl svinebouillon
  • 1 dåse ananas i skiver
  • 4 stk. bananer
  • 250 ml madlavningsfløde
  • Lidt smør og olie
  • Salt & Peber
  • TILBEHØR
  • 4 dl Basmatiris
  • 6 dl vand
  • 1 tsk. salt

Opskriften indeholder

banan

Tilberedning

Hæld vand i en gryde og bring det i kog, inden ris og salt tilsættes. Koges indtil der ikke er vand på bunden mere – brug en gaffel til lige at se efter.
Tag gryden af blusset og lad risene stå og trække i 10 min.
Del ananasskiverne over i halve. Smelt smørret på en pande med høj kant, tilsæt karry og brun koteletterne let. Tilsæt bouillon, læg ananasskiverne ned mellem koteletterne og lad det simre i 10 min.
Skræl bananerne, skær dem over og halver dem på langs. Varm en grillpande op og rist bananerne meget kort på den flade side i lidt olie tilsat karry. Hæld fløden ved koteletterne og varm retten op til kogepunktet i få sekunder. Bananerne lægges oven på koteletterne.
Retten smages til med salt og peber og serveres med ris.

Rigtig God Smagsoplevelse!

Inspiration: FrugtKurven.dk, erdusulten.dk Foto: FrugtKurven.dk

DU HAR MÅSKE OGSÅ LYST TIL AT SE...

Holder du også af nemme og lækre opskrifter?


Du er velkommen til at kontakte os i FrugtKurven

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på jeres næste frugtordning, Firmafrugt eller Økologisk fugt. Sammen finder vi den helt rigtige løsning til netop jer. Vi glæder os til at høre fra dig.

VIGTIGT
Dine kontaktoplysninger vil kun blive brugt til denne direkte kontakt, ikke reklamer eller af 3. part, så du kan føle dig tryg - Naturligvis.

Vi bruger cookies 🍪

Ja du læser sikkert ikke hvad der står, men vi bruger cookies ligesom alle andre hjemmesider, som du accepterer ved at bruge siden.

Læs mere om vores cookies

Jeg har ikke læst noget, men ok