INGREDIENSER
- 500 g kyllingefilet ? gerne majskylling
- salt, peber
- 1 spsk. raps- eller olivenolie
- 2 tsk. karry/karrypasta
- 2 groftskårne løg
- 2-3 udkernede, groftskårne peberfrugter
- 2 udkernede æbler i tykke både
- 1-2 dl grøntbouillon
- koriander
- 200 g fuldkornsnudler
Opskriften indeholder
- Æbler
Tilberedning
Skær kyllingekødet i pæne store stykker, og drys salt og peber på.
Varm olien i en stor sautérpande eller wok, drys karryen i og rør om.
Kom kyllingekødet heri og steg det under omrøring i et par minutter.
Bland løg, peberfrugter og æbler ved, og steg videre under omrøring i 5-6 minutter.
Spæd til med lidt grøntbouillon undervejs og steg videre i yderligere 4-5 minutter.
Smag til med yderligere krydderier og servér retten med frisk koriander og fuldkornsnudler.
Rigtig God Smagsoplevelse